Poradna duly
Jana Čurdová
ka-tko, zavadela jsem si ho. jednak jsem uplne nemozna, co se tyka polykani prasku, a dr.rikal, ze je to tak ucinnejsi, takze pokud nespinim, ze se ma zavadet. no doufam, ze to zvladnem i bez nej.
stejne jsem si ale myslela, jak budu v druhym tehu v pohode, nebudu se nicim stresovat, ale jsem snad jeste vystrasenejsi nez v tom prvnim… chudak dite, bude asi peknej neurotik
.
Tak u mne je to asi naopak. u Jendy jsem to prozivala, kazdy prd a ted ani moc ne......
no ja na jednu stranu neresim treba tolik jidlo (u aji jsem nejedla milion veci, aby miminku neublizily), ale zase mi chybi takovy to prvotehotensky nadseni, ze vsechno dobre dopadne, ted uz nejsem tak optimisticka…
Ahojky těhule!
Já Utrogestan taky zavádím, občas se mi po něm lehce motá hlava, ale za pár minut to přejde. Jsem zvědavá, kdy mi ho vy:,–(í. Na ko jdu příští týden, tak snad?
Nevolnosti mi skončily tak v 10tt, to je pohoda. Vždycky, když píšete, že blinkáte, tak je mi vás tak líto
Já jsem neblééé v žádném těhu. A tentokrát poprvé nevolnosti. Při prvním jsem ani nevěděla, že jsem těhu, kdyby mi nerostlo břicho. Nepřipouštěla jsem si žádné problémy a teď
Hrůza, asi se někdy moc pozoruju.
Pa miiri
Ja proste verim ze miminko je OK a tim ziju............jsem stastna, mam manzela, syna a dalsi na ceste
Ka-tko, máš pravdu, člověk by měl věci vidět pozitivně.
Vložila jsem vám do galerky moji poslední fotečku, ať vidíte moji fazolku, než bude vidět příště už s ručičkama a nožičkama a tak ![]()
Pa Miiri
Míno - děkuju, pindíka zatím nevidím
Minule mi řekli pohlaví v 16tt, tak jsem zvědavá, jestli to tentokrát taky uvidí. Tenkrát mi dr řekla, že to světýlko mezi nožičkama je pindík. Tak nevím, jestli mu na něm neseděla světluška ![]()
Miiri
Miiri, to už je ale kus chlapa
nebo ženský? ![]()
Kati, já ti závidím ten optimismus. Já si to prostě ještě zatím moc neužívám ![]()
Jinak já papkám Duphaston a mám strach, že mi bývá špatně taky trošku z něj. ![]()
** Seznámek **
Těhulky lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , kontrola 19.4, těh. 11+2
Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 30.10. , kontrola 19.4., těh. 11+2
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 11+0
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. kontrola 24.4., těh. 10+6
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , kontrola 16.4., těh. 10+3
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 6.11 , kontrola 17.4.,těh. 10+1
Jana79 nar.79, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 9+5
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 9+5
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. kontrola 2.5., těh. 9+2
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , kontrola 27.4., těh. 9+1
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 22.11. , kontrola 25.4., těh. 8+2
Kikija nar.81, panna, vdaná, TP 25.11. , kontrola 16.4., těh. 7+4
Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , kontrola 10.5., těh. 7+3
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 4.12. , UZV 17.4., kontrola 30.4., těh. 6+2
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 2 roky
Marťásek Martínek 3 roky
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Marťásku, vždyť ty jsi skoro stejně těhu, jako jsem byla při té fotce, takže máš asi tak stejného obříka ![]()
Teda s tím seznámkem jsi skvělá ![]()
Miiri
Takhle mě zlobí moje ségra,poslala jsem jí fotku mimíska MMSkou a ona hned že ho tam vidí,potvora
Mě při druhém pohlaví řekli podle UZV ve 20 t.,ale teď to díky amniu budu vědět s jistotou ještě dříve.Ale hlavně ať je vše tak jak má být ![]()
Holky,vy všichni berete nějaké léky? Mně dr. nic nedal,asi na mě šetří ![]()
Miiri píše:
Marťásku, vždyť ty jsi skoro stejně těhu, jako jsem byla při té fotce, takže máš asi tak stejného obříka
Teda s tím seznámkem jsi skvělá
Miiri
No vidíš, to mě nenapadlo. Tak já už mám taky teda obříka
![]()
Míno, to nevadí, že to bude chlap
, alespoň jsi na ně zvýklá
Jinak já beru ty hormony k vůli tomu potratu, co jsem měla, jinak bych taky asi nic nebrala ![]()
Míno - koukala jsem, že se ti blíží UTZ v úterý, to se těšíš, co? Už bude drobeček určitě krásně vidět.
Miiri