LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3077
10.4.07 09:40

No ženský, já mám něco mezi C a D, ale stejně bych brala klidně menší a nemusely by tolik bolet. Mrchy
No a můj manžel patří mezi ty, kterým se líbí malý prsa. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
10.4.07 09:55

No to jste pěkný prsatice, no Marťásku a tvůj manžel to teda bude muset tak aspoň rok přežít :lol:
Užívejte si super sexy výstřihy, za rok, za dva bude hůř :(
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
10.4.07 10:21

Holky hlásím se do klubu prsatic já mám ečka a teda bolej poslední dobou jak čert.
Co se týče břicha je to každou chvíli jinak, jeden den mám pupek jak v 5tým měsíci a druhej den nic ani náznak dokonce bych řekla že mi trochu ubila pneumatika. 8O a jinak mám 2 kila dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
10.4.07 10:39

Holčiny,já malinko odbočím - nemáte některá zkušenost s kočárkem Cortina X3 ? Nevím jestli jsem to napsala správně. Teda ono je ještě sakramentsky brzy mluvit o kočárkách,ale pomalu „mapuju terén“ a ten kočárek se mi úžasně libí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
10.4.07 10:41
.Mína. píše:
Holčiny,já malinko odbočím - nemáte některá zkušenost s kočárkem Cortina X3 ? Nevím jestli jsem to napsala správně. Teda ono je ještě sakramentsky brzy mluvit o kočárkách,ale pomalu „mapuju terén“ a ten kočárek se mi úžasně libí.

Míno, já mám pocit, že má plastový kolečka. A do toho bych já nešla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
10.4.07 10:50

tak to nevím, vím jen to,že je to krojkomb. na trojkol.podvozku.A taky je pěkně mastný :? Mě moje ségra (má teď roční holčičku) kladla na srdce,ať si dám hlavně pozor na to,aby šel rychle a jednoduše skládat a nebyl těžký. No ale to mě v prodejně asi pošlou do… když řeknu,že si ho chci zkusit složit do kufru u auta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
10.4.07 11:09

Ahoj holky
tak hlásím že jsem zrovna dorazila z KO vše je v pořádku a viděla jsem i srdíčko :D jsem 7+1tt a další KO mám 10.5 ach jo zas tak dlouho čekat :(
Je to děs jak se strašně bojím aby bylo vše Ok,to u Natálky si vůbec nepamatuju že bych to tak moc prožívala a bála se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.4.07 11:09

Mino.........no mastny moc neni, s tou vybavou, bych rekla.......

ale ja budu kupovat Jane slalom Pro, jenom sportak a korbu, autosedacku Maxi cosi cabriofix......mam sice po Jendovi kocar, ale za 1. je tezky jako svine......
2. nema zataceci kola......
a autosedacku sme meli pujcenou, tot proto.........no vsude vsudy to bude investice cca 23tisic.......manzel zatim netusi nic.

JAne ma sportak 8 kilo, s korbou cca 13, spise min,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
10.4.07 11:18

Tak nejdřív gratuluji Kačíkovi ke kontrole a hlavně k bijícímu srdíčku :)

Katko, to je hotová věda teď ty kočárky - je to jak kupovat auto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.4.07 11:21

KAciku, gratuluji

Mino, no ja mam vybrano, jeste jsem vahala mezi quinny speedy SX ale JAne vyhral......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
10.4.07 11:25

Kačíku gratulace k srdíčku jen tak dál, já nad kočárkama moc nepřemýšlím ale čekám až mě to chytně :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
10.4.07 11:27

Ségra má kámošku a ta rodila teď v lednu a ten kočárek Jane co chceš má a je s ním moc spokojená. Prý se super skládá a celkově i manipulace s ním je výborná. Musím se podívat na net jak vypadá. Já zas tu Cortinu okukovala pokaždé,když jsme jeli na Zličín do obchoďáku - ale je fakt,že mi chybí někoho osobní zkušenost .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.4.07 11:29

No u nas jezdi hodne JAne, i jsem uz zkousela. a je snadno ovladatelny, akorat jse o zvyk na 3kolku......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
10.4.07 12:14

Kačíku - gratuluju ke kontrole a k srdíčku.

Jinak já jsem z těch všech kočárků úplně vedle. Koncem května je v Praze veletrh FOR KIDS, tak se tam chci podívat a vyzkoušet si kočárky co tam budou a udělat si představu co koupit. Prý tam toho bývá hodně. Když koukám v obchodech, tak žádný kočárek nemá všechno, co bych potřebovala aby měl. A taky ne vždycky jsou u nich všechny potřebné informace. I na internetu mám pocit, že někdy lehce zkreslujou hmotnosti, nebo je tam vůbec nedají.
Fakt je to horší než vybírat auto. :lol:
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.4.07 12:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...