LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4610
2.4.07 09:41

No já mimíska neuvidím, jen mě prohlídne, já mám ještě dlouhou dobu do kritickýho období, ale neboj ted už bude všechno v pořádku a vlistopadu budeme držetty naše uzličky v náručí.
Jen mě štve že mě je furt blbě, pořád blinkám. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
2.4.07 09:44
.Mína. píše:
Marťásku dnes dutinka se žl.vakem měla opakovaně měřeno 4+6 - termín 4.12. Já věděla,že jsem musela otěhotnět déle a že ten termín podle posled.menses moc nesedí. No jasně že zůstanu „listopadka“,já už se nikam stěhovat nechci :lol:A ničeho se neboj,každé těhotenství je jiné!!!! A tak tohle nemůže být stejné jako minulé - a logicky tedy bude všechno v pořádku. To sem ti to hezky vysvětlila :lol:

Děkuji, krásně si mi to vysvětlila :D Věřím tomu :) A už jsem viděla i tvoji fotečku. Pěkné :) Akorát nevím, co je co :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
2.4.07 09:48

Jani, mě opravdu docela zabírá čaj. Je to od Apotheke, Citrón a zázvor. Je to i chuťově dobrý. Mám pocit, že mi je po něm líp. Jestli to teda není jen pocit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
2.4.07 09:51

a ten se dá koupit v krámě nebo jen v lékarně?
A kde je ta fotečka já ji chci taky vidět!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
2.4.07 09:54

Dobré ráno holky, mám dva dotazy: Jak se dostanu do té galerie fotek? A druhý důležitější - vždycky jsem považovala za zázračnou mast na všechna drobná zranění a neléčitelné věci framykoin. Ale včera jsem si uvědomila, že jsou v něm antibiotika, která se v těhotenství brát nemají. Nevíte, jak je to v tomhle případě s tím framykoinem? Jestli je tam těch antibiotik stejně jako v lécích, nebo třeba jen malé množství, které nevadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
2.4.07 09:59
jana79 píše:
a ten se dá koupit v krámě nebo jen v lékarně?
A kde je ta fotečka já ji chci taky vidět!!!

Tchýně mi ho koupila v lékárně.
Fotečka je v galérce, Listopad 2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
2.4.07 10:02

Už jsem našla je moc hezká mě tam těch tmavejch flíčku příjde nějak moc. Jinak červíček tam je to já ani nevím jestli tam je jsem viděla jen prázdnou dutinku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
2.4.07 10:03
zuzajdik píše:
Dobré ráno holky, mám dva dotazy: Jak se dostanu do té galerie fotek? A druhý důležitější - vždycky jsem považovala za zázračnou mast na všechna drobná zranění a neléčitelné věci framykoin. Ale včera jsem si uvědomila, že jsou v něm antibiotika, která se v těhotenství brát nemají. Nevíte, jak je to v tomhle případě s tím framykoinem? Jestli je tam těch antibiotik stejně jako v lécích, nebo třeba jen malé množství, které nevadí?

Ahoj Zuzi. Najeď si do fotogalerie, diskuze, Listopad 2007.
S tím framykoinem si mě zaskočila. Vůbec by mě nenapadlo, že ho nesmíme používat. Zeptej se v lékárně, tam to budou určitě vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
2.4.07 10:13

S tím Framykoinem též netuším, ale mám dobré zkušenosti se super poradnou pro těhule na www.porodnice.cz , dr. Koucký. Tak se zkus zeptat tam, koukala jsem, že ohledně různých léků v těhu tam jsou dotazy dost často :wink: .
Jinak hlásím opět ranní blinkání. Už to je nuda, pořád dokola :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
2.4.07 10:15

Siaminko tak to jsem na to stejně ráno odpoledne večer mám to jak místo jídel. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
2.4.07 10:24

Holky, já mám pocit, že to nikdy neskončí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.4.07 10:39

Holky nesilte s framykoinem. je to jen lokalni mast a nedostava se do hlubsich struktur jak je kuze...........pokud nemazes pravidelne a velke plochy, je to OK

JA dokonce v tehu mazala i Locoide- kortikoidy, kdyz se objevil ekzem

Mino, no super, takze mozna mi ten screening udelaji i u nas v nemocnici :-D

A gratuluji ke KO

Jak jsem psala jak mi je bajecne, ha ha, omyl.. je mi zle jako nikdy, nebleju a to je snad jeste horsi
Nemuzu si poradne cistit zuby, to mi vylezaji oci z dulku, hnus pastovej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
2.4.07 10:52

Janinko,
tak jsem to přesně měla v sobotu - snídaně, oběd, večeře. Včera jen večeře a dneska snídaně - zatím. Chjo…

Kat-ko,
buď ráda, že nezvracíš. Já se také jen dávila a nic a od sobotu pravidelně vrhnu. Musím tedy říct, že to je horší než jen dávení :roll: :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
2.4.07 10:53

ka-tka: díky, to jsem přesně chtěla slyšet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
2.4.07 11:05

Mě je vás tak líto :cry: , já jsem zatím úplně v poho,ale bojím se abych to nezakřikla. Jen nemám vůbec chuť jíst,do toho se musím nutit - já takový žrout :D

S tím Framycoinem mastí fakt v klidu,působí jen v místě namazání,do krve se prakticky nic nedostane - jsou to pidi dávky :P

Holky já mám dnes v práci takový kolotoč a přitom vůbec na nic náladu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital