Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte pri patku,
Vitam KArli a moooc gratuluji k malemu zazraku
Martasku prosim te mohla bys ten seznamek udelat podl TP Sestupne?
Moc mi to ulehcis ![]()
Ja uz mam nakoupeno, rano 2,5 hodinovy maraton, s Prckem v aute, porad pripoutat, odpoutat, nakoupit, pripoutat odpoutat dalsi kram..........no byli sme ve 3 celkem ![]()
Lidi jak nasrano, a ano plne voziky
Ted uz se mi v pekarne dela testo na Mazanec, pecu ho poprve, tak jsem zvedava
Od vcera mi opet tresti hlava..........ach jo
Čau holky,
Míno perníčky docela dopadly, ale dělala jsem to s největší nechutí
Děsně mě to nebavilo, zvedal se mi u toho kufr, hlavně z těch barevných polev ![]()
Marťásku nejlepší recept na mazanec je dojít si pro něj k mámě
Já už to dělám několik let a fakt se mi to osvědčilo ![]()
Teď jdeme s Aničkou na písek, tak se zatím mějte
Vítám novou těhulku
Tak já to tu začnu v práci pomalu balit a jdu se do obchodu přetahovat o košík a o kus žvance ![]()
Ty tři dny volna jsou ale úžasný ,a protože sem se zařekla,že po celou dobu na PC ani nesáhnu - přeju všem krásný velikonoce
, pokud možno žádné nevolnosti
a hlavně co nejméně bolavou šupačku
pa,Mína
** Seznámek **
Těhulky lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , kontrola 19.4, těh. 10+5
Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 30.10. , těh. 10+5
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 10+3
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. kontrola 24.4., těh. 10+2
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , kontrola 16.4., těh. 9+6
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 6.11 , kontrola 17.4.,těh. 9+4
Jana79 nar.79, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 9+1
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 9+1
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. kontrola 2.5., těh. 8+5
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , kontrola 27.4., těh. 8+4
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 22.11. , kontrola 25.4., těh. 7+5
Kikija nar.81, panna, vdaná, TP 25.11. , kontrola 16.4., těh. 7+0
Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , kontrola 10.4., těh. 6+5
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 4.12. , těh. 5+5
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 2 roky
Marťásek Martínek 3 roky
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Teda Marťásku, ty si dáváš tak hezky záležet s tím seznámkem. U mně můžeš ještě doplnit KO 19.4. Koukala jsem, že ty jdeš až 2.5., to je ale za strašně dlouho
Já mám pocit, že ta moje ko je v nedohlednu.
**KRÁSNÉ VELIKONOCE !
Pa Miiri**
Já jdu taky tak nějak na kontrolu až za dllouho ale strašně se těším na ultr. v tom 12 tt ![]()
Dobré ráno, tak jak jste si užily Velikonoce?
Nějak nám ta diskuze zapadla hluboko, tak ji rychle vytahuju ![]()
Holky, už máte vidět bříška? Já už skoro nedopnu jedny kalhoty a začínám mít strach, jestli nejím moc - moje babička i mamka přibraly při každém dítěti cca 20kg, všechno pak sice hned ztratily, ale zdá se mi to hodně. Nevím, jestli to třeba máme v genech…
Ahojky,
tedy včera se u nás netrhly dveře,tolik dětí na hodovačce nepamatuji ![]()
Marťásku já jdu na kontrolu 30.4.,ale můj dr.slouží 17.4. v nemocnici, a tak jsme se domluvili ať se stavím jen na UZV,mělo by už být vidět srdíčko - a to si nemůžu nechat ujít ![]()
Zuzajdíku,moje matka při mě přibrala 30 kg
, já u prvního nabrala pouze 2 kg a u druhého 9 kg,tak se neboj,dědičný to není
Ale je pravda,že se nesmíme řídit heslem,že jíme za dva ![]()
Dobré ráno, Těhulky. ![]()
Miiri , 19.4. už je za chviličku. Brzy se dočkáš. Mě ta doba připadá nekonečná. Pořád mám strach, jestli je vše v pořádku. Nejradši bych chodila na kontrolu každý týden ![]()
Zuzajdi , vůbec si z toho nic nedělej. Já kalhoty taky už nedopnu. Jsem pořád hrozně nafouklá. Už nosím volnější věci, alespoň mě to netlačí na žaludek. Jen mě mrzí, že jsme to zatím nikomu neřekli, takže si asi všichni musí myslet, jak jsem pěkně ztloustla
Ale je to jedno, hlavně, že mimi bude v pořádku ![]()
Ahojky holky!
Marťásku - máš pravdu, už se ta ko blíží. Mám teď takové střídání nálad, jeden den mám depku, že určitě je něco špatně, druhý den cítím blaho, že je s mimi vše v poho. Už abych byla po kontrole a měla zase chvíli klid.
Jinak já mám už docela pěkné břicho. Je fakt, že jsem měla vždycky břicho vidět brzy. Přibrala jsem asi tak 1-1,5kg, jak kdy, ale hrozně mi vyrostly prsa. Včera jsem si musela koupit o číslo větší, protože mi z podprdy ty kozy vypadávají ![]()
Manželovi se to líbí, já ani tak nemám nijak malá prsa, takže teď jsem jako kojná. Doufám, že se to zastaví, v prvním těhu jsem měla na konci šestky ![]()
Tak uvidíme tentokrát.
Miiri
Miiri píše:
Ahojky holky!Marťásku - máš pravdu, už se ta ko blíží. Mám teď takové střídání nálad, jeden den mám depku, že určitě je něco špatně, druhý den cítím blaho, že je s mimi vše v poho. Už abych byla po kontrole a měla zase chvíli klid.
Jinak já mám už docela pěkné břicho. Je fakt, že jsem měla vždycky břicho vidět brzy. Přibrala jsem asi tak 1-1,5kg, jak kdy, ale hrozně mi vyrostly prsa. Včera jsem si musela koupit o číslo větší, protože mi z podprdy ty kozy vypadávají
Manželovi se to líbí, já ani tak nemám nijak malá prsa, takže teď jsem jako kojná. Doufám, že se to zastaví, v prvním těhu jsem měla na konci šestky
Tak uvidíme tentokrát.
Miiri
Mirri, tak vitej v klubu prsatic ![]()
Ja mam ted Ecka
.Mína. píše:
A dečka do klubu taky můžou
Decka jsem mela jeste v sobotu a v nedeli jsem se vzbudila s eckama ![]()
No sranda...... nejdriv jsou prsa a pak ja ![]()
Při mé výšce už proboha doufám víc neporostou. Přítel taky říkal,že se mu to naše těhotenství začíná móóóc líbit
Ale až dokojím, tak se zas vrátí krutá realita - povislé B ![]()