Poradna duly
Jana Čurdová
Proč mi musí být špatně zrovna večer, když chci chystat večeři a nakládat na zítra na oběd maso????
Ahoj Martásku s tím dospáváním jsem na tom stejně, ach jo já chci taky aby mi bylo špatně, aspon trochu. ![]()
Siamina píše:
Ahoj holky,
můžu se přidat![]()
?
Ahojda. Vítám tě tu. Každá těhulka je super. Jestli jsi si všimla, máme už založený seznámek, takže pokud máš zájem, pošli nějaké info o sobě (viz seznámek). Můžeš mi to poslat na SZ
** Seznámek **
Těhulky Jana79 nar.79, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 6+0
Marťásek nar.81, rak, vdaná, kontrola 26.3., těh. 4+6
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, kontrola 20.3., těh. 7+1
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 29.10 (dle MS), kontrola 27.3.,těh. 7+4
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 7+1
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , kontrola 28.3., těh. 6+5
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 1.11. , kontrola 29.3., těh. 7+2
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 6+0
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 2 roky
Marťásek Martínek 3 roky
Kat-ka Honzík 1 rok
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
Siamino , vítám tě mezi námi. Jinak holky, jak vám dneska je? Já nemůžu na záchod, už od pondělí, asi se zbláznim
Nemáte na to nějakej recept?
Hildo ,
mě je pořád ukrutně zle. Sice nezvracím, ale celý den se mi chce, navíc mi je šíleně na omdlení, jakmile zaujmu jinou polohu než leh. Už i sezení mi vadí, děs
. A trpím neskutečným nechutenstvím. Nádhera, když člověku kručí v žaludku a přitom se mu při pohledu na jakékoli jídlo dělá zle. To jsem si krásně postěžovala, hned se mi ulevilo
.
S chozením na WC naštěstí problémy nemám, takže bohužel neporadím.
Siamino , tohle mooooc dobře znám. Začalo to u mě před týdnem, párkrát jsem už i zvracela, a je to děs. Je mi špatně téměř celej den, ale přesto mam chuť na různý věci. Nejvíc se uleví v leže, jediná doba, kdy mi špatně neni je noc a pak se ráno zvednu a je to tu zas… Soucítím s tebou…
Koukám že už máš taky jedno dítko, takže vařit prostě musíš, viď? To je to nejhorší utrpení…
No, máme to dost stejné, až na to, že jsem zatím nezvracela. Nechci to zakřiknout, ale myslím, že ani nebudu. I poprvé to vše vypadalo takhle. A přešlo to po 4 měsících, takže už jen dva a půl a je to v suchu
.
Při vaření též trpím, takže si moc užívám, že dnes i včera vařil manžel
.
Jo, a špatně mi začalo být asi 10 dní po oplodnění. Proto jsem si dělala test ještě před plánovanou MS, neb jsem chtěla vědět, je-li to těhotenství nebo nějaká smrtelná choroba
.
Zdravím kočičky, mě teda špatně neni, ale s tím wc to znám, trocha teplý vody, nebo švestkovej kompot by to měl spravit, mě to pomáhá. Já sevůbec necejtím těhotně.
Buď ráda, Janičko - on by to musel být nářez, se dvěmi dětmi, kdybys lezla po čtyřech jako já
…
Tak holky, hlásím, že manžel, poté co udělal k obědu řízečky s kašičkou a kompotem odešel s malou k babičce. No mě řízky moooc chutnaly, ale vzápětí se mi z nich udělalo špatně, takže jsem si lehla do postele, usnula a vstala až teď. Škoda, že je zejtra pondělí a zase bude všechno na mě ![]()
Ahoj holky!
Zatím není nic jisté, ale pokud můžu věřit těhotenskému testu, jsem v tom a TP bude někdy v půlce listopadu.
Ale fakt zatím nevím.
Mám doma téměř dvouletou dceru, kterou pořád kojím a menstruaci jsem od předchozího porodu zatím neměla, takže jsem to vypočítala jen podle následujících indicií:
sexík proběhl někdy 20-25 února, několik dní na to jsem začala mít příznaky jako u prvního těhu: tlak v břiše, zácpa, později břicho jak balón, kilo navíc, pak taky bolesti prsou při kojení. 11.3. odpoledne jsem udělala první test a byl negativní, 17.3. jsem udělala ráno druhý a byla tam i druhá čárka (a dost silná).
hm ![]()
jsem z toho celá vyjevená, k dr jdu až v pátek, dříve nemám hlídání, tak jsem moc ráda, že tu jste, že se tu můžu svěřit.
co myslíte, mám zkusit ještě jeden test a nebo vyčkat do pátku?
uf, jsem fakt vyklepaná.
Tak díky za případné rady!
Vše nej všem
foxik
PS:každopádně, pokud by to vyšlo, bylo by docela legrační mít v těhotenské průkazce datum poslední menstruace 29.6.2004
![]()