Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky těhulky teda vy jste toho nakecali , mě nevolnosti trápěj pořád, celej den mám žaludek jak na vodě a pravidelně 3 krát deně zvracím. Už aby to přešlo ještě jsem to nezažila ani při jednom. ![]()
Já jsem to taky klukům neřekla , taky ten můj potrat špatně nesli, zvlašt když už si dávali ručičky aby je kopla. Takže ted to taky nechávám až po amniu.
Ahojky!
Zuzi - já většinou v pátek už PC nestíhám, tak proto o víkndu už dnes! Tak ať to rychle uteče!
Miiri - jojo taky to máme akorát do výtahu - sklopit rukojeť a jeden hubenej člověk (babi jsem to vozila dolů a ona šlapala po schodech
)
Jani - vůbec si to nedovedu představit tu hrůzu, když už miminko kope…a musí se jít na potrat. To potrat v 10 týdnu je brnkačka (vim o čem mluvim, mám to taky za sebou a brnkačka to rozhodně nebyla). Tak držim palce co jich mám!!!
Dobré ranko!!!
mě teda není taky moc dobře ale ještě sem neblila vždy to nějak rozdýchám ![]()
Baboon dík za fotečky kočárek je moc pěkný asi do ňho půjdem ale času dost a možná jak se znám se mi eště zalíbí jiný
![]()
Baboon, pěkný kočárek. Jak jsi byla spokojená s tou červenou barvou. Nevybledla? Mě se totiž taky líbí červený kočárky ![]()
Dobré ranko,
je mi až trapně dobře oproti vám všem ublinkávajícím,skoro se stydím o tom psát. Nebýt těch obrkoz tak nevím že mám v sobě poklad ![]()
A to sluníčko venku - to je nádhera,včera jsem se na zahradě vyhřívala jak zmije ![]()
Ahojda Kačik, Míno. ![]()
Míno, buď ráda, pěkně si to těhu užívej
Já doufám, že už to zvracení u mě brzy skončí a taky si budu moct užívat ![]()
Jo je tam fakt nádherně ![]()
My byli včera také celé odpoledne venku na zahradě a dnes to vidím také tak ![]()
Neboj Marťásku jistě budeš mít brzo klid od blinkání a také si to užívat!
Caute babizny
Tak mne je hej ![]()
A inak dnes je krasne datum, doufam, ze dorazi prasulky na ucet, zitra jedeme Prahu...........at je muzu roztocit ![]()
Ahoj já dostala prašulky na účet už ve středu ale ono asi jiný kraj jiný mrav že? ![]()
No mne chodi kolem 15 ale kdyz je to nedele, mohli by uz dnes, vzdy to tak chodilo ![]()
Já chci taky něco k roztočení
I my možná zítra razíme do PHY - chceme do toho kina,ale mám toho v plánu moc,tak nevím jak budu zvládat
A můj brouček mi slíbíl,že mi konečně dodělá lampičky na zahradě,co už měly svítit na podzim ![]()
Holky a příští víkend doma malujeme ![]()
ahojky holky.
Já tady machruju, že je mi dobře a včera se mi poprvé zamotala hlava, ale myslela jsem, že sebou seknu. Byla jsem najezená, napitá. Bála jsem se, že nedojedu domů - musela jsem řídit. Tak jsem si odpočinula tak 15 min a pak jsem jela. No nic moc.
Miiri