LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4610
19.3.07 16:56

No ted už je mi zase dobře. Uvidíme zítra. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
19.3.07 19:02

Ahojky těhulky,
já zatím patřím do říjňátek, ale mám TP na konci října, tak třeba budu nakonec u vás. Přečetla jsem si celý váš deníček a je to super, jak jsme na tom byly nebo jsme všechny skoro stejně.
Jestli ještě nemáte fotoalbum, tak vlevo nahoře (Jste tady poprvé?) a tam se dočtete jak na to. Pošlete administrátorovi emailem žádost a bude to. Ráda se pak podívám na vaše dutinky a váčky a mimi. Já mám dutinku na říjňátkách. Na kontrolu jdu v pondělí a už jsem moc zvědavá, chtěla bych mít UTZ doma, abych se mohla kdykoli podívat, jestli je vše OK. :lol:
Příjemné těhu a pohlaďte si bříška
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
19.3.07 21:50

Ahoj holky,
děkuji za milé přivítání :D .
Mně se včera večer podařilo poprvé se skutečně pozvracet 8O . Doufám, že to bylo také naposledy, neboť to bylo fakt drsné. Měla jsem dnes hrůzu vyrazit ven a cestovat MHD, protože mi všichni silně nevoní. Představa, že zvracím v autrobuse, je příšerná. Nakonec jsem to přežila, ale špatně mi bylo pořádně. Pro jistotu jsem sebou měla v batohu igelitový pytlík :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
20.3.07 08:11

Dobré ráno mamulinky! Já jsem si blinkání užila včera odpoledne a večer znova a to řádně, předtím jsem si nechala dovézt svoji oblíbenou pizzu a zahodku šla chudák zase ven. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
20.3.07 08:23

Miiri , viděla jsem tvou dutinku :D a s manželem vám to taky moc sluší :D Bylo na UTZ už vidět srdíčko? Myslim když jsi byla těch 5+6 ?
Jinak holky, doufám, že je vám aspoň trochu dobře, já jsem to právě rozdejchala :D Dneska navíc sněží a je zima, tak je mi líp. Kdybych timhle měla procházet v létě, tak nevim. Takhle už mi bude v létě dobře a budu už jen tahat ukrutný panděro :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
20.3.07 08:24

No vida Jani , tak teď aspoň víš, že se u tebe něco děje, ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
20.3.07 08:29

Ahoj Hilduš no aspon vím že je vše ok :lol:
Jo a srdíčko je vidět kolem 7tt dřív ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.3.07 12:56

Ahojte

NAse Jituska a ma srdicko!!!!

Hematom je pryc, jen ta cysta je porad velika

Siamino, taky te vitam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
20.3.07 13:03

kAČENKO JEŠTĚ JEDNOU GRATULUJU K SRDÍČKU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
20.3.07 13:39

Ahoj Těhulky, konečně mám trochu času a energie na psaní. Je mi pořád špatně, na zvracení a jsem pořád unavená. Prospala bych celý den. :D Ale díky mému synáčkovi to fakt nejde :(

Vítám všechny nové těhulky.

Kačenko , obrovská gratulace k srdíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
20.3.07 13:47

** Seznámek **

Těhulky Jana79 nar.79, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 6+3
Marťásek nar.81, rak, vdaná, kontrola 26.3., těh. 5+2
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, těh. 7+4
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 29.10 (dle MS), kontrola 27.3.,těh. 8+0
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 7+4
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , kontrola 28.3., těh. 7+1
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 1.11. , kontrola 29.3., těh. 7+5
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 6+3

Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 2 roky
Marťásek Martínek 3 roky
Kat-ka Honzík 1 rok
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
20.3.07 13:59

Ahojky,
Hildo, když jsem byla 5+6, tak srdíčko ještě neviděli, ale za týden už ano.
Při té první kontrole mi brali krev na HCG a měla jsem 9500j. Byli hrozně nadšení, že je to super. V pondělí jdu zase na kontrolu, to budu nějakých 9tt, tak jsem zvědavá jak ten brouček porostl. Mám rizikové, tak chodím do nemocnice, takže jsem zatím na kontrole tak každých cca 10 dní a mám pořád fotky, tak je to skvělé. Snad bude vše v poho i dále.
Přeju krásný i když trochu sněhový den.
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
20.3.07 14:11

Katko , MOOOC TI GRATULUJU K SRDÍČKU :D to je super :D
já jdu na kontrolu v pondělí, tak doufám, že už taky bude srdíčko. Jsem z toho malinko ve stresu. Na zvracení je mi furt, ale teď dělám omáčku na těstoviny a dala jsem tam hodně kari, takže se žaludku malinko odlehčilo :D kari totiž miluju. Taky mě přepadla děsná chuť na pomeranče, aspoň tak na kilo :D Jo a taky na nakládanej hermelín. Nevim jestli ho znáte, maj ho v makru po 18 kusech a je s takovou hrozně ostrou chilli pastou… Fakt děsně nezdravej. Hned včera jsem se domluvila s kamarádem, že do toho jdem na půl, protože 18 bysme jich s manželem fakt nesnědli (9 už jo :D ). Úplně bych pro ten hermelín zabíjela, listerie nelisterie. Miminko to chce, nedá se nic dělat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.3.07 14:20

Holky, nedávno jsem vám tu psala, že se „bojím“, abych k vám nepatřila. Sice jsem měla v závěru tři testy pozitivní, ale na všech třech se udělala druhá čárka až po několika hodinách, což by měla být známka falešné pozitivity (u testů na 10 jednotek se vůbec nedivím) a navíc jsem včera začala menstruovat.

Všem vám přeju hodně krásné těhulkovství a na konci nádherná a zdravá miminka.

Inkognito

• Citovat
  • Upravit
3077
20.3.07 14:57
Hilda píše:
Katko , MOOOC TI GRATULUJU K SRDÍČKU :D to je super :D
já jdu na kontrolu v pondělí, tak doufám, že už taky bude srdíčko. Jsem z toho malinko ve stresu. Na zvracení je mi furt, ale teď dělám omáčku na těstoviny a dala jsem tam hodně kari, takže se žaludku malinko odlehčilo :D kari totiž miluju. Taky mě přepadla děsná chuť na pomeranče, aspoň tak na kilo :D Jo a taky na nakládanej hermelín. Nevim jestli ho znáte, maj ho v makru po 18 kusech a je s takovou hrozně ostrou chilli pastou… Fakt děsně nezdravej. Hned včera jsem se domluvila s kamarádem, že do toho jdem na půl, protože 18 bysme jich s manželem fakt nesnědli (9 už jo :D ). Úplně bych pro ten hermelín zabíjela, listerie nelisterie. Miminko to chce, nedá se nic dělat :D

Ahojda Hildo, máš úplně stejný chutě, co já. Už dobu tady básním o nakládaným Hermelínu. Konečně jsem si ho koupila, ale musím si ho sama naložit :( Taky jdu na kontrolu v pondělí, takže už se těším, až se tady sejdem a povykládáme si, jak jsme měli úspěšnou kontrolu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí