Poradna duly
Jana Čurdová
Jeste dnes jsem byla na nepl. UZV-kvuli foteckam, tak neco hazim ![]()
Kvalitka nic moc, delala to sestra, ale alespon neco
Jitka mava
Hlava a ruce
hlava a rucicka
Ahojky!
Koukala jsem do galerky - moc kráásný miminka! Jen tak dál.
Katko - už máš pěkný bříško, tak že by moje špeky byly i něco víc? To by bylo fajn. Mám kámošku, teď je 36tt, na tý nebylo do 22tt nic znát! Pak jako špíček a kolem 25tt už vypadala jako těhule.
Jitušce to na fotkách taky sluší ![]()
Miiri - teda to je zasloužený miminko. Tak to se radši moc nehejbej, pak to doženeš!
Kikijo - držim pěsti, ať hematom brzo zmizí!
Marťásku - dík za radu, zkouším to.
http://emimino.cz/…n%2012tt.JPG
Mějte se krásně a po víkendu ahoj!
Dobre ranko
Teda MIRI ty mas potiz…je mi lito, zes tohle vse musela vytrpet!!!! A verim, ze tentokrat to dopadne dobre
gratuluji vsem kontrolam, fotecky jsou krasne.....
Ahojky těhulky!
Děkuju všem za podporu.
Taky věřím, že bude vše v pořádku.
Jinak chválím všechny nové fotečky, to máme ale krásná miminka ![]()
Pa Miiri
Ahojky maminky, tak jsem zase na světě.Měli jsme ted trocu krizi kvůli manželovo práci.Znáte to spoustu placení a představa, že o ni může přijít je fakt děsná.Našel by jsi jinou, to je jasné, ale asi ne tak placenou,jak potřebujeme.Naštěstí máme milující rodinu, která by nám pomohla, ale snad to nebudeme potřebovat.
Nejdůležitější ted pro nás je naše mimi a také to, že se moc milujeme.
Jinak má ko dopadla dobře, je to opravdu úžasné, jak už je mimi krásně vidět.Měří 5,4 cm.
![]()
Gratulluji ke všem dobře dopadlým ko a ať dopadnou dobře všechny, které nás ještě čekají. ![]()
Mějte se krásně
Ahoj Lumi - jsem ráda, že jsi se ozvala a že je s mimi vše v pořádku. Gratuluju. A to s manželem určitě dopadne dobře a spolu to zvládnete - držím palečky!!!
Užívejte si víkend.
Pa Miiri
Dobré ráno, Těhulky.
Lumi , moc ti gratuluji ke kontrole. Super, už je to obřík.
A doufám, že se u manžela v práci vyjasní. ![]()
Jinak já hlásím ráno bez blití. Příjemná to změna. Snad to nebude jen náhoda ![]()
Všem přeji krásnou neděli.
** Seznámek **
Těhulky lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , těh. 12+5
Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 30.10. , kontrola+tripple 10.5., těh. 12+5
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , kontrola 15.5.,těh. 12+5
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 12+3
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. kontrola 24.4., těh. 12+2
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , těh. 11+6
Jana79 nar.79, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 11+1
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 11+1
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. kontrola 2.5., těh. 10+5
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , kontrola 27.4., těh. 10+4
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 22.11. , kontrola 25.4., těh. 9+5
Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , kontrola 10.5., těh. 8+6
Kikija nar.81, panna, vdaná, TP 1.12. , kontrola 27.4., těh. 8+0
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 4.12. , kontrola 27.4., těh. 7+5
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 2 roky
Marťásek Martínek 3 roky
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Ahoj holky, přeju krásné ráno ![]()
Miiri moc mě mrzí, žes musela takhle trpět
Teď bude určitě vše v pořádku a narodí se krásný mimi
Podle tý fotečky už je to fakt člověk ![]()
Katko jsem ráda, žes vyfotila bříško, moje vypadá dost podobně tak aspoň vim, že to nejsou už jen špeky ![]()
Lumi gratuluju ke ko, mě to čeká zítra ráno, tak doufám, že bude vše v pohodě. Byla jsem teda na kontrole už minulý pondělí, ale UTZ mi nedělal, že prej mam přijet do jeho druhý ordinace, že tam má ňákej lepší, kterej víc vidí… Jsem nervózní… Ještě že jdem dneska k našim na oběd, bude maso na víně, který miluju, tak se aspoň trochu odreaguju ![]()
Tak se mamky zatim mějte a užívejte víkendu. Pa pa
Ahojky! ![]()
Hildo - neboj, už je to zítra, to uteče. Už budeš mít taky človíčka obříka ![]()
Jestli má dobrý UTZ, tak ti možná nechá poslechnout i srdíčko, mně to udělali poprvé v životě a je to super ![]()
Držím palečky a dej vědět! Jinak dobrou chuť, budeš mít dneska teda pěknou mňamku ![]()
Pa Miiri
Tak já se jdu teda taky pochlubit s dnešním hamáním ![]()
Odpoledne jedeme do Polska na pstruhy. Můžem si ho sami chytit a oni nám ho pak ugrilují. Mňam ![]()
Krásnou neděli těhulky, jak jé, gratuluju ke kontrolám, a těm co jdou držím palečky. Mě to čeká za týden a už se strašně těším, ale i bojím aby bylo všechno v pořádku.
Jani, taky se hrozně bojím. Já jdu 2.5. a už teď se mi o tom zdají sny. V té době už jsem minule musela jít na revizi, ale prostě věřím, že jsme si smůlu už vybrali ![]()
Ahoj holky, taky přidávám gratulaci ke krásným fotečkám. Chtěla jsem se zeptat, nevíte jestli chřipka může nějak poškodit dítě? nebo bych spíš asi potratila, kdyby nějak ovlivnila mimčo? ptám se proto, že už mám druhou chřipku dost po sobě, i když nic vážnýho, klasická rýma ani nijak vysoký teploty sem neměla. žádný léky jsem nebrala. ale mám strach, aby vše bylo ok. ale to máme všichni před kontrolou. na kontrolu jdu příští týden. tak doufám, že budu moct přidat taky fotku.
jinak hezkou neděli.
janna24 píše:
Ahoj holky, taky přidávám gratulaci ke krásným fotečkám. Chtěla jsem se zeptat, nevíte jestli chřipka může nějak poškodit dítě? nebo bych spíš asi potratila, kdyby nějak ovlivnila mimčo? ptám se proto, že už mám druhou chřipku dost po sobě, i když nic vážnýho, klasická rýma ani nijak vysoký teploty sem neměla. žádný léky jsem nebrala. ale mám strach, aby vše bylo ok. ale to máme všichni před kontrolou. na kontrolu jdu příští týden. tak doufám, že budu moct přidat taky fotku.
jinak hezkou neděli.
Jani, neboj se. To bude dobrý a určitě se příští týden budeš těšit ze zdravého mimi. ![]()