Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky!
Zuzajdíku a Kikijo - gratuluju ke kontrolám a ke krásné fotečce.
Je moc dobře, že je všechno tak jak má být ![]()
Dneska je asi poslední den, co má být krásně, tak si ho musíme užít ![]()
Podle předpovědi má být zítra o 10°C méně než dneska, no to bude hnus ![]()
Tak užívejte sluníčka aspoň dneska ![]()
Pa Miiri
Čau holky, teda je fakt krásně
Ještě by to mohlo chvíli vydržet. Dneska jsem nakoupila kytky na balkon tak potřebuju sluníčko, aby se pěkně rozrostly
Musim říct, že poslední dny mam fakt dobrou náladu jak je pořád pěkně. Taky se mi zdá, že nevolnosti jsou na ústupu, což by bylo super. Teď jsem měla žloutkovej věneček tak je mi mooooc dobře… ![]()
Dobrý večer, těhulky.
Zuzajdi a Kikijo , obrovská gratulace ke kontrolám. Super, že je vše v pořádku ![]()
To já se toho 2.5. snad nedočkám ![]()
Hildo , nevolnosti jsou na ústupu? Tak to je fajn. Tak to doufám, že i mě se to krátí ![]()
Ahojte
Moc gratuluji vsem co maji po uspesnych KO............nejak mi unikaji jmena
JA vcera umirala na migreny, bylo to hnusny, kazda zmena pocasi se mnou mava
POcasko u nas je pod mrakem,ale neprsi..... ale je to jedno venku nejdeme
Jsem slamena az do zitra, tak valcime s Jenou sami
A gratuluji Kikije a Zuzajdíkovi,my na tom UZV včera taky byli s přítelem - užasný,já měla pocit že vidím i to co tam není a on,chudák,pořád že nevidí nic
Ale byl to nádherný pocit!
Marťásku,prosím,změň mi v seznámku datum kontroly - bude 27.4.(30.4.má můj dr.dovolenou) Máme prý zase přijít oba,přítel měl sice děs v očích, že bude mít na propustce razítko z gyndy,ale ať si u něho v práci myslí co chtějí,že ![]()
Přeju všem hezký den
![]()
Ahojky těhulky! ![]()
Míno - moc gratuluju, to je super, že s tebou mohl být přítel. Já co jdu zítra na ten velký UTZ, tak tam se neobjednává na určitou hodinu, takže tam čekáš třeba 3 hodiny. Pak ještě na krev a do poradny a to by manžel asi psychicky nezvládl. On a čekat někde ![]()
Miiri
Holky gratuluju ke kontrolám je to super že se miminkům daří. Já jdu na ultr za 14 dní no už aby to bylo. ![]()
Ahojky!
Tak mám taky za sebou úspěšnou kontrolu. Do galerky jsem šoupla fotku, špunt byl krásně vidět, viděla jsem nohy a ruce a nos… Má 4,7 cm. Na kontrolu jdu taky až za měsíc, asi je to normální. Minule jsem chodila po 3 týdnech, to utíkalo rychleji. Takže 15.5. Mě teda krev nebrali, to prej příště. Fakt je to u každýho jinak.
Termín v průkazce mám 30.10., mimís od minula poporostl, teď už jen asi o 3 dny menší.
Gratuluju Kikije, Zuzajdikovi, Hilde a Míně (snad jsem nikoho nevynechala) ke kontrolám!
Já včera za:,–(ila kytičky na balkon (zkusila jsem ty pelargonie, tak jsem zvědavá), Kuba mi pomáhal, hlína byla všude
Dneska jsme byli venku a i když jsem to čekala, zábly mě ruce. No konečně je zase duben. Včera jsem u Dr. strávila 1,5 hodiny a trpěla jsem jako zvíře, měla jsem strašnou žízeň.
Mějte se báječně a těšim se na další dobrý zprávy z kontroly!
Baboon - gratuluju ke kontrole, kráásná fotečka. Vypadá tam moc spokojeně ![]()
Co říkáte na počasí? Ráno jsem si říkala, že to nemůže být tak hrozné - a bylo ! Teď už je o něco lépe, ale fouká. Už ať je zase teplíčko ![]()
Miiri
Ahojte
holky gratuluju ke kontrolám!!! ![]()
BABOON ta fotečka je úžasná jak jde mimi krásně vidět ![]()
Ahojda Těhulky.
Dodatečně všem gratuluji ke kontrolám.
Baboon, úžasná fotka. Už to je fakt človíček ![]()
Mě je teda dneska pěkná zima, už by se mohlo vrátit to teplíčko ![]()