LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1994
12.3.07 18:28

Jani, moooc gratuluji ke knoflíčku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
12.3.07 18:33

Hildo moc děkuju a co ty kdy jdeš k dr. Holky měli by jsme si zažádat o galerii , ale bohužel nevím jak :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
12.3.07 18:53

Já jdu k dr. za 14 dní v pondělí, doufám, že už bude srdíčko :D , jinak mi už začíná bejt pěkně blbě :( Sice ještě nezvracim, ale celej den mam pocit že brzy budu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
12.3.07 18:55

Tak to mě neni skoro vůbec nic, jen mě trochu pobolívá podbřišek ale strašně mě bolí prsa, ale fakt děsně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
12.3.07 22:21

Jani, jo byla, už v pátek, dávala jsem zprávičku, ale ráda se pochlubím ještě jednou:) Mimuško mám potvrzené, dostala jsem i obrázek z ultrazvuku.. A dokonce hned i průkazku.
Jinak včera a dnes mi bylo poprvé trochu špatně, ráno jsem dokonce při čištění zubů měla pocit, že se pozvracím, ale ještě jsem to rozdýchala. Trochu mě občas bolí v podbřišku, ale co je nejhorší - jsem zvyklá spát výhradně na břiše, ale to mi kvůli citlivým prsům začíná vadit, takže se pořád vrtím a budím. Teď jsem vymyslela fintu, jak si pod sebe složit ruce, aby to nebylo nepříjemné, tak s tím snad chvíli vydržím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
13.3.07 09:17

Čau holky, tak dneska mi bylo prvně špatně naostro, fakt děs, myslela jsem, že se na tom záchodě udávim :? Je mi jasný, že teď už mi bude špatně prostě furt. Minule to trvalo až někdy do 5. měsíce, tak to se mam na co těšit. Jo a holky, podle UTZ jsem těhotná tak 5 tejdnů, což by asi spadalo ještě do října, ale vy si mě tu necháte, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
13.3.07 09:19

Záleží na tom kde chceš bejt ty? Ale určitě si tě tu necháme, máš fotečku?
Já jo ale v žpp zatím tady nemáme album. Jinak mooooooc gratuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
13.3.07 09:31

Fotečku mam, je to ale ztim jen tečka… Večer bych jí mohla zkusit vyfotit a přidat k metru… Uvidim, jestli to zvládnu :D
Jo a bejt tu chci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
13.3.07 09:46

Je to pro nováčky fakt těžké - co je to zase žpp :?: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
13.3.07 10:10

A když už jsme u těch otázek (když jsem byla u Dr., tak jsem byla tak vedle z potvrzení těhotnství, že mě vůbec nenapadlo, že bych se měla na něco ptát :D ), tak zase dvě všetečné:

Berete nějaké vitamíny nebo potravinové doplňky v tabletkách?
V jakém týdnu (zhruba) se pozná, jestli to bude chlapeček, nebo holčička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
13.3.07 11:01

Ahojda Berušky. Ve 12 jdu na kontrolu, tak mi držte palečky. Ozvu se, až budu mít po.

Hildo, i když možná budeš rodit v říjnu, určitě tu zůstaň. Třeba se bude u tebe miminku líbit a počkáš na nás až do listopadu. :)

Zuzajdi, já zatím beru jen ty vitaminy Calibrum Baby plan. Mě dělali tenkrát ultrazvuk asi ve 20tt a to už se mě ptal, jestli chci vědět, jestli to je kluk nebo holka. Ale je možný, že se to pozná už dřív. Necháš si to říct nebo se necháš překvapit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
13.3.07 11:01

Zuzajdiku , já jsem si původně koupila centrum maternu, ale doktor mi řek, ať to neberu, že je prokázaný, že po těchto vitamínech rostou velký děti. Doporučil mi gravital 1krát denně, ale já ho beru obden a ten den, kdy si neberu vitamín, tak si beru samotnou kys. listovou. No a pohlaví se pozná asi okolo 20. tejdne. Mě to teda poznali z plodový vody, byla jsem na amniocentéze. To já teď spíš doufám, že tam nejsou dvě, to se pozná až asi 8-10. tejden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
13.3.07 11:03

Marťásku , tak držim palečky, ať to dobře dopadne.
Jinak zvracíte některá? Já už byla dnes 2krát, a za chvíli to půjdu pravděpodobně zopakovat, je mi fakt hrozně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
13.3.07 11:09

Tak s tou maternou, na tom asi něco bude. Já ji brala při Martínkovi a on měl přes 4 kg :)
Jinak mě je taky pěkně blbě. Včera to začalo. Celý den mám pocit na zvracení. Minule jsem zvracela celý 3 měsíce a pak to nakonec stejně nedopadlo :( Měla jsem prostě smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
13.3.07 12:00

Ahojte

hlasim se do klubu nevolnosti

Jenze moje jsou trochu jine, ne rano, ale odpoledne a trvaji az do rana, v noci se budim s pocitem, ze se pobleju.
U jendy jsem nezvracela, jen mela zaludek na vode a ted ouha, jsem zvedava, kdy to zacne

JAni, jeste jednou gratulace k fleku, Martasku drzim palec

Ad ZPP, to je diskuze zivot po potratu, Ja, MArtasek a Jana79 sme odsud, spaji nas predchozi potraty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí