Poradna duly
Jana Čurdová
No já mimíska neuvidím, jen mě prohlídne, já mám ještě dlouhou dobu do kritickýho období, ale neboj ted už bude všechno v pořádku a vlistopadu budeme držetty naše uzličky v náručí.
Jen mě štve že mě je furt blbě, pořád blinkám. ![]()
.Mína. píše:
Marťásku dnes dutinka se žl.vakem měla opakovaně měřeno 4+6 - termín 4.12. Já věděla,že jsem musela otěhotnět déle a že ten termín podle posled.menses moc nesedí. No jasně že zůstanu „listopadka“,já už se nikam stěhovat nechciA ničeho se neboj,každé těhotenství je jiné!!!! A tak tohle nemůže být stejné jako minulé - a logicky tedy bude všechno v pořádku. To sem ti to hezky vysvětlila
Děkuji, krásně si mi to vysvětlila
Věřím tomu
A už jsem viděla i tvoji fotečku. Pěkné
Akorát nevím, co je co
![]()
Jani, mě opravdu docela zabírá čaj. Je to od Apotheke, Citrón a zázvor. Je to i chuťově dobrý. Mám pocit, že mi je po něm líp. Jestli to teda není jen pocit ![]()
a ten se dá koupit v krámě nebo jen v lékarně?
A kde je ta fotečka já ji chci taky vidět!!!
Dobré ráno holky, mám dva dotazy: Jak se dostanu do té galerie fotek? A druhý důležitější - vždycky jsem považovala za zázračnou mast na všechna drobná zranění a neléčitelné věci framykoin. Ale včera jsem si uvědomila, že jsou v něm antibiotika, která se v těhotenství brát nemají. Nevíte, jak je to v tomhle případě s tím framykoinem? Jestli je tam těch antibiotik stejně jako v lécích, nebo třeba jen malé množství, které nevadí?
jana79 píše:
a ten se dá koupit v krámě nebo jen v lékarně?
A kde je ta fotečka já ji chci taky vidět!!!
Tchýně mi ho koupila v lékárně.
Fotečka je v galérce, Listopad 2007
Už jsem našla je moc hezká mě tam těch tmavejch flíčku příjde nějak moc. Jinak červíček tam je to já ani nevím jestli tam je jsem viděla jen prázdnou dutinku ![]()
zuzajdik píše:
Dobré ráno holky, mám dva dotazy: Jak se dostanu do té galerie fotek? A druhý důležitější - vždycky jsem považovala za zázračnou mast na všechna drobná zranění a neléčitelné věci framykoin. Ale včera jsem si uvědomila, že jsou v něm antibiotika, která se v těhotenství brát nemají. Nevíte, jak je to v tomhle případě s tím framykoinem? Jestli je tam těch antibiotik stejně jako v lécích, nebo třeba jen malé množství, které nevadí?
Ahoj Zuzi. Najeď si do fotogalerie, diskuze, Listopad 2007.
S tím framykoinem si mě zaskočila. Vůbec by mě nenapadlo, že ho nesmíme používat. Zeptej se v lékárně, tam to budou určitě vědět
S tím Framykoinem též netuším, ale mám dobré zkušenosti se super poradnou pro těhule na www.porodnice.cz , dr. Koucký. Tak se zkus zeptat tam, koukala jsem, že ohledně různých léků v těhu tam jsou dotazy dost často
.
Jinak hlásím opět ranní blinkání. Už to je nuda, pořád dokola
.
Siaminko tak to jsem na to stejně ráno odpoledne večer mám to jak místo jídel. ![]()
Holky nesilte s framykoinem. je to jen lokalni mast a nedostava se do hlubsich struktur jak je kuze...........pokud nemazes pravidelne a velke plochy, je to OK
JA dokonce v tehu mazala i Locoide- kortikoidy, kdyz se objevil ekzem
Mino, no super, takze mozna mi ten screening udelaji i u nas v nemocnici ![]()
A gratuluji ke KO
Jak jsem psala jak mi je bajecne, ha ha, omyl.. je mi zle jako nikdy, nebleju a to je snad jeste horsi
Nemuzu si poradne cistit zuby, to mi vylezaji oci z dulku, hnus pastovej
Janinko,
tak jsem to přesně měla v sobotu - snídaně, oběd, večeře. Včera jen večeře a dneska snídaně - zatím. Chjo…
Kat-ko,
buď ráda, že nezvracíš. Já se také jen dávila a nic a od sobotu pravidelně vrhnu. Musím tedy říct, že to je horší než jen dávení
.
Mě je vás tak líto
, já jsem zatím úplně v poho,ale bojím se abych to nezakřikla. Jen nemám vůbec chuť jíst,do toho se musím nutit - já takový žrout ![]()
S tím Framycoinem mastí fakt v klidu,působí jen v místě namazání,do krve se prakticky nic nedostane - jsou to pidi dávky ![]()
Holky já mám dnes v práci takový kolotoč a přitom vůbec na nic náladu ![]()