LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4610
29.3.07 12:25

Mino já byla v ústí nad labem, ale ne na amnio ale rovnou na přerušení, a ted to mám nakázaný z genetiky v ústí že na amnio ted musím :cry: , taky tam musím zavolat a domluvit se snima na kontrolách. Ted budu celý těhu pendlovat mezi lípou a ústím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
29.3.07 12:35
Kačik píše:
Marťásku to je super Naťa je 13 a Martínek?Taky ti to nevyjde přejít s mateřské na mateřskou co? :( nebo chodíš do práce?Jestli si to už někde psala tak se omlouvám ale nějak sem to tu moc nepročítala :oops:

Kačik, Martínek je 12.srpna :lol: Jinak jsem taky na mateřský, Martínek chodí do školky na 4 hodinky. Chodila jsem dopoledne k manželovi do firmy, ale teď, když mi je pořád tak špatně, tak mě nechá dopolko vyhajat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
29.3.07 12:37

Kačko , s těma náladama je to u mě stejný. Mám strach, že mě tady začnou nesnášet. Pořád jsem unavená a tím pádem taky protivná. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
29.3.07 13:07

Tak to máme stejný jen já nikam nechodila jsem doma Naťa je taky na 4hoďky ve školce tak aspoň chvíli klidu protože mi nervičky :evil: taky pěkně pracujou :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
29.3.07 14:37

Teda holky, jste se teda rozepsaly :D Konečně je tady co číst, včera jste to pěkně flákaly :D Já musim jít trochu poklidit, máme tu bordel jak v tanku. Celý dopoledne jsem byla s Aničkou u našich, tak teď musim máknout :? Taky máte doma pořád takovej brajgl? Co se Anička naučila chodit tak jsme z bordelu snad ani na chvíli nevilezli. Co já uklidim, to ona hned vyháže, fakt na zabití. Někdy z toho mám až takovou duševní slabost… Hele holky, až budeme po tom 20. tejdnu, tak uděláme srazík, co vy na to? Navrhovala bych Prahu, sice jsem z Třeboně ale Prahu miluju :D a narodila jsem se tam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.3.07 14:44

JA jsem pro kazdy sraz, ale ne v Brne, mam to hooodne z ruky

:-D

A bordel, u nas jen prekveta...........jak vypada poradek????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
29.3.07 15:10

pořádek už ani neznám, myslim, že zjistim jak vypadá až se mi děti jednou odstěhujou :? já myslim, že Praha bude nejlepší, je to takovej středobod… dáme dobrej obídek, pár limonád :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
29.3.07 16:30

no ja si obcas povzdychnu, ze to proste nezvladam uklizet s tim ditetem, a manzel mi na to rekne, ze jsme tady meli bordel vzdycky… to je podpora, co? ale tak aspon ze vim, ze na tom tak nejsem sama :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
29.3.07 16:41

Ahoj holky, tak se hlásím, že kontrola proběhla taky v poho. Mimčo se už konečně objevilo a navíc jsem viděla i jeho srdíčko. Takže supr pocit.
Zuzajdiku, tak to seš na tom stejně jako já. Taky plánuju svatbu. Termím máme v červenci. Vidím, že v seznámku jsme jediný svobodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.3.07 20:02

Ahojky holky,
je to super, že jste se tak super rozepsaly, skvěle jsem si početla. Jestli vám nevadí, že budu u vás i když mám TP 30.10., tak jsem Marťáskovi poslala údaje. Jen jsem neuvedla, že jsem vdaná.
Srázek by byl super! Už bude krásně, tak si to užijeme.
Pa Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
29.3.07 20:09

Jani, vidíš, to jsem si ani nevšimla, ale je to tak.. No, však my je doženeme :wink: My máme termín už na začátku června, doufám, že všechno klapne..

Holky, všimly jste si, že už je založený prosinec 2007?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
29.3.07 22:19

Ahojky!

Gratuluju k úspěšným kontrolám a srdíčkům!

Zuzajdíku, Jani - gratuluju ke svatbám!
Zuzajdíku svatba v červbu je super, my jí měli 7.6. mmch 6.6. mám narozky, kámoši říkali, že to byla super oslava narozenin :D

Adelino - koukala jsem na seznámek - to jsme stejně starý vlastně mladý(že jo), stejně starý dítko :D teď i to druhý :D

Těhu - mě je skoro stejně jako u prvního, jen dopoledne je mi občas trošku šoufl, ale nebleju. U Kuby nebylo nic, jen pokud jsem měla hlad. No prej když je to těhu jiný, tak to bude opačný pohlaví - jsou teda i výjimky, ale v poslední době znám minimálně 2, kterejm to vyšlo :D Si to povíme později :D

Srázek - rozhodně se přikláním k Praze, pro mě je to poměrně blízko.

Pořádek taky moc neřešim, hlavně že dítko je spokojený a vyvenčený :D Ale dneska mě to draplo a umyla jsem okno v kuchyni a na hajzlíku :D takže na rok mám zase vybráno.
Mějte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
30.3.07 07:37

Dobré ráno těhulky , mě je zase špatně a to už jsem si říkala že to bude dobrý no a zase hlavu v záchodě? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
30.3.07 08:26

Dobléééééé ráno.

Jani , to samé. Já už večer s hrůzou usínám, protože vím, že hned ráno zase budu zvracet. Já už se tak těším, až tohle skončí a budem si konečně moci to těhu pořádně užívat

Jani24 , gratuluji ke kontrole. Super, že se mimi objevilo. Jak dlouho jsi teda těhotná a kdy máš termín porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
30.3.07 08:27

** Seznámek **

Těhulky Jana79 nar.79, střelec, vdaná, TP 10.11. , kontrola 4.4., těh. 7+6
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. kontrola 4.4., těh. 7+2
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. kontrola 3.4., těh. 9+0
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 6.11 , kontrola 17.4.,těh. 8+2
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 9+1
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , kontrola 16.4., těh. 8+4