LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4424
13.3.07 18:17

Holky, vy mě s těmi výpočty těhotenství pořád matete.. Jak to může být najednou o týden míň, když se to teda počítá od toho prvního dne poslední MS? Už jsem si myslela, že to chápu, ale asi ne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
13.3.07 19:20
zuzajdik píše:
Holky, vy mě s těmi výpočty těhotenství pořád matete.. Jak to může být najednou o týden míň, když se to teda počítá od toho prvního dne poslední MS? Už jsem si myslela, že to chápu, ale asi ne :oops:

Zuzi, nic si z toho nedělej, já to ze začátku taky nechápala. Ale podle poslední menstruace se to počítá, když máš ovulaci uprostřed cyklu. Já jsem měla minulý měsíc ovulaci dýl, spíše koncem cyklu, proto je mimi o týden mladší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
13.3.07 20:23

holky a jak je to s tou dutinkou a gestačním váčkem, tomu zase nerozumim já :oops:
Jinak právě jsem snědla dvě housky, lehla si, vší silou je udržela v žaludku a zdá se, že je mi pro dnešek líp :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.3.07 22:25

Holky, holky, tak nevím nevím, jestli náhodou nebudu patřit mezi vás. 8O Jestli ano, pak to bude miminko absolutně neplánované, respektive plánované až tak za 10 měsíců (jeho početí). 4.3. jsme měli s manželem styk, sice přes kondom, ale naprosto uprostřed ovulace. Pokaždé přerušujeme (i když jdeme s kondomem), ale tentokrát ne a já se od té doby klepu, že jsem těhotná. Od astroložky mám předpovězeno, že početí našeho druhého dítěte bude velmi nečekané a překvapivé a zrovna v tuto dobu, proto jsem se pokaždé snažila jistit dvojitě - přerušením i kondomem. A pak uprostřed ovulace tohle!!!

Možná jsem jen paradoidní, ale mám pocit, že mám stejné prvotní příznaky jako při těhotenství prvním: silnější slinění, častější čurání, nafouknuté břicho… Ještě je na to, proboha brzo, ne? Minule jsem taky otěhotněla v neděli a první příznaky naskočily v pátek, v sobotu za 14 dní. 8O 8O

Kdyby se ten drobísek na svět přece jen protlačil, pak bychom ho, pochopitelně s láskou přijali a moc se na něj těšili. Což o to, já už se na něj těším nejmíň od doby, co ho mám předpovězeného, ale mělo to ještě pár měsíců počkat… Achich ouvej.

Omlouvám se, že vám sem tak lezu a zatímco vy se na mimísky tak moc těšíte, tak já tady píšu svoje obavy. Jen o tom pořád přemýšlím a potřebovala jsem to dostat ze sebe. Jestli se mi v sobotu ukáže druhá čárka, pak - koneckonců - budu patřit k vám :wink: . Tož mi držte palce, ať se stane jak to bude pro nás pro všechny (já, manžel a případná malá sestřička - ještě kojeneček).

I.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.3.07 22:27

nejlepší. (chybí mi tam poslední slovo)

I.

• Citovat
  • Upravit
1994
14.3.07 07:39

Ahoj anonymní, to by byla teda ale velká náhoda, kdybys otěhotněla přes kondom, ne? Myslim, že to by asi musel prasknout… To by potom musela bejt těhotná úplně každá žena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.3.07 09:34

Hildo, taky si říkám, že by to byla obrovská náhoda, a že by po světě muselo chodit podobných těhotných mraky…, ale ta astroložka mě tak hrozně nahlodala!!! Když já bych si toho druhého těhotenství chtěla užít. Při prvním jsem až do porodu pracovala a teď mám ještě do konce letošního roku nějaké povinnosti, kterým bych chtěla dostát a které se při těhotenství moc dělat nedají.

I.

• Citovat
  • Upravit
3077
14.3.07 09:41

Dobré ráno, Těhulky? Jakpak se dneska všichni máte? Já mám nemocnýho syna, tak s ním trůním doma, takže nic moc. Cpu se tady vitamínama a tak doufám, že od něj nic nechytnu.

Pro Anonymní: Já si teda taky myslím, že otěhotnění je docela nepravděpodobné. Ale pokud jsi opravdu otěhotněla, tak se z toho raduj a my tě velice rádi tady uvítáme. Určitě by jsi neměla být zklamaná :) Pak jednou si to můžeš naplánovat a vůbec to nemusí vyjít. Vím o tom svý :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
14.3.07 10:52

Dobré předpoledne, já už od rána pilně pracuju, dala jsem si závazek, že se po letech zase naučím snídat, takže jsem si dala jogurt s rohlíkem a jablíčko a je mi dnes úplně výborně, nic mě nebolí ani mi není špatně. Jen ještě nemám ty vitamíny, takže cestou na oběd už to musím zvládnout.. :wink: Je dnes fakt krásně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
14.3.07 11:18

Holky, našla jsem zajímavý a velice dojemný video, mrkněte
 http://www.med-help.net/…ld-Birth.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
14.3.07 12:42

Ahoj holky teda já jsem celá nesvá jestli je všechno ok, přestali mě úplně bolet prsa. Tak doufám že je všechno ok. Mám strach ze zamlklýho těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
14.3.07 12:50
jana79 píše:
Ahoj holky teda já jsem celá nesvá jestli je všechno ok, přestali mě úplně bolet prsa. Tak doufám že je všechno ok. Mám strach ze zamlklýho těhu.

Teda Jani, tytyty http://www.sirmi.ic.cz/smajl/84.gif Všechno bude dobrý, uvidíš, že jo.
Je teda pravda, že já jsem taky nesvá. Jsem zvyklá zvracet a ono nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
14.3.07 12:54

No právě kdybych aspon blila, ale takhle nevím nic nejradši bych chodila na ultr. každej den :wink: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
14.3.07 13:01
jana79 píše:
No právě kdybych aspon blila, ale takhle nevím nic nejradši bych chodila na ultr. každej den :wink: :roll:

A jak to máš s tím UZV? Snad nejdeš až v tom 12tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
14.3.07 13:08

Martásku dr. mi řekl že uvidí podle hcg. pokud bude kolem 10000 tak až 12 tt pokud ne tak dřív asi za ty 3 týdny. Uvidím v pondělí tam budu volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí