Poradna duly
Jana Čurdová
Míno - jsi skvělá, jak to vydržíš to nikomu neříct. My jsme to řekli rodičům a já dvěma kamarádkám. Ale můj manžel je tak nadšený, že to vytrubuje, kam přijde
Je hrozně šťastný, tak mu to nechci kazit řečma o tom, že by to neměl dělat a tak. Jinak stejně si široké okolí musí myslet, že jsem spolkla malý meloun, hlavně k večeru jsem nafouklá, jako balón . ![]()
Miiri
Ahoj Zuzi, to je fajn, že ti je dobře. Prostě ty to těhotenství dobře snášíš, tak si to pěkně užívej. Ten UZV bude fajn, akorát není na něj ještě brzo?
Joga a pilates? O tom jsem taky uvažovala.
Zuzajdíku, to jdeš na 4D už teď? Já když jsem se chtěla objednat, tak mi řekli, že nejdříve tak 20-24tt. Pak dej vědět, jak to všechno vypadalo a když budou fotky, tak nějaké vlož.
Já jsem hrozná co? Pořád otravuju s fotkama ![]()
Miiri
Zuzajdíku tak to musíš potom dát nějakou fotečku do galerky,sem strašně zvědavá
-držím palečky ať je vše o.k.
Marťásku já doufám že si ničeho dřív nevšimnou - jednak jsou to mužský a sledují spíš co je dobrýho v lednici a pak ani při jednom na mě dlouho nebylo nic moc vidět,no uvidíme ![]()
Miiri - ty mužský jsou někdy i sladký viď
Je to nádherný, když si tu radost užívají oba.
No já nevím, jestli je brzo, mně tam prostě můj Dr. poslal, tak jsem poslechla a objednala se
Ale počítal, kdy se vejdu do nějakého časového rozmezí, aby se daly provést nějaké testy - asi ty genetické.. Holky, já tomu prostě vůbec nerozumím, takže můžu být jen zvědavá. Jo, a minulý týden jsem se bavila s jedním budoucím tatínkem a ten říkal, že na tom taky byli (ale nevím v jakém týdnu, myslím, že taky říkal, že později) a že tam člověk může dostat fotku za 250,–- a DVD za 1 000,–-. To mi přijde docela síla… Ale tu fotku asi zacvaknu, ať mám památku ![]()
Holky musím s autíčkem do servisu na prohlídku, tak se loučím a slibuju, že až se vrátím, tak všechno dočtu!
Mějte se moc fajn.
Miiri ![]()
No, přijde mi to fakt šílený.. myslím, že navíc mimoušek bude ještě moc malinký, aby to DVD k něčemu bylo.. Takže za 1000,–- zatím asi radši nové botičky
Ale uvidím v pondělí, třeba podlehnu kouzlu okamžiku ![]()
zuzajdíku zkus se zeptat,jestli ten záznam z vyš.neposílají na E-mail,na klinice Sv.Klimenta to tak dělají za nejvýhodnější cenu,teď si nevzpomenu přesně za kolik to je,ale bylo to dostupný. jinak to jsou fakt pecky ![]()
Ahojky!
Kačiku - vložila jsem do fotogalerie pár obrázků kočárku, teď nemám doma fotky z období od 0 do 6 měsíců - tak je pak projdu a kdyžtak něco ještě vyfotím (to jsme ještě neměli digitál)
Miiri - samozřejmě se taky mrkni
. Jo a máš pěknou fazoli (na fazolku už je to trochu velký
)
Já teda za fotky z UTZ u Dr. platím 50 Kč za kus - takže mi vytiskne na požádání, co chci. Teda né že bych z toho placení byla nadšená… Tak se těším na úterý až ze sněhuláčka bude človíček(doufám).
My jsme taky nic neřekli, jen rodičům, stejně by se to dověděli. Radši ani Kubovi, páč by to mohl vykecat…
Míno - díky, zkusím převislý pelargonie, je fakt, že ty surfinky končí přesně jak popisuješ. Většinou dělaj parádu jen půl sezony ![]()
Mějte se krásně a užijte si víkend!!!
Baboon - musím uznat, že je to pěkný kočárek, má super kolečka a vypadá, že má i sklápěcí rukojeť. To potřebuju, jinak se do toho našeho obřího výtahu nevejdu ![]()
Miiri