Poradna duly
Jana Čurdová
No ženský, já mám něco mezi C a D, ale stejně bych brala klidně menší a nemusely by tolik bolet. Mrchy
No a můj manžel patří mezi ty, kterým se líbí malý prsa. ![]()
No to jste pěkný prsatice, no Marťásku a tvůj manžel to teda bude muset tak aspoň rok přežít ![]()
Užívejte si super sexy výstřihy, za rok, za dva bude hůř ![]()
Miiri
Holky hlásím se do klubu prsatic já mám ečka a teda bolej poslední dobou jak čert.
Co se týče břicha je to každou chvíli jinak, jeden den mám pupek jak v 5tým měsíci a druhej den nic ani náznak dokonce bych řekla že mi trochu ubila pneumatika.
a jinak mám 2 kila dole.
Holčiny,já malinko odbočím - nemáte některá zkušenost s kočárkem Cortina X3 ? Nevím jestli jsem to napsala správně. Teda ono je ještě sakramentsky brzy mluvit o kočárkách,ale pomalu „mapuju terén“ a ten kočárek se mi úžasně libí.
.Mína. píše:
Holčiny,já malinko odbočím - nemáte některá zkušenost s kočárkem Cortina X3 ? Nevím jestli jsem to napsala správně. Teda ono je ještě sakramentsky brzy mluvit o kočárkách,ale pomalu „mapuju terén“ a ten kočárek se mi úžasně libí.
Míno, já mám pocit, že má plastový kolečka. A do toho bych já nešla ![]()
tak to nevím, vím jen to,že je to krojkomb. na trojkol.podvozku.A taky je pěkně mastný
Mě moje ségra (má teď roční holčičku) kladla na srdce,ať si dám hlavně pozor na to,aby šel rychle a jednoduše skládat a nebyl těžký. No ale to mě v prodejně asi pošlou do… když řeknu,že si ho chci zkusit složit do kufru u auta ![]()
Ahoj holky
tak hlásím že jsem zrovna dorazila z KO vše je v pořádku a viděla jsem i srdíčko
jsem 7+1tt a další KO mám 10.5 ach jo zas tak dlouho čekat ![]()
Je to děs jak se strašně bojím aby bylo vše Ok,to u Natálky si vůbec nepamatuju že bych to tak moc prožívala a bála se!
Mino.........no mastny moc neni, s tou vybavou, bych rekla.......
ale ja budu kupovat Jane slalom Pro, jenom sportak a korbu, autosedacku Maxi cosi cabriofix......mam sice po Jendovi kocar, ale za 1. je tezky jako svine......
2. nema zataceci kola......
a autosedacku sme meli pujcenou, tot proto.........no vsude vsudy to bude investice cca 23tisic.......manzel zatim netusi nic.
JAne ma sportak 8 kilo, s korbou cca 13, spise min,
Tak nejdřív gratuluji Kačíkovi ke kontrole a hlavně k bijícímu srdíčku ![]()
Katko, to je hotová věda teď ty kočárky - je to jak kupovat auto ![]()
KAciku, gratuluji
Mino, no ja mam vybrano, jeste jsem vahala mezi quinny speedy SX ale JAne vyhral......
Kačíku gratulace k srdíčku jen tak dál, já nad kočárkama moc nepřemýšlím ale čekám až mě to chytně
![]()
Ségra má kámošku a ta rodila teď v lednu a ten kočárek Jane co chceš má a je s ním moc spokojená. Prý se super skládá a celkově i manipulace s ním je výborná. Musím se podívat na net jak vypadá. Já zas tu Cortinu okukovala pokaždé,když jsme jeli na Zličín do obchoďáku - ale je fakt,že mi chybí někoho osobní zkušenost .
No u nas jezdi hodne JAne, i jsem uz zkousela. a je snadno ovladatelny, akorat jse o zvyk na 3kolku......
Kačíku - gratuluju ke kontrole a k srdíčku.
Jinak já jsem z těch všech kočárků úplně vedle. Koncem května je v Praze veletrh FOR KIDS, tak se tam chci podívat a vyzkoušet si kočárky co tam budou a udělat si představu co koupit. Prý tam toho bývá hodně. Když koukám v obchodech, tak žádný kočárek nemá všechno, co bych potřebovala aby měl. A taky ne vždycky jsou u nich všechny potřebné informace. I na internetu mám pocit, že někdy lehce zkreslujou hmotnosti, nebo je tam vůbec nedají.
Fakt je to horší než vybírat auto. ![]()
Miiri