Poradna duly
Jana Čurdová
Míno - gratuluju ke ko. Jinak ten screening, tak to je to, na co jsem objednaná při příští ko 19.4. Jdu i na krev a na velký UTZ, kde měří nosní kůstky a tak. Jinak amnio mi nechtějí dovolit, protože minule mi v 17tt 2dny před amnio praskla voda, tak se dr bojí, že by to nemuselo dopadnout dobře. Proto chtějí raději udělat všechny možný vyšetření co jdou. Tak snad bude všechno v poho.
Jinak vy zvracilky, je mi vás moc líto. Mně je jen špatně, a i to mi stačí ![]()
Miiri
Miiri já ještě neměla čas tu fotku tám dát. Prostě dneska si vidím vlastní zadek ![]()
Napravím to co nejdřív.
Ahojky!
Téda vy jste toho napsaly, vše jse, přečetla, ale mám v tom zmatek.
U mě setrvalý stav, blivno jen dopoledne a většinou z hladu. Jen mám dojem, že tloustnu, páč pořád jim, aby mi nebylo špatně. Jo a taky mám dojem, že to nejni dojem
Vůbec nemůžu nosit těsný džíny, protože pak mi bolí břicho a taky se mi chce častějc čůrat.
Koukam, že ty screeningy a odběry jsou fakt u každýho Dr. jiný. Mě bylo řečeno, že odběry budou až 16tt a pak 30tt. Asi se příště pozeptám.
Míno - gratuluju ke KO.
Miiri,fotečka už je v galerce,ale prosím tě jukni na to,mě se zdá,že jsem s tím něco provedla .Je to nějaké chaotické.Já to říkám, že dneska nemám den. ![]()
Baboon, já se taky dnes dozvěděla ,že průkazku dostanu až po 12 t.,no vidíš a někdo už ji má
Ale ,hlavně že nám všem ty mimískové prosperují - jo mimochodem - dvojčata mám vyloučené - ale nějaké by to v listopadu chtělo mít ![]()
Míno, na fotečku jsem koukala, máš tam pěkně kulatý domeček, to já mám zase takovou šišku. Stejně je to super, když jsem byla těhotná s holkou (14let), tak se dělal UTZ 1× asi v 16tt a jinak nic. ![]()
Pa Miiri
Musela jsem si předělat metřík - hezký den,já mažu z kanclu užít si ještě trochu sluníčka
papapa
Čau holky, dneska je fakt krásně, co?
Míno pochybuju, že by výsledky byly druhej den, buňky se musí kultivovat a to je právě proč to trvá tak dlouho. Jinak vám všem gratuluju ke kontrolám. Já jdu zejtra k zubaři, tak doufám, že zas něco nenajde, už jsem si snim užila svý ![]()
Jo a nejde mi se přihlásit
Hilda
Anonymni píše: Čau holky, dneska je fakt krásně, co?
Míno pochybuju, že by výsledky byly druhej den, buňky se musí kultivovat a to je právě proč to trvá tak dlouho. Jinak vám všem gratuluju ke kontrolám. Já jdu zejtra k zubaři, tak doufám, že zas něco nenajde, už jsem si snim užila svý
Jo a nejde mi se přihlásit
Hilda
Ahojda Hildo. Zkus si vzpomenout na heslo ![]()
Ahojky holky,opravdu mě mrzí ty vaše nevolnosti.Mě se občas houpe žaludek a to je vše.Jsem strašně nervozní z toho, že mi ještě dr. neposlouchala srdíčko miminka,10.4. si jdu pro výsledky a 19.4. jdu na ko na poševní prohlídku-sondou,takže asi srdíčko opět neuslyším.Také mám slíbený od miláčka dáreček pro mimi po té prohlídce,tak si musím do 19 počkat.Jinak jsem chtěla, aby šel se mnou manžel, ale dr. mi řekla, že může až na ultrazvuk přes bříško, také už se nemůže dočkat.Až uslyšíme srdíčko, tak to určitě oba obrečíme.
Jinak jsem to ještě neřekla v práci, nevíte kdy se to musí říct???Doma to také kromě mého manži a mé nejlepší kamarádky nikdo neví.Chci po té prohlídce 19.4. udělat taková přáníčka a do nich nalepit fotečku a napsat tam, něco na způsob ahoj babi a dědo, tak se na vás moc těším atd.Dát to do obálky, jako že přišlo psaní.Tak jsem zvědavá, jak budou reagovat,bude to totiž první vnouče a pravnouče z obou stran.Přeji vám heky večer
Dobré ráno, lumi to je skvělej nápad, udělej to tak. Hned bych se nechala inspirovat, kdybych to všem už dávno nevyžvanila ![]()
Dobré ráno kočičky, ta už zítra budu držet tu krásnou knížečku v ruce, strašně se těším. Lumi tvůj nápad je super asi to taky takhle podobně oznýmím příbuzenstvu. ![]()
ahojky,dobré ráno,
Lumi fakt super nápad. My to taky zatím nikomu neřekli (jen moje milovaná sestřička - no někomu sem to říct prostě musela
) a chceme počkat až po amniu,po výsledkách - pak chceme udělat takový velký rodinný dětský sraz - já mám dva kluky z předchozího vztahu (11 a 18 r.) a přítel taky ( 19 a 21 r.) a tam jim všem pěkně oznámíme tu radostnou věc. Tak jsem zvědavá, co na to ty čtyři mužský řeknou ![]()
Lumi kdy to řekneš v práci asi záleží hlavně na tobě a taky na tom,co děláš. A taky mě překvapilo,že tvůj manžel může na UZV až to bude přes bříško - to je pitomost,to mi fakt hlava nebere. Měla ses asi ozvat ,není důvod abyste to nemohli absolvovat spolu.
Včera mě pěkně bralo večer bříško - asi bych měla trochu ubrat plyn,ale na druhou stranu, když tu čtu ,jak se chudinky trápíte s těma nevolnostma,tak si říkám, že mi to probíhá zlatě.