LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3077
20.3.07 14:59
Anonymni píše:
Holky, nedávno jsem vám tu psala, že se „bojím“, abych k vám nepatřila. Sice jsem měla v závěru tři testy pozitivní, ale na všech třech se udělala druhá čárka až po několika hodinách, což by měla být známka falešné pozitivity (u testů na 10 jednotek se vůbec nedivím) a navíc jsem včera začala menstruovat.

Všem vám přeju hodně krásné těhulkovství a na konci nádherná a zdravá miminka.

Inkognito

Anonymní, tak doufám, že až příjde ten správný čas a vy se rozhodnete mít mimi, tak se vám to brzy povede. Držím pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.3.07 16:08

Ahojky , mohu se mezi Vás přidat. Termín mám 30.10., je mi 24 let, jsem vdaná a čekám svoje první mimčo. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
20.3.07 22:41

Ahojky!

Katko - gratuluju k srdíčku, už se taky těšim na kontrolu, přišlo mi, že se nedočkám, ale strašně rychle to utíká. Co bude s tou cystou? Vstřebá se? Nebo praskne? Hlavně přeju, aby neohrozila Jitušku.

Koukala jsem na seznámek - máme to báječně rozložený příští tejden každej den jedna kontrola, ještě někdo v pátek a bude každej den něco.

Ahojky Miiri a Lumi.

Přeju dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
21.3.07 07:51

Dobré ráno, já hlásím, že jdu na kontrolu příští týden ve čtvrtek a taky už se nemůžu dočkat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
21.3.07 08:36

Ahoj holky,
právě jsem se nasnídala, tak je mi líp :D Teď už ten muj žaludek ani nečeká až vstanu, začne mi bejt špatně hned jak se probudim :( Taky už se nemůžu dočkat tý kontroly, ale zároveň jsem z toho pěkně nervózní, aby bylo všechno v pohodě.
Lumi , vítám tě mezi námi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
21.3.07 09:13

Dobré ráno, Těhulky. Doufám, že vám je líp než mě. Je mi pořád na blití a celý den jsem pěkně protivná. Lituji své okolí :oops:

Lumi , vítám tě. Ráda bych tě napsala do seznámku. Pošli mi prosím nějaké info. (viz seznámek) Dík

Zuzajdi, já myslela, že jdeš na KO už ve středu. To mám asi v seznámku špatně.

Hildo , ty jsi ještě doma na mateřský nebo pracuješ? Já si nedovedu představit, že bych se v tomhle stavu začlenila do pracovního procesu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
21.3.07 09:16

Dobre ranko

TAk mne je tak tak vselijak :-D

KDyz nejim, je zle, kdyz jim taky

Vitam novou clenku Lumi

BAboon, no snad se vstrebe, neohrozuje nijak dite, takze pohoda… je to nasledek stimulace Clostilbegytom

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
21.3.07 09:31

Marťásku promiň, neuvědomila jsem si, že jsem to už hlásila a včera jsem kontrolu kvůli práci musela na ten čtvrtek přesunout.. Beru to tak, že pak bude aspoň o jeden den dřív zase ta další kontrola :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
21.3.07 10:27

Marťásku jsem na mateřský. Chodila jsem brigádně do jedný pizzerky, ale hned jak jsem se dozvěděla že jsem těhotná, tak jsem skončila. Bylo to tam fajn, všichni jsme byli kamarádi a bylo to vítaný uvolnění z domova. Teď si teda neumim představit, že bych lidem nosila na stůl pizzu. Asi bych jim k tomu ňákou přihodila :? Te´d mám problém se starat i o naší 3letou dceru… Pořád po mě něco chce, ať je špatně nebo ne :(
Jo a holky, před chvílí jsem si musela koupit haribo gumový medvídky. Nejedla jsem je tak 15 let a teď na ně mam přímo šílenou chuť. A zdá se mi, že když mam v puse toho medvídka tak je mi na chviličku líp …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
21.3.07 10:32
Hilda píše:
Marťásku jsem na mateřský. Chodila jsem brigádně do jedný pizzerky, ale hned jak jsem se dozvěděla že jsem těhotná, tak jsem skončila. Bylo to tam fajn, všichni jsme byli kamarádi a bylo to vítaný uvolnění z domova. Teď si teda neumim představit, že bych lidem nosila na stůl pizzu. Asi bych jim k tomu ňákou přihodila :? Te´d mám problém se starat i o naší 3letou dceru… Pořád po mě něco chce, ať je špatně nebo ne :(
Jo a holky, před chvílí jsem si musela koupit haribo gumový medvídky. Nejedla jsem je tak 15 let a teď na ně mam přímo šílenou chuť. A zdá se mi, že když mam v puse toho medvídka tak je mi na chviličku líp …

Tak to je fajn, ze jsi si našla uklidněni v podobě gumových medvídků :lol: Nevíš, jestli to zabírá i na depky? Místo toho abych se radovala z těhotenství, jsem úplně bez nálady :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
21.3.07 11:09

To jsme na tom úplně stejně. Musim říst, že minulý těhotenství jsem si užívala až když mi přestalo bejt špatně. Teď vypadám fakt hrozně, na čele mi vyrašily takový drobounký pupínky, vlasy hrozný, furt zelená… Ani se nemaluju, nechce se mi když vidim jak vypadám… Nic mě nebaví, domácí práce už vůbec ne :( Doma je věčně bordel, takže myslim, že vim jak se cítíš. Bude líp doufejme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
21.3.07 11:18
Hilda píše:
To jsme na tom úplně stejně. Musim říst, že minulý těhotenství jsem si užívala až když mi přestalo bejt špatně. Teď vypadám fakt hrozně, na čele mi vyrašily takový drobounký pupínky, vlasy hrozný, furt zelená… Ani se nemaluju, nechce se mi když vidim jak vypadám… Nic mě nebaví, domácí práce už vůbec ne :( Doma je věčně bordel, takže myslim, že vim jak se cítíš. Bude líp doufejme :D

Hildo, ty jsi snad byla u nás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
21.3.07 16:08

Marťásku , tys mě viděla? :D
Holky, právě jsem si od řezníka přinesla voňavoučký jitrnice… Mňam. Já vim, že nemyslim na nic jinýho než na ten žvanec, ale nemůžu si pomoct, mam pořád na něco chuť i přes to, že je mi furt blbě… Prostě dozlatova opečenej jitrničce s čerstvým chlebíčkem se nedá odolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
21.3.07 17:33

Ahoj holky, dlouho sem se neozvala a jenom si četla vaše články. měla jsem strach, abych to těhotenství nezakřikla, když ho zatím jako jediná nemám pořád potvrzený od doktorky. Ty dny do kontroly ubíhají strašně pomalu. Jediný co mě uklidńuje, že jsem pořád nedostala menses i když jsem dostala tu injekci na vyvolání a testy pořád vychází pozitivně. tak snad už se k vám brzo oficiálně přidám. jinak špatně mně vůbec není. Ale na to je asi moc brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
21.3.07 17:54

Jani neboj, jseš 100% těhu :D Taky jsem měla strach o tom vůbec mluvit, než mi to dr. potvrdil. Uvidíš. že tam mimi je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí