LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
528
22.3.07 20:27

Vítám všechny nové těhulky :D !
Normálně závidím, jak si tady libujete, co všechno sníte. Mně je pořád špatně, zvedá se mi žaludek, jen otevřu lednici. Ani pít nemůžu, i po tom mi je zle. Jediné, po čem se mi nezvedá žaludek, je citronáda. Jím suché pečivo, maximálně s tvarohem, suché těstoviny.. a jablka, ta mi taky nevadí. Z ostatního ovoce a zeleniny se mi chce zvracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
23.3.07 08:08

Čau holky,
dnes je mi pěkně zle. Právě si vařím vajíčko k snídani tak doufám, že až se najím, tak bude líp. Představa, že tohle bude trvat ještě pár měsíců je děsná, nevim jak to vydržim :?
Kikijo , vítám tě mezi těhulami :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
23.3.07 09:25

Ahojky těhulky,
zažádala jsem o založení fotoalba listopad 2.0.0.7. Snad to proběhne v pořádku, když tak občas koukněte do fotogalerie - diskuse. Mělo by to tam být snad ještě dneska. Tak pak vložte nějaké fotečky ať je co prohlížet.
Jinak přeju krásný pátek.
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
23.3.07 11:25

Ahojky,
tak mi právě přišla zpráva, že fotogalerie je založena. tak hurá do toho a vkládejte fotky. Taky to zkusím.
Pa Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
23.3.07 13:20

Ahoj holky
můžu mezi vás?Já to teda ještě nemám potvrzené ale od pondělka mám
na testech druhou čárku a podle tabulky na internetu by mi TP vycházel
na 26.11 takže doufám že vše bude OK a vydržím tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
23.3.07 13:51

Ahojky!

Vítám všechny nové těhulky!

Pořád se vytahuju, že mi nic neni a dneska ráno jsem málem viděla snídani podruhý. Ale dopadlo to dobře. Od včera mám další těhotenskej nešvar (to už znám od Kuby, jen to začalo nějak dřív) pálila mě žáha. To si zase užiju! Třeba pomeranče - měla jsem na ně hroznou chuť a nemohla jsem je vzít do pusy. No zatím to jde. Bude hůř!
Tak ať je nám líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
23.3.07 14:25

Taky vítám nové těhulky :D
Baboon , žáha mě sice zetím nepálí, ale chuť na pomeranče mám ukrutnou už asi 3 dny. Vůbec mam chuť každej den na něco jinýho… Tuhle jsem šla do obchodu a přepadla mě tam hrozná chuť na kuře na paprice, tak jsem ho uvařila, fakt si pochutnala a druhej den se mi chtělo zvracet jen při tej představě :( Dneska dělám škubánky, dozlaťoučka opečený, z těch se mi žaludek snad nezvedne :D Když jsem byla dneska nakoupit tak mi bylo tak zle, že jsem už pomalu přemejšlela, kterou prodavačku poprosim aby mi ukázala záchod :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
23.3.07 18:08

Ahoj, to já jsem zas měla včera hroznou chuť na utopence, ale bohužel je v obchodě neměly, tak sem se nacpala zavináčema. začíná mně už být taky trochu blbě, hlavně se mně chce zvracet když mám hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
24.3.07 21:18

ahoj holky, tak se sem k vam zacina stehovat dalsi tehule :wink: . i kdyz jednou nohou zustavam ve snazilkach, nechci to jeste zakriknout… v kazdem pripade tehotna jsem, od dr. to mam potvrzene s terminem nekdy v druhe pulce listopadu (presne zatim nevim, podle velikosti to nemuze byt z obvykle pulky cyklu, ale spis z konce, takze zatim nevim). trochu jsem si ted uzila, byla jsem par dni v nemocnici s podezrenim na mimodelozni, ale nastesti se prcek nakonec ukazal v deloze. ale hodnoty hcg nemam moc vysoke a mam dost velke bolesti bricha, takze se trochu bojim. dostala jsem utrogestan a mam zatim lezet… tak jeste nechci jasat. na kontrolu jdu 28.3., a uvidim, co bude dal.
co se tyce nevolnosti, okolo kterych se tu zatim diskuse toci :) , tak mam spis odpoledne-vecerni, zatim bez zvraceni, ale s peknym motanim hlavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
24.3.07 21:41

