Poradna duly
Jana Čurdová
Mino já byla v ústí nad labem, ale ne na amnio ale rovnou na přerušení, a ted to mám nakázaný z genetiky v ústí že na amnio ted musím
, taky tam musím zavolat a domluvit se snima na kontrolách. Ted budu celý těhu pendlovat mezi lípou a ústím. ![]()
Kačik píše:
Marťásku to je super Naťa je 13 a Martínek?Taky ti to nevyjde přejít s mateřské na mateřskou co?nebo chodíš do práce?Jestli si to už někde psala tak se omlouvám ale nějak sem to tu moc nepročítala
Kačik, Martínek je 12.srpna
Jinak jsem taky na mateřský, Martínek chodí do školky na 4 hodinky. Chodila jsem dopoledne k manželovi do firmy, ale teď, když mi je pořád tak špatně, tak mě nechá dopolko vyhajat ![]()
Kačko , s těma náladama je to u mě stejný. Mám strach, že mě tady začnou nesnášet. Pořád jsem unavená a tím pádem taky protivná. ![]()
Tak to máme stejný jen já nikam nechodila jsem doma Naťa je taky na 4hoďky ve školce tak aspoň chvíli klidu protože mi nervičky
taky pěkně pracujou
![]()
Teda holky, jste se teda rozepsaly
Konečně je tady co číst, včera jste to pěkně flákaly
Já musim jít trochu poklidit, máme tu bordel jak v tanku. Celý dopoledne jsem byla s Aničkou u našich, tak teď musim máknout
Taky máte doma pořád takovej brajgl? Co se Anička naučila chodit tak jsme z bordelu snad ani na chvíli nevilezli. Co já uklidim, to ona hned vyháže, fakt na zabití. Někdy z toho mám až takovou duševní slabost… Hele holky, až budeme po tom 20. tejdnu, tak uděláme srazík, co vy na to? Navrhovala bych Prahu, sice jsem z Třeboně ale Prahu miluju
a narodila jsem se tam ![]()
JA jsem pro kazdy sraz, ale ne v Brne, mam to hooodne z ruky
A bordel, u nas jen prekveta...........jak vypada poradek????
pořádek už ani neznám, myslim, že zjistim jak vypadá až se mi děti jednou odstěhujou
já myslim, že Praha bude nejlepší, je to takovej středobod… dáme dobrej obídek, pár limonád ![]()
no ja si obcas povzdychnu, ze to proste nezvladam uklizet s tim ditetem, a manzel mi na to rekne, ze jsme tady meli bordel vzdycky… to je podpora, co? ale tak aspon ze vim, ze na tom tak nejsem sama
.
Ahoj holky, tak se hlásím, že kontrola proběhla taky v poho. Mimčo se už konečně objevilo a navíc jsem viděla i jeho srdíčko. Takže supr pocit.
Zuzajdiku, tak to seš na tom stejně jako já. Taky plánuju svatbu. Termím máme v červenci. Vidím, že v seznámku jsme jediný svobodný.
Ahojky holky,
je to super, že jste se tak super rozepsaly, skvěle jsem si početla. Jestli vám nevadí, že budu u vás i když mám TP 30.10., tak jsem Marťáskovi poslala údaje. Jen jsem neuvedla, že jsem vdaná.
Srázek by byl super! Už bude krásně, tak si to užijeme.
Pa Miiri
Jani, vidíš, to jsem si ani nevšimla, ale je to tak.. No, však my je doženeme
My máme termín už na začátku června, doufám, že všechno klapne..
Holky, všimly jste si, že už je založený prosinec 2007?
Ahojky!
Gratuluju k úspěšným kontrolám a srdíčkům!
Zuzajdíku, Jani - gratuluju ke svatbám!
Zuzajdíku svatba v červbu je super, my jí měli 7.6. mmch 6.6. mám narozky, kámoši říkali, že to byla super oslava narozenin ![]()
Adelino - koukala jsem na seznámek - to jsme stejně starý vlastně mladý(že jo), stejně starý dítko
teď i to druhý ![]()
Těhu - mě je skoro stejně jako u prvního, jen dopoledne je mi občas trošku šoufl, ale nebleju. U Kuby nebylo nic, jen pokud jsem měla hlad. No prej když je to těhu jiný, tak to bude opačný pohlaví - jsou teda i výjimky, ale v poslední době znám minimálně 2, kterejm to vyšlo
Si to povíme později ![]()
Srázek - rozhodně se přikláním k Praze, pro mě je to poměrně blízko.
Pořádek taky moc neřešim, hlavně že dítko je spokojený a vyvenčený
Ale dneska mě to draplo a umyla jsem okno v kuchyni a na hajzlíku
takže na rok mám zase vybráno.
Mějte se!
Dobré ráno těhulky , mě je zase špatně a to už jsem si říkala že to bude dobrý no a zase hlavu v záchodě? ![]()
Dobléééééé ráno.
Jani , to samé. Já už večer s hrůzou usínám, protože vím, že hned ráno zase budu zvracet. Já už se tak těším, až tohle skončí a budem si konečně moci to těhu pořádně užívat
Jani24 , gratuluji ke kontrole. Super, že se mimi objevilo. Jak dlouho jsi teda těhotná a kdy máš termín porodu?
** Seznámek **
Těhulky Jana79 nar.79, střelec, vdaná, TP 10.11. , kontrola 4.4., těh. 7+6
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. kontrola 4.4., těh. 7+2
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. kontrola 3.4., těh. 9+0
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 6.11 , kontrola 17.4.,těh. 8+2
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 9+1
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , kontrola 16.4., těh. 8+4
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 1.11. , těh. 9+1
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 7+6
lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , kontrola 19.4, těh. 9+3
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 22.11. , kontrola 25.4., těh. 6+3
Kikija nar.81, panna, vdaná, TP 25.11. , kontrola 16.4., těh. 5+5