Poradna duly
Jana Čurdová
Foxiku , vítám tě tady
, myslim, že seš těhule, je to jasný. Test klidně zopakuj, ale já bych řekla, že tam ňáký mimi asi bude ![]()
Ahoj foxíku, bejt tebou udělám si ještě jeden třeba jiný značky jakej jsi měla test? Jinak holky dneska jsem volala na výsledky hcg, neřekla mi kolik jsem měla ale jen že je to ok. Dr. říkal že bych měla mít přes 10000 j. takže snad byly. Na kontrolu jdu až za 14 dní.
Ahojte po vikendu. Ja to holky taky zakrikla, jak je mi dobre, cha chááááááááá
JE mi blivno ale nezvracim, kdyz mam hlad je zle, kdyz se najim je zle, v noci je jeste hur.....
A s tema starsima detma, Jenda ma 19 mesicu, neposloucha, nemluvi, vyvadi kraviny a hlavne v noci taky nespi, ja jsem jak zombiee
Zacpu mam uz si 5 dni, to bude porod ![]()
Kačko kokám že to taky nemáš jednoduchý, nám se malej ted nastěhoval do postele, takže se pořád hlídám aby mě nenakopl, protože kope jak kůn.
Tak holky, dnes jsem si koupila lněný semínko, tak doufám, že to pomůže
Jsem ráda, že je dneska zima a hnusně, aspoň nemusim jít ven. Aničce se dneska nechtělo do školky, tak jsme doma spolu. jo a taky jsem si koupila francouzkou polívku v pytlíku, vim, že je to nezdravý, ale moje chuť na to se nedá překonat ![]()
Ahojky!
Vítám Siaminu a Foxika!
Po pátku už si dávám pozor, abych neměla hlad a radši mám něco v zásobě na zub (stejně musím mít pro Kubu). Takže je mi to trapný, ale mě je fajn. Občas pobolívá v podbřišku, ale jinak nic!
A na velkou rozhodně nemám problém. Každej den teda spořádám jogurt a snažím se dost pít. Vaření mi taky nevadí - včera u nás byla rodinná sešlost a dělala jsem svíčkovou pro 7 dospělejch a dvě děti. Kuba spořádal 3 knedlíky
TAkže vlastně pro 8 dospělejch a 1 dítě
Takže vám posílám trochu těhupohody a klid pro žaludky.
Ahoj, taky vítám těhulky, co za víkend přibyly
Hlásím, že je mi dnes zatím dobře, snědla jsem celou pizzu (ale jinak žiju fakt zdravě!!!) Zato včera jsem musela jít během oběda dvakrát k oknu dýchat čerstvý vzduch ![]()
Ahoj holky!
Tak jsem dala na Vaši radu a udělala jsem si před chvílí další test, tentokrát GS Mamatest s citlivostí nad 25jednotek a byly tam //, obě silný, takže naděje roste
.
Jano, před tím jsem měla test s citlivostí 20jednotek, nevím, jak se jmenoval, je v šedobílé krabičce, myslím s červeným nápisem hcg, v balení je jeden kus a stojí cca 20Kč (klasický papírek).
Hildo, ať ty to lněný semínko pomůže. Já ho brala na konci těhu, vždycky ráno nalačno 1 polévkovou lžíci dlouze kousat a zapít velkou sklenicí vody, a pomohlo na 100%
.
K doktorovi jdu nakonec už ve středu, prej se na to rád jukne.
Už aby se juknul nebo mě z toho klepne…
Tak zatím pa,
foxík
Tak Foxíku gratuluju ted už je to jasný. Jinak já jsem se ted vzbudila a je mi zle od žalud jak za celou dobu nebylo, tak to rozdejchávám abych neblinkala. ![]()
Zuzi to je fakt tak jsem si to přivolala a v plné parádě. Třeba to je všechno a zítra bude zase dobře.
Fofiku tak vidíš, ja myslim, že je to 100%. Nikdy jsem nepoužila jinej test než GS mamatest a nikdy neselhal ![]()
Jani, teď poznáš po čem jsi tak toužila ![]()