LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4424
16.3.07 19:51

Proč mi musí být špatně zrovna večer, když chci chystat večeři a nakládat na zítra na oběd maso????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
17.3.07 07:49

Dobré ránko. Nemůžu dospat a je mi pěkně špatně. Blééééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
17.3.07 08:18

Ahoj Martásku s tím dospáváním jsem na tom stejně, ach jo já chci taky aby mi bylo špatně, aspon trochu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
17.3.07 13:33

Ahoj holky,
můžu se přidat :wink: :D ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
17.3.07 15:05
Siamina píše:
Ahoj holky,
můžu se přidat :wink: :D ?

Ahojda. Vítám tě tu. Každá těhulka je super. Jestli jsi si všimla, máme už založený seznámek, takže pokud máš zájem, pošli nějaké info o sobě (viz seznámek). Můžeš mi to poslat na SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
17.3.07 17:25

** Seznámek **

Těhulky Jana79 nar.79, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 6+0
Marťásek nar.81, rak, vdaná, kontrola 26.3., těh. 4+6
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, kontrola 20.3., těh. 7+1
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 29.10 (dle MS), kontrola 27.3.,těh. 7+4
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 7+1
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , kontrola 28.3., těh. 6+5
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 1.11. , kontrola 29.3., těh. 7+2
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 6+0

Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 2 roky
Marťásek Martínek 3 roky
Kat-ka Honzík 1 rok
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
18.3.07 08:38

Siamino , vítám tě mezi námi. Jinak holky, jak vám dneska je? Já nemůžu na záchod, už od pondělí, asi se zbláznim :( Nemáte na to nějakej recept?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
18.3.07 08:56

Hildo ,
mě je pořád ukrutně zle. Sice nezvracím, ale celý den se mi chce, navíc mi je šíleně na omdlení, jakmile zaujmu jinou polohu než leh. Už i sezení mi vadí, děs :roll: . A trpím neskutečným nechutenstvím. Nádhera, když člověku kručí v žaludku a přitom se mu při pohledu na jakékoli jídlo dělá zle. To jsem si krásně postěžovala, hned se mi ulevilo :D .
S chozením na WC naštěstí problémy nemám, takže bohužel neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
18.3.07 11:29

Siamino , tohle mooooc dobře znám. Začalo to u mě před týdnem, párkrát jsem už i zvracela, a je to děs. Je mi špatně téměř celej den, ale přesto mam chuť na různý věci. Nejvíc se uleví v leže, jediná doba, kdy mi špatně neni je noc a pak se ráno zvednu a je to tu zas… Soucítím s tebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
18.3.07 11:30

Koukám že už máš taky jedno dítko, takže vařit prostě musíš, viď? To je to nejhorší utrpení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
18.3.07 11:54

No, máme to dost stejné, až na to, že jsem zatím nezvracela. Nechci to zakřiknout, ale myslím, že ani nebudu. I poprvé to vše vypadalo takhle. A přešlo to po 4 měsících, takže už jen dva a půl a je to v suchu :lol: .
Při vaření též trpím, takže si moc užívám, že dnes i včera vařil manžel :D .
Jo, a špatně mi začalo být asi 10 dní po oplodnění. Proto jsem si dělala test ještě před plánovanou MS, neb jsem chtěla vědět, je-li to těhotenství nebo nějaká smrtelná choroba :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
18.3.07 12:27

Zdravím kočičky, mě teda špatně neni, ale s tím wc to znám, trocha teplý vody, nebo švestkovej kompot by to měl spravit, mě to pomáhá. Já sevůbec necejtím těhotně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
18.3.07 14:30

Buď ráda, Janičko - on by to musel být nářez, se dvěmi dětmi, kdybys lezla po čtyřech jako já :roll: :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
18.3.07 16:38

Tak holky, hlásím, že manžel, poté co udělal k obědu řízečky s kašičkou a kompotem odešel s malou k babičce. No mě řízky moooc chutnaly, ale vzápětí se mi z nich udělalo špatně, takže jsem si lehla do postele, usnula a vstala až teď. Škoda, že je zejtra pondělí a zase bude všechno na mě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
18.3.07 22:44

zatím nevím

Ahoj holky!
Zatím není nic jisté, ale pokud můžu věřit těhotenskému testu, jsem v tom a TP bude někdy v půlce listopadu.
Ale fakt zatím nevím.
Mám doma téměř dvouletou dceru, kterou pořád kojím a menstruaci jsem od předchozího porodu zatím neměla, takže jsem to vypočítala jen podle následujících indicií:
sexík proběhl někdy 20-25 února, několik dní na to jsem začala mít příznaky jako u prvního těhu: tlak v břiše, zácpa, později břicho jak balón, kilo navíc, pak taky bolesti prsou při kojení. 11.3. odpoledne jsem udělala první test a byl negativní, 17.3. jsem udělala ráno druhý a byla tam i druhá čárka (a dost silná).
hm :?
jsem z toho celá vyjevená, k dr jdu až v pátek, dříve nemám hlídání, tak jsem moc ráda, že tu jste, že se tu můžu svěřit.
co myslíte, mám zkusit ještě jeden test a nebo vyčkat do pátku?
uf, jsem fakt vyklepaná.
Tak díky za případné rady!
Vše nej všem
foxik
PS:každopádně, pokud by to vyšlo, bylo by docela legrační mít v těhotenské průkazce datum poslední menstruace 29.6.2004 :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí