LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
11.4.07 09:31

Míno - 20truhlíků 8O 8O 8O
Já mám jen balkón, tak dělám 3 tr. S 20 bych se tam ani nehnula :)
Jsi teda dobrá, jinak mně to taky baví a pak je to hezký, když má kolem sebe člověk kytky.
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
11.4.07 09:37

Miiri,

nejdřív se omlouvám, že jsem ti předtím zkomolila jméno- :?

Však taky u toho prskám,když to dělám,ale my máme domeček a tak proto je toho tolik :) Ale když vyjde rok a hezky to kvete,nemá to chybu.

Holky,nebyl jste někdo na filmu Vratné lahve? Uvažujeme,že bychom o víkendu na to šli,ale mám strach,že když tomu dělají takové promo,že to bude stát za prd 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
11.4.07 09:49

Ahoj Miiri.
Míno, na Vratné láhve jsem se taky chystala, jen nám to nějak časově zatím nevyšlo :( Ale každý, kdo na tom byl, říká, že super film :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.4.07 11:12

Ahojky,
tak koukám, že jsme tady dneska všechny od M - Mína, Miiri, Marťásek.
Kde jsou ostatní písmenka?
A co nějaké fotky, máte někdo něco? Ať se maminy jako já, co jsou pořád doma mají na co koukat :)
Pa Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.4.07 11:22

Ahojte

Vratne lahve- Super, doporucuji!!!!!

Mne vcera palila zaha vecer po dzusu

Tehu obleceni, no ja kupovala podle odskouseni...........ale myslim, ze 38 je i tehu a sedi na 38 predtehu konf. velkost

ja se jeste budu muset poohlidnout po nejake sukni a trickach, nebo halenach. jinak kalhoty mam i saty

misto muskatu pestuji jahody v truhlikach :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
11.4.07 14:16

Katko tak já na ten film vyrazím když to tak chválíš :)

Pádím nakoupit a domů. A večer jdu na jógu- už se moooc těším :D

Hezký zbytek dne,pa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
11.4.07 15:33

ahoj holky,
dlouho jsem tu nebyla a zatim u nas tedy nic noveho. je mi dost blbe (nezvracim, ale asi jen zatim :roll: ) a jsem pekne unavena. chtela jsem se ale zeptat - normalne mam hlen uplne bily (a tak to podle chytrych knih ma v tehu byt), ale dneska je takovy zlutohnedy, takze jakoby trochu spinim. holky, nemate to nektera taky ? docela me to vydesilo, protoze mi je dneska fakt mizerne, boli me i v krizi, tak mam o prcka strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
11.4.07 19:07

Ahoj Adelino. Být tebou bych se moc nestresovala, myslím si, že to v prvním trimestru není nic neobvyklého. Zašla bych za doktorem jen v tom případě, že by to bylo častější. Neboj, všechno bude dobrý. Pokud však máš velký strach, radši si zajdi, pouze pro klid :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
11.4.07 21:09

Ahojky!

Tak u nás bylo kráásně od rána, užili jsme si to venku na písku a byli jsme házet kachnám chleba - jenže ty mrchy asi dělají děti a byli zalezlý :D

Adelino - nesexovali jste? S Kubou jsem špinila po sexu - to prej je normální, páč je to tam uvnitř všechno překrvený, tak radši opatrně a ne moc hluboko. A pokud ne, radši se šetři - kámoška s tím byla doma přes 2 měsíce.

Mě na žáhu vždycky zabralo mlíko, taky jsem měla ke konci spotřebu jak kojenec :D

Vratný láhve - taky můžu vřele doporučit, ale myslím že ta reklama nevystihuje uplně ten film. Mě přišlo, že byl lepší :D

Těhu oblečení - určitě zkoušet, já měla těhukalhoty vel. 36 a to mám normálně 38. Já se chystám kouknout u nás v dětskym sekáči, mají tam dost kalhot, trika nic moc.

Miiri - vydrž, příští týden budu mít, doufám, taky fotku prcka. Myslím, že až začnou kynout bříška, bude na co koukat.

Holky nemáte nějakej tip na kytky na jižní balkon? Já dávám surfinie, docela se mi osvědčily, ale asi zanedbávám péči, ke konci léta už jsou takový nic moc. Jak často hnojíte a čim? A co hlína? A truhlíky? Snad to nejni moc dotazů najednou.

Kačik - jojo Knorr znám - povedená kopie :D Nepomlouvám, jen to tak vidím. No co se týká velikosti, Hoco je dost úzký - ta taška na mimi, ale Kubča se tam vešel i s pytlem (beran) a dýlka tušim 80 cm. Většinou kolem půl roka maminy vyndají tu tašku a mimčo leží na položeným sporťáku. Nebo se dají vyndat výztuhy s tašky. Jen jeden problém má Hoco - nánožník, má moc vysokej límec a dítko (Kubovi bylo cca 8 měsíců) ruce uvnitř mít nebude a ven pak ruce trčí vzhůru. Já to podle návodu tady na emiminu rozpárala a ustřihla jsem tu tuhou výztuhu. Jo a Hoco nemá takovou tu tašku na rukojeť, ale já jí nepotřebovala, vše se vešlo dolů do košíku a snadněji se mi pak přehazovala rukojeť.
Juj to jsem se rozepsala. Zkusím vyhrabat nějakou fotku - aspoň bude mít Miiri na co koukat :D

Mějte se báječně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.4.07 22:07

Ahojky :lol:
Baboon - jo, vyhrabej fotku, to budu ráááda :)

Dostala jsem od manžela k svátku peeling na celé tělo čokoládový, tak jsem si teď v koupelně pěkně užila. Voním k nakousnutí. Měli by udělat nějaký salón pro těhotné, kam by se dalo občas zajít nechat se hýčkat a masírovat a tak.
Nebylo mi nic a je mi teď mnohem líp. :D
Adelino - opravdu se šetři a když to bude trvat dlouho , tak si raději zajdi, ať se na to dr podívá. Moje dr mi říkala, ať raději přijdu zbytečně než pozdě. I když podle toho co píšeš, myslím, že to spíš nic nebude. Neboj. :)
Přeju všem dobrou noc.
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
12.4.07 08:19

Dobré ráno, Těhulky. Už jsem si svý odblinkala, tak doufám, že zas mám pro dnešek pokoj. :?
Jsem ale hrozně nesvá. Na ko jdu až za 3 týdny a je to hrozný, tak dlouho nevědět, jestli je všechno v pořádku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
12.4.07 08:21

Ahojky,

Adelino jestli tě to trochu uklidní,tak jsem přesně tyto potíže měla zhruba před 10 dny a trvalo to asi 3 dny (a nebylo to po sexu - na ten sem v ten moment neměla ani pomyšlení). A taky mě při tom bralo v podbříšku - koneckonců to je také u mě jediné,čím se mi mimi hlásí. Ale jak to přišlo,tak to taky odešlo. Může to být naprosto fyziologické,ale pokud by již nešlo o špinění je nutný fakt hned vyhledat lékaře. Ale neboj,určitě se to srovná!!!!

Baboon,na jižní balkon ? Já nevím,mě se nejvíc osvědčily převislé pelargonie (t.j.klasické přev.muškáty). Hnojím jak si vzpomenu,na jaře je sázím vždycky do nové zeminy a pak sem tam za léto přidám nějaké hnojivo do zálivky.No,zjistila jsem,čím na ně víc kašlu,tím jsou lepší :lol: Mně surfinky nikdy nešly,vždycky z nich mám ve finále suchý křoví :cry:

Holky,že by konečně bylo hezky :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
12.4.07 08:24

holky, diky za uklidneni. taky doufam, ze to bude dobry. baboon, ty jsi me rozesmala :D - vzhledem k tomu, jak mizerne mi posledni tyden je, je sex to uplne posledni, na co mam myslenky :D :D .
uvidim, co se bude dit dal. kdyz me propousteli z nemocnice (kde jsem byla s podezrenim na mimodelozni), dali mi utrogestan na udrzeni, jenomze mne po nem bylo dost blbe, silene se mi motala hlava, tak jsem se pak dohodla s gyndr., ze ho brat prestanu. snad ho nebudu muset zase brat, to bych byla uplne nepouzitelna…
jinak co se tyce kocarku, co jste tu probiraly, tak ja mam po aje vyborny pegperego culla - hlubokou vanicku, sportovni nastavbu a autosedacku primo giro. je to kolekce 2004 a je naprosto uzasny. tenkrat jsem se do nej v obchode zamilovala na prvni pohled :wink: . ma extremne velkou korbicku (aju, ktera je dost cahoun, jsem do ni na poledni spani davala jeste na roce, a to ve fusaku!), coz byla u me priorita, jsem dost konzerva :wink: . je dost vysoky, ma velka kola, taky ma u te hluboke korby polohovatelny zadicka (taky jsme dost vyuzili, protoze aja byla extremne blinkaci dite) a hlavne dvojity potah na korbe a „nanozniku“. kdyz se odepne ten zimni, tak je pod nim jen tenounky platynko, navic primo na tom nanozniku je nasita sitka proti hmyzu, ktera se jednoduse vytahne z kapsicky na nanozniku a natahne na kraj boudicky. to bylo na leto uplne idealni a skvele to vypada, tim, jak je to usity, ze to neni jak zaclona. no proste je ten kocar skvelej, koukam, ze ten muj prispevek vypada jak reklama, ale nemuzu si pomoct :D . a pak mame jeste golfky inglesina zippy 4 seasons, ktere jsou taky naprosto skvele (jen bych si priste uz vybirala se spojenou rukojeti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
12.4.07 08:37

Adelino, a nezkousela si ten utros zavadet???? Je to lepsi… teda ja zavadela asi jen tyden, ted uz ho zobu a v pohode..........a uz jen 2 dny a konec, hura :-D

No a sex? U nas probiha tak 1× za 7-10 dni.......nastesti zatim jsem nespinila, ale vsimla jsem si ze kdyz mene piju, tak mam nazlotlohnedy vytok.......?

Martasku to blinkani te snad brzy prejde… u mne to skoncilo- teda nevolnosti asi pred tydnem.. ted je mi hej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
12.4.07 08:48

Kačko, doufám, že máš pravdu. Už ani nevím, jaký to je, když je člověku hej. Pravidelně každé ráno zvracím, tak už se těším, až to skončí. Ale to těhotenství si začnu pořádně užívat až po té kontrole ve 13tt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí