Poradna duly
Jana Čurdová
no Miiri,třeba si dlouho postávala,nebo myslíš že ti nesedlo jídlo? Mě vždycky v Praze zvedne tlak když stojím v nějaké zácpě
,tak neměla si nervy ![]()
Co budete o víkendu vařit
Potřebuji jednoduchou a rychlou inspiraci- není to mé hobby,kdyby bylo na mě dám přes sporák přehoz a na něj kytku ![]()
Teda Miiri, koukej na sebe dávat pozor. Opatrně těhulko ![]()
Míno, já musím každý den řešit, co vařit, protože manžel chodí většinou na obědy domů. Ale o víkendu je Radim na stavbě, takže mu upeču sekanou, aby měl tam co jíst. A já s Martínkem si uděláme výlet a někde se stavíme na hami.
Teda holky, venku to je snad na tričko ![]()
Marťas - vůbec nezávidím,to by mě jeblo denodenně vyvářet,takhle o víkendu je to ještě v pohodě. Nebo mě by snad ani nevadilo vařit ale spíš co vařit
A když se zeptám kluků co by chtěli,tak moudře odpoví že něco dobrýho
To mi vždycky moc pomůže ![]()
Přesně jak říkáš. Nejhorší je, co vymyslet. Mým klukům to je taky jedno, takže neporadí. Když už opravdu nevím co, tam mrknu do kuchařky a doufám, že mě něco napadne ![]()
Holky,vy jste dneska všechny u vody ne
Tady je úplně mrtvo.
A víte že je dnes pátek 13 ![]()
Krásný den těhulky, tak dneska jsem snad podruhý za celou dobu nezvracela, akorát mě docela bolí na stranách břicha a jizva po slepáku. ![]()
Ahojky,
tak ten pátek 13 vyšel krásný. Byli jsme s manželem v kině na Bitvu u Thermopyl - docela to jde, manžel má tyhle filmy moc rád. Pak jsme šli ještě na procházku, to byla nádhera.
S vařením asi moc neporadím, jedeme na víkend k manželovým rodičům na chatu, takže vaří tchýně ![]()
Ale nedávno jsem zkoušela jeden recept, je to Maggi nápady - vepřová kapsa a zelí. Vše je popsáno na pytlíku (v něm je jen koření na šťávu), není to nijak náročné, zato móóóc dobré. Koukni na to v krámě, jestli to uvidíš.
Pa Miiri
Ahoj těhulky,
máme to dneska ale krásně, že?
Já právě vařím vepřovou s knedlíkem a těším se na večer, protože jdeme na vratné lahve a taky na pizzu. Manžel spí, včera se sprostě opil dobytek jeden
Chtěla jsem ještě začít žehlit, ale začíná mi bejt z toho vaření docela nevolno, tak z toho asi nic nebude
Dítě máme až do zítřejšího večera u tchánovců, takže zítra dopoledne odjíždím po nákupech, potřebuju něco na sebe a hlavně pojedu SAMA
Tak si krásně užívejte víkendu a držte mi palce ať se nepoblinkám, začínám mít na mále ![]()
Ahojky těhulky,
zdravím Vás všechny po krááásném víkendu.
Byli jsme na chatě u manželových rodičů, ti se o mně starali jako o vlastní ![]()
Užila jsem si pohodu a sluníčko, jen mám spálený nos, že vypadám jako notorik.
Mějte se pěkně
Miiri
Dobrý večer,
Hildo a Miiri, je fajn, jak jste si pěkně určitě užili víkend ![]()
Já taky dobrý. Včera jsem byla u rodičů na zahradě a taky jsem se pěkně spálila
a dneska jsem byla zkontrolovat, jak pokračují dodělávky na našem baráčku. Snad se v létě budem moci stěhovat. Už se strašně těším.
Jen kdyby mě ty nevolnosti pořád tak netrápily ![]()
** Seznámek **
Těhulky lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , kontrola 19.4, těh. 11+5
Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 30.10. , kontrola 19.4., těh. 11+5
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 11+3
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. kontrola 24.4., těh. 11+2
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , kontrola 16.4., těh. 10+6
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 6.11 , kontrola 17.4.,těh. 10+4
Jana79 nar.79, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 10+1
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 10+1
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. kontrola 2.5., těh. 9+5
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , kontrola 27.4., těh. 9+4
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 22.11. , kontrola 25.4., těh. 8+5
Kikija nar.81, panna, vdaná, TP 25.11. , kontrola 16.4., těh. 8+0
Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , kontrola 10.5., těh. 7+6
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 4.12. , UZV 17.4., kontrola 30.4., těh. 6+5
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 2 roky
Marťásek Martínek 3 roky
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
My zkejsli doma, tak jsem aspon vyvalila pupík na sluníčko, ale jen trochu, jinak nevolnosti už mě netrápí ale zase pochybnosti jestli je všechno ok.
Pohladte pupíky.
Jani79 - to znám. Já měla tak krásný víkend a dneska když jsme odjížděli domů mě přepadly zase ty pochyby, že je mi nějak podezřele dobře, takže jestli je vůbec všechno v pořádku??? Chudáci moje rodinka, jsou ze mně už na hlavu. Už abych byla na kontrole a řekli mi, že je vše v pořádku.
Miiri
Holky, to nevadí, že jsme teď tak trochu blázni. Snad to okolí chápe ![]()