Poradna duly
Jana Čurdová
Teda to ti vůbec nezávidím, mě je úplně dobře,jen občas bere to břicho.Včera sem byla i na powerjoze a bylo to bez problémů.
ahoj holky,
soucítím s vámi, mám kámošku a je jí pořád zle. já zatím v poho. občas mi je trošku šoufl, ale nezvracím a občas mě píchne v břichu, což je ale prý normoš. ¨
jinak doufám, že to příští týden proberu s doktorkou a chtěla bych taky začít chodit na jogu pro těhotné nebo tak, prý je to super
No je mi fakt zle dneska už dvakrát a furt mám žaludek jak na vodě.
Ale je to vymodlený miminko tak si musím něco vytrpět že jo!
Kitty joga pro těhotný je skvělá - dá se dělat až prakticky do porodu.Já dělám už dlouho powerjogu - což je trochu silovější verze jogy a i to mohu,pokud bude vše ok,dělat do 4 měsíce. Pak