LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
632
27.3.07 13:20

Ahojky!

Včera se mi smazal komentář, páč se mi odpojil net :(
Takže zpětně gratuluju všem bouchajícím srdíčkům Marťáskovi, Hilde a Foxikovi.
Lumi jak to vypadá s tebou? Bouchá?

Já jdu na KO dneska v 5, už se móc těšim. Měla jsem sen, jak vidim miminko a jak krásně kope nožičkama a mrská ručičkama.
Včera jsem nezvládla pitnej režim a bolela mě hlava jak škopek až jsem kvůli tomu musela navštívit hajzlík. Naštěstí prázdnej žaludek nic nevydal. Nakonec jsem se léčila černým čajem a kolou. Lepší naž Valetol, kterej mi zabírá narozdíl od ostatních třeba Paralenu.

Vátám všechny nový těhulky, napsaly jste toho moc a moc, takže ani nevim, kdo je tu novej :D

Mějte se krásně a nepracujte! My si dneska báječně užili na písku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
27.3.07 14:10

jee, holky, ja vam tak zavidim, co jste byly nebo jdete dneska na kontrolu. a gratuluju vsem, co maji vse OK. ja mam jit zitra, ale nejradsi bych hned :roll: . jsem jak na trni, jestli bude vsechno v poradku, bude srdicko atd. horsi nez prvotehule, fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
27.3.07 15:13

Jo adel, to mi povidej. Při prvním jsem nic nečetla, nic nevěděla a bylo to fajn. Teď se bojim snad všeho. To když jsem rodila, tak jsme s manželem napřed jeli na pohotovost, jestli už jako máme jet do porodnice. Jen otevřeli dveře a viděli jak se svíjim, tak jen kroutili hlavou, co tam jako ještě děláme :D No a pak jsme přijeli do porodnice a oni se ptali jak často mam stahy. Já jim řekla, že žádný nemam. Manžel na to „ale máš“… Já jim říkám, že mě to jenom bolí a oni, že to je ono… O porodu jsem měla samozřejmě všechno načtený… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
27.3.07 16:03

no hildo, dobry s tim porodem :) . ja jsem teda v prvnim tehu mela vsechno nacteny a desila jsem se taky, ale presto jsem tak nejak vnitrne byla presvedcena, ze to proste dobre dopadne. proste takovy to prvotehulkovsky nadseni. ted mam proste vic strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.3.07 21:05

Ahojte holky, tak jsem dnes byla na ko.Jen jsme si povídaly s dr. a byla jsem na prvním odběru krve.Řekla jsem jí o těch práškách, jak jsem tu již psala a nechápala, ale prý nemám mít zbytečný strach,prý se na ně ještě raději zeptá nějakého neurologa.
Pro výsledky si jdu 10.4. a potom 19.4. jdu na sono, takže naše mimi už by mělo být také hezky vidět.
Dnes jsem dostala těkot. průkazku.I když původně mi říkala, že ji dávají až kolem 3 měsíce.Asi mi ji dala kvůli tomu, že čekáme první mimčo.
BABOON bohužel mi mimíska nepposlouchala, takže doufám, že bouchá, ale na sono jdu až 19.4.Takže jsem doposud byla na sonu jen jednou 28.2., kdy mi potvrdila těhotenství a dnes jsem z něho dostala fotečku,je tam mini černé kolečko.Takže se už těším na další, ale to si musím ještě další 3 týdny počkat.Jak Ti dopadla dnešní ko???Určitě dobře.Můžu Ti říct, že takový sen bych také chtěla snít, mě jen straší ve snu porod :( Přeji všem hezký večer :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.3.07 21:31

Ahoj holky, já jsem byla na ko včera, všechno v pořádku, mimi má 2,5cm, to je kus co? :lol: Ale řekli mi že mám v děloze křečové žíly. 8O Slyšeli jste o tom někdo něco. Dr se netvářila nijak dramaticky, ale prý už v příštím trimestru mi na to může dát léky. Já žádné bolesti nebo tak něco necítím, tak nevím.
Na další ko jdu 19.4. to jdu na velký UTZ a na krev, taky dostanu průkazku. Příjde mi to za strašně dlouhou dobu.
Pa Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.3.07 21:37

Jé Miiri, tak koukám, že s těma ko na tom budem stejně.I s TP.
Já jsem o tom nic neslyšela.Tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
28.3.07 08:09

Ahoj holky,

všem blahopřeju k úspěšným kontrolám. Mě to čeká zítra. Jsu z toho pěkně nervozní, snad se mimi už ukáže :-). jinak mám hroznou rýmu a k tomu zvýšenou teplotu. Poslední dobou na to hrozně trpím, jestli je to tím těhotenstvím nevím. Ale co píšete, tak ste měli daleko horší prloblémy a mimi to zvládlo. tak snad to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
28.3.07 08:49

Dobré ránko těhulky tak gratuluju ke kontrolám a ke knížečce já ještě týden a jdu taky na kontrolu a pro průkazku už se strašně těším. :lol: Včera jsem zase měla zvrací den nejhorší je to večer to tam lítam snad každejch 10 min.
Manžel se mi směje bídák jeden :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.3.07 09:03

Ahojky,

Lumi gratuluji k legitce - jsi myslím první :D

Miri - křečové žíly se mohou vyskytovat i v pánevním dnu - tedy i na děloze,či v ní.Většina lidí si mylně myslí ,že se vyskytují jen na nohou. Jedná o záležitost dost často dědičnou a pokud nejsou obtíže,tak se to nijak radikálně neřeší - myslím, že ti lékař chce předepsat léky na posílení cévní stěny.Ale až budeš po 3.měsíci. Ono se to vlastně léčit nedá. Ale vůbec se tím teď netrap,mimi to neohrozí. V budoucnu akorát budeš mít problém s antikoncepcí - hormonál.se nedoporuče a nitroděložní tělísko taky v tomto případě není vhodné.Ale věda jde rychle dopředu,takže kdo ví co bude za rok - třeba vymyslí prášky pro chlapy :-)

Já si dnes ráno,nevím vůbec proč,udělala test a jak debílek se usmívala na dvě krásně fialové čárky. Že by už mlíko na mozku? :lol: Musím se jít nasnídat,nevím jak vy ale já mám pořád žaludek někde v krku.Příšerný. Jinak už se cítím super,bolesti v podbříšku ustoupily,a mám kozy jako vozy 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
28.3.07 09:48

Čau holky, přeju krásné slunečné ránko :D Zvracení už mám za sebou, snídani taky, tak snad to bude dnes dobrý. Včera mi bylo špatně až do večera. Seděli jsme s manželem u oběda a když jsme dojedli, tak se mi zved žaludek. Manžel na mě: „dejchej, dejchej, to udržíš…“ Já dejchala a dejchala, porod hadr. Fakt situace :D
Míno kozy jak vozy ti teda závidim. Ty moje jedničky nevyrostly při prvním, nevyrostou ani teď. Byly větší jen tehdy, když v nich bylo mlíko. S tim jsem měla taky problém. Mlíka bylo tak málo, že když to malá vypila, tak jsem musela jít stejně vařit umělý. Teď se snažim zjistit, jestli se to nedá ovlivnit třeba akupunkturou… Strašně chci normálně kojit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.3.07 10:14

Hildo,já měla problémy s kojením u obou kluků,vlastně oba skončili brzy na umělé výživě a když si vzpomenu, co mi po druhém porodu dělala dětská doktorka v porodnici,tak mi ještě teď stojí vlasy hrůzou.Řvala na mě jak prorvaná, že každá se rozkojí a že je to v mé psychice,mačkala mi bradavky až mi tekly slzy z očí,no děsná kr… A kluky mám zdravý jak buky,takže samozřejmě bych taky ráda kojila,ale už si nědělám vůbec nervy pokud to zas nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.3.07 10:15

Nějak jsem zmršila metřík,musím se podívat na to ,kde dělám chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
28.3.07 10:45

jo, to jsem taky zažila, taky mi je mačkaly, nic neteklo a tvrdily, že to prostě musí jít. Dítě mi tam řvalo téměř neustále a ta kráva sestra mi dala krajně neochotně flašku, kde bylo asi půl deci čaje… Moje 4 a půl kilový dítě to spolklo jak malinu a řvalo dál. Pak přišla taková hodná sestra a dala mi mlíko. To byla úleva, dítě se mi uklidnilo jak mávnutím kouzelnýho proutku… U mě to taky asi nebyla psychika. Moje máma a babička měly úplně ten samej problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
28.3.07 11:18

Ahojky těhulky.
Míno - děkuju za informace a za uklidnění. Máš prostě obavy, když nevíš o co jde.
Jinak já s kojením holky měla taky problémy, ale jiné. Kozy jako vozy mám asi od 3.týdne těhu. Mlíka jsem minule měla strašně moc, tak jsem odstříkávala v porodnici pro ostatní maminy, ale holka mi při kojení strašně dásněmi drtila bradavky, takže mi tekla krev. Nedalo se to vydržet a ten pohled na spokojené mimi s pusinkou od krve taky nic moc. Tak jsem to přežila 6 týdnů a pak dostávala umělou. Teď už je velká a je zdravá, úplně v pohodě.
Pa Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital