Poradna duly
Jana Čurdová
Čau holky,
tak jsem se přihlásila
Heslem to nebylo, psala jsem hilda s malým h…Tak jsem se právě vrátila od zubaře, budu mít novou korunku. Zase jsem se pěkně prohla. Za poslední rok jsem tam nechala asi 6000
No jo no, ale zuby jsou třeba. Zítra jedu pro změnu na vyšetření ledvin, zas tam budu čůrat do kelímku… To je děs, vždycky je tam plná chodba lidí a přede všema sestra volá jména a dává kelímky… Ale zase pořád vim, že nemam zánět. Když jsem k tomu dr. začala chodit tak jsem měla zánět avůbec jsem to nevěděla, musel to pak 3 krát léčit antibiotiky. Musim to hlídat, v prvním těhu jsem už touhle dobou taky zánět měla… No a jak se dnes cejtíte? Já jdu právě vařit jahodový knedlíky mňam, máme v mrazáku domácí jahůdky
Odpoledne se musim konečně pustit do malování perníčků, abych to do těch velikonoc stihla. Vůbec se mi nechce
Jo a představte si, teď jsem byla nakoupit a v krámě prodávaj vařený obarvený vajíčka… Děs běs, lidi jsou čím dál línější…
Mně se dnes chce příšerně spát.. a to jsem v noci spala docela dlouho a ještě i včera odpoledne. A navíc mě čeká dlouhý den, ještě i odpoledne s klientem na „výlet“, přijdu domů asi až mezi 6 a 7.. Myslím, že padnu rovnou do postele.. Vlastně ne, ještě musím žehlit. Myslela jsem, že mám všechny košile vyžehlené, v šuplíku na žehlení žádné nebyly (no, zdálo se mi to trochu divné, že jsem je dlouho nežehlila), a pak jsem zjistila, že je přítel nevyžehlené věší do skříně, aby se v tom narvaném šuplíku neničily. Je jich tam už 9… blé… Tak aspoň jednu na zítra
Zase je od něj pěkné, že se stará, aby se košile neničily, že
?
S tím žehlením je to fakt hrůza - já si tím pravidelně kazím neděli a ještě trpím tou uchylkou,že to sice vyžehlím ale nechám to neuklizené.Ještě že mám místnost jen na žehlení
A žehlení košil - brrrr - nesnáším ![]()
Ahojky Hilduš a Zuzi já dneska dělala jen bramboráky a večer k tomu manžovi udělám ještě trochu řezanky, jinak ty vejce barevný jsem viděla v kauflandu, no ale nemít děti tak je snad taky koupím. Ale u nás je to zatím obřad barvíme je v neděli s dětma lepíme obrázky atd. Takže o zábavu a následný uklid mám postaráno. A to ještě musím upect mazance a berana.
Já bych teda ty hotový vejce v krámě nekoupila. Kdoví jak dlouho je to už vařený a kdoví jestli pořádně… Věci jako barvení vajec, pečení perníčků a tak zbožňuju. Ze všeho nejvíc Vánoce, pečení cukroví je moje velká radost. No je to asi tim, že jsem na mateřské, kdybych chodila do práce tak by mě to asi taky tak moc nebavilo…
beránka si ale koupim, nemam totiž formu a mazanec dostanu od mamky
ta ho má stejně nejlepší ![]()
Tak jsem Hildo zjišťovala jak je to s těmi výsledky z amniocentézy v Praze,Kostelní - provádějí nějaké rychlé vyš. plodovky a tam je výsledek opravdu do 24 hod.,kompletní výsledek pak je do 2 týdnů.
Já moc velikonoce nemusím - doma samý mužský takže pak je doma plno vajec a co s tím
Ale ten prodloužený víkend je úúúúžasný ![]()
tak to jsem Míno nevěděla, myslela jsem, že to nejde nijak urychlit. Jsem taky zvědavá, jestli mě to zas čeká… Ale zase lepší jistota než strach. Já už se na barvení těšim a musim říct, že těch pár dní po velikonocích, kdy jsou na stole vařený vejce mám fakt ráda. Miluju je k snídani
Teď jsem zas dostala chuť na gulášovku, tak jí jdu uvařit, aspoň budu mít vařeno na zítra
No a pak se musim dát do malování perníčků, ale moc se mi nechce
Dneska ale běží fakt zajímavej dokument o Hirošimě, tak se u toho aspoň nebudu nudit.
ANO ANO, JITUSKA je OK, Ma 2,6cm rucicky i nozicky a dokonce videl dr i nausnicky ![]()
MA novy UZV, takze dela i vaginalni, ale dnes byl pres bricho a krasne bylo videt
NA KO jdu az za 3 tydny 24.4 to u z budu 12+4
Katko , moc gratuluju
To je super ![]()
Mě je momentálně tak strašně zle že asi navštívim záchod. Děs běs… Ale už mam hotovou tu gulášovku, trochu si dám, třeba si žaludek dá říct. Nebo taky třeba ne ![]()
Ka-tko moc gratuluju ke kontrole.
Lumi, já jsem taky ještě neslyšela srdíčko, a ani nevím, jestli to moje dr v nemocnici umí. Jen jsem ho viděla. S těma oznámeníčkama je to super nápad, akorát u nás už to manžel roztroubil širokému okolí. Všem hned hlásí "My jsme těhotný ![]()
Jinak nechci to zakřiknout, ale mně je poslední asi 3 dny nějak lépe, ani nejsem už tak strašně unavená, ale ty chutě. Dala bych si vždycky to, co v tu chvíli vidím, děs!!!
Miiri
Ahojky!
Katko - gtauluju ke KO, to je báječný že má všechno jak má mít i ty naušničky ![]()
Jani79 - držim palce, taky už se těšim na tu knížečku, jsem zvědavá jestli se za ty dva roky změnila ![]()
Lumi - to je dobrej nápad s těma dopisama, originální!
Miiri - nic si z toho nedělej, žes neslyšela srdíčko. Já ho uslyším nejdřív v 35. týdnu na CTG
Hlavně že je vidět, že je vše OK!
Míno - pěkná fazolka!
Taky mám dojem, že mi začíná být líp, teda jestli to u mě vůbec jde
Ale už nemám tolik potřebu jíst, hlad už je snesitelnější. A ráno nemusím dejchat po snídani ![]()
Dneska se mi Kuba posral do slipů (trošku průjem) - převlíkala jsem ho v parku (naštěstí tam nikdo nebyl) a nic mi to neudělalo, teda jako blivno. Sem měla strach, abych tam náhodou nehodila šavli.
Mějte se báječně!
Dobre ranko
TAk ja vcera taky vyfasla tu prukazku a je stejne oskliva jako ta z pred 2 let ![]()
No jo, ale to neni podstatne
Vysledky cytolky mam za 1*, na odbery jdu az ve 11+3, pry staci, tak snad jo
No a ten genet UZV+ krev, rikal dr. ze pokud budu mit UZV v poradku tak nepujdu, pokud bude NT vic jak 4 tak jo.....
Takze tripplum se nevyhnu, ale verim ze budou OK
mne je taky uz 2 dny lepe, ale dnes zatim nesoudim, muze se to zvrhnout
Nejhorsi je to cisteni zubu, to mi lezou oci z dulku, fuj
TAk krasny den
ahoj holky, já zatím jen mrkala na vaší diskusi, dle mých výpočtů mám termín 29/11, ale možná se to posune do prosince, tak uvidíme, co řekne dr. příští týden.
ráda bych se zeptala, co znamená, když píšete např. 11+3
Ahojky Kitty25- vítám tě tady ![]()
To 11+3 znamená délku těhotenství 11týdnů+3dny.
Tady je občas takových informací, že taky nevím o co jde.
Ka-tko - nevím, co to je NT? a už vůbec ne víc jak 4 ![]()
Pa Miiri