Ahojky adelino, držím moc palečky, ať je vše v pořádku :) Budu na tebe ve středu myslet, určitě dej vědět. Jinak pěkný zbytek víkendu.
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
25.3.07 12:49

Ahojte mamči, ano můj miláček u porodu určitě chybět nebude, to máš pravdu.Jsem moc ráda,že ho budu mít u sebe.
Musím vám napsat, ze mě ted ve čt pěkně naštvala dr. z neurologie.Hlavně naštvala i mého Míšu-manžela. Protože jsem mívala a ještě někdy mám ukrutné bolesti hlavy, tak mi asi již před rokem naordinovala Orfiril 5OOmg.Řekla mi, že od migrény nechybí moc k epilepsii a proto budu muset brát tyto léky i v těhotenství.
Jen mi řekla, že až se začneme pokoušet o miminko, tak ať se u ní zastavím pro recept na kys. listovou.Také jsem tak v lednu učinila.Když mi dr. potvrdila mé těhotenství 27.2., tak jsem ihned na neurologii volala a ptala jsem se, zda to mám brát pořád stejně a jestli 2 tablety kys. listové stačí a sestra mi řekla, že ano.Teď jsem tam byla na kontrole a milá neuroložka mi řekla:,,A co vám na ty prášky řekla vaše gynekoložka?No, ted už je to jedno.Tak tu dávku snižte na polovinu…"
Holky můžu vám říct, že když jsme se doma o tom bavili, tak manžel nechápal a hned si vyhledal na internetu, co o danám Orfirilu píší.
Snad nebudeme mít smůlu, klepu na zuby, protože je to svinstvo, což už jsem věděla, jen jsem to musela brát, abych podle dr. neohrozila sebe a plod a ted se ta ...... divila a přitom mi říkala, že to musím brát. Řeknu vám, že jsem ráda, že jsem lempl a ty prášky jsem brala minimálně.Kys. listovou pravidelně.
Takže až ted půjdu v út 27.3. na ko na gynekologii, tak se zeptám své dr.,co na to říká a raději se s ní domluvím popř. na podrobnější testy.
Jinak vám moc přeji dny bez nevolností.
To je přístup, co říkáte? :lol: Mějte se krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
25.3.07 14:34

Adelko , moooooc ti gratuluju :D Snažilky, teď zanedbávám, tak jsem to ani nevěděla. To je super, určitě bude vše v poho :D
Jinak holky, začínám bejt pěkně nervózní z tý zítřejší kontroly. Snad bude srdíčko, musí bejt
Lumi , to teda čumim co to je za doktory. Znám výbornou internetovou poradnu pro těhotný, možná jí znáš taky, odpovídá tam moc příjemnej pan doktor. Je tam spousta už zodpovězenejch otázek, který např. já neustále pročítám. Tady je odkaz http://www.porodnice.cz/poradny.asp?…
Za chvíli půjdu s Aničkou péct velikonoční perníčky, vůbec se mi do toho nechce, ale nemůžu jí zklamat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
25.3.07 17:39

Hildo děkuji, myslím, že už jsem se tam jednou dívala.V út vám napíšu, jak jsem dopadla.Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
25.3.07 17:46

Ahóóój, vítám všechny nové „spolubydlící“. Všem přeji úspěšné kontroly.
Já jdu zítra, tak mi držte palečky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
25.3.07 17:47

** Seznámek **

Těhulky Jana79 nar.79, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 7+1
Marťásek nar.81, rak, vdaná, kontrola 26.3., těh. 6+0
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, těh. 8+2
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 29.10 (dle MS), kontrola 27.3.,těh. 8+5
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 8+3