Poradna duly
Jana Čurdová
jana79 píše:
Martásku dr. mi řekl že uvidí podle hcg. pokud bude kolem 10000 tak až 12 tt pokud ne tak dřív asi za ty 3 týdny. Uvidím v pondělí tam budu volat.
Každý doktor to asi stejně dělá jinak. Mě třeba k vůli HCG krev vůbec nebral
jana79 píše:
Za to mě už potřetí
Tak to moc nechápu, když už viděl váček na UZV. Asi chce mít jistotu ![]()
Asi jo no jsem sama zvědavá na kolik to stouplo na záčatku jsem měla 56,7 pak 1270 j tak nevím kolik bude ted. ![]()
Holky, já myslim, že je všechno v poho. Strach ze zamlklýho těhu mam taky, ale člověk na to nesmí myslet. Mě je dneska taky o něco líp, žaludek se sice hodně houpe, ale ještě jsem nezvracela
To bude asi měsícem… Koukněte na to video co jsem sem dávala a hned bude líp.
Bud ráda že máš aspon nějakej příznak , jé jak já bych chtěla blinkat, aspon bych věděla že se u mě něco děje ![]()
Tak to já teda si to zvracení přivolávat nebudu. Minule jsem to pěkně prozvracela a bylo to fakt děsný http://www.sirmi.ic.cz/smajl/230.gif
Hildo, mě to video nejde spustit. Přes jaký program jsi to spustila?
Marťásku , v levej části toho okna je takovej černej čtverec s nápisem real. Na to klikni, pak to maximalizuj a čekej, chvilku trvá než se to natáhne, takže to může vypadat jako když se nic neděje… Určitě ti to pude ![]()
** Seznámek **
Těhulky Jana79 nar.79, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 5+4
Marťásek nar.81, rak, vdaná, kontrola 26.3., těh. 4+3
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, kontrola 20.3., těh. 6+5
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 29.10 (dle MS), těh. 7+1
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 6+5
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , kontrola 28.3., těh. 6+2
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 1.11. , kontrola 29.3., těh. 6+6
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 2 roky
Marťásek Martínek 3 roky
Kat-ka Honzík 1 rok
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Hele holky, tady jsem našla stránky, kde jsou všechny ty videa kompletní od početí až k porodu, fakt zajímavý
http://www.pbs.org/…program.html
kokala jsem na toje to hezký já mám doma na videokazetě dokument kterej dávali užhrozně dávno jmenuje se to zázrak lásky a tam je to taky krásně popsaný a záběry přímo z bříška, prostě super ráda na to koukám.
Taky vám přeju krásný den
, dneska jsem opět nezvracela, teda zatim, tak doufám, že to tak zůstane. Prsa mě taky přestávaj bolet, ale zato se mi začaly dělat uhry
Jak je dnes vám ostatním?
Čaues Hildo. Já jsem se hned ráno pozvracela, když jsem Martínkovi vytírala zadek po kakání. Bléééé. To mi prostě po ránu dělat nemůže
Jinak prsa mě bolej pořád. Nejhorší to je, když mám celý den podprsenku a pak večer je vypustím. Hrůůůza ![]()
Jinak pleť mám taky jako puberťák ![]()
Hilda píše:
Taky vám přeju krásný den, dneska jsem opět nezvracela, teda zatim, tak doufám, že to tak zůstane. Prsa mě taky přestávaj bolet, ale zato se mi začaly dělat uhry
Jak je dnes vám ostatním?
Hildo ty pises o mne, vid?
I kdyz spatne mi neni, ale poboliva divne brich, jako bych opet mela zarazene prdy