LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1994
25.3.07 18:08

Marťásku , taky jdu zítra, budu na tebe myslet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
25.3.07 18:44
Hilda píše:
Marťásku , taky jdu zítra, budu na tebe myslet :D

Tak se tady zítra s těma dobrýma zprávičkama sejdeme, jo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
25.3.07 22:15

Ahoj, konečně jsem ukořistila PC, tak jen v rychlosti, co nového ode mne. Ve středu jsem byla na té avizované prohlídce u doktora. Dopadlo to všelijak… :( V děloze nic nenašel, zato ve vaječníku 19mm útvar, ale prý to vypadá na cystu , ale přesto nemůže vyloučit mimoděložní těhu.. Poslal mě na krev, hladina hcG odpovídala přelomu 6. a 7.tt. Hm. Zítra jdu k dr. na ultrazvuk znova, tak snad už budu vědět, jak jsem na tom…
No jsem na infarkt.

Mějte se fajn, ať Vám je dobře!
Pa,
foxík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
26.3.07 08:49

Ahoj těhulky,
původně jsem se zařadila do října,ale pak to nedopalo dobře a dg.zněla missed abortion. Vůbec jsem nečekala, že okamžitě na to otěhotním znovu,takže potvrzeno - termín někdy kolem 25.11.2007. Doma velká radost,protože už jsme ani po víc jak ročním snažení nedoufali. Jinak jsem koukala,že tu nebudu jediná které to bude třetí mimi. To je super :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
26.3.07 08:57

Foxiku , moooooc ti držím palce, aby bylo vše v pořádku. Je mi jasný, jak se asi musíš cítit…
Míno vítám tě mezi námi
Marťásku , taky doufám, že budou jen dobrý zprávy. Jsem fakt nervózní a k tomu šíleně nachcípaná, takže bezva kombinace :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.3.07 09:01

Ahojte

Vitam nove tehulky, a vsem co maji KO, drzim palce

Je mi dnes tezko na zaludku i na srdicku, sme s erafli s manzou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
26.3.07 09:04

foxiku , uplne s tebou citim, vim presne, co si prozivas. ja jsem minuly tyden stravila v nemocnici s tim samym, kazdy den krev na hcg, jestli narusta, kontrolni UZ, kde se porad nic v deloze neobjevovalo… jsou to hrozny nervy, ale vydrz, treba se mimi jenom louda :wink: . mne se nakonec v deloze objevilo, i kdyz uz jsem v to ani nedoufala a byla smirena s mimodeloznim… a to, co bylo na UZ videt ve vejcovodu, a cim me dr. strasila, pry bylo jen zlute telisko… jake mas hodnoty hcg? kamaradka, co tam byla se mnou, mela 3.000 (pritom videt na UZ to ma byt uz od 1.000) a stejne se to v deloze neukazalo, ukazalo se, az kdyz ji hcg narostlo jeste vic. takze nezoufej, nic neni jeste ztraceny!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
26.3.07 10:43

Tak jsem si pročetla všechny příspěvky,pěkně od začátku,abych se zorientovala.
Kat-ko nic se netrap,nějaká výměna názorů ti nemůže zkazit náladu. Večer oba nebudete vědět,že nějaký „průvan“ u vás byl.
Foxíkovi držím pěsti - vím co sem prožívala minulý měsíc,ty příšerný nervy - ale věřím,že věechno bude o.k.
Taky si musím udělat metřík,ale teď už není čas - jedu do Prahy ke svému zubdr. na sundání rovnátek - :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
26.3.07 12:11

Ahoj! Hlásím jak dopadla KO.
Tak mimísek se konečně ukázal,a to tam, kde má!! A srdeční činnost je také vidět :D .
Ten útvar ve vaječníku je cysta, která se zmenšila o 0,5cm na 14mm, tak se to snad vstřebá. V břiše mám také nějakou volnou tekutinu, takže doktor nemohl broučka pořádně zaměřit, aby upřesnil TP. Zdálo se mu to na 5+něco málo tt, což je ale blbost, jelikož žádný tulení neproběhlo už přes 4 týdny (pro moje děsný bolesti podbřišku), i hladina hcG odpovídá spíš 7.tt.
Tak to upřesníme na příští KO za 10dní.
Tak sna bude už vše v pořádku a vyfasuju průkazku. :P
Adelino77- jak nebylo na ULZ nic vidět, tak jsem měla hladinu hcG už 6500, takže jsem se fakt bála, kde je. Minulý těhu mi to našel mnohem dříve..
Tak zatím pa a držím všem palce.
foxik
jdu vařit, to zas bude mít žaludek pohotovost.. blee :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
26.3.07 12:21

foxiku, tak to je parada, moc gratuluju!!! skvely, ze je prcek tam, kde ma byt!!! a ta cysta se urcite casem vstreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
26.3.07 13:50

Ahoj Těhulky. Hlásím bouchající http://www.sirmi.ic.cz/laska/68.gif /> Termín porodu mi doktor stanovil podle UZV na 13.11.
Zatím je vše v pořádku. Jsem si oddychla.

Foxíku , gratuluji ti k úspěšné kontrole. Neboj, teď už bude všechno dobrý.

Máme tady nové těhulky a já se přestávám orientovat. Kdo se chce přidat do seznámku, napište mi prosím info na SZ. Díkas :)

Hildo , kdepak se couráš? Už máš po kontrole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
26.3.07 13:57

** Seznámek **

Těhulky Jana79 nar.79, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 7+2
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. kontrola 4.4., těh. 6+5
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, kontrola 3.4., těh. 8+3
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 29.10 (dle MS), kontrola 27.3.,těh. 8+6
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 8+4
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , kontrola 29.3., těh. 8+0
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 1.11. , kontrola 29.3., těh. 8+4
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 7+2
lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , kontrola 27.3, těh. 8+6
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, , kontrola 28.3.

Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 2 roky
Marťásek Martínek 3 roky
Kat-ka Honzík 1 rok
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
26.3.07 16:26

Ahojte tehulky
som z diskusie snažiliek, chcela by som sa vás niečo opýtať. včera som testovala a vyšli mi // . Lenže dnes ma dosť bolí brucho ako keby som mala dostať MS. Celý deň som behala na wc.
Mali ste aj vy niečo podobné? Ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.3.07 16:44

ZAbulienko, gratuluji ke //
No mne obcas bricho na MS boli kazdy den...........ver ze MS neprijde a jsi tehulka!!!!

Foxiku, gratuluji ke KO, MArtasku tobe taky!!!!

Mne uz zase boli hlava a Paralen nezabira...... nejradeji bych si lupla Ibalgin, ale bojim!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
26.3.07 16:49

Čau holky,
tak taky hlásím tlukoucí srdíčko! a je nám opravdu 8 tejdnů.
Foxiku , mooooc gratuluji
Marťásku , taky mooooc gratuluji
Zabulienko , myslím, že tobě taky mohu gratulovat. Mě teda břicho bolelo pořád úplně stejně jako před MS. Takže gratuluju :D
Holky, to jsme to teda dneska zmákly, co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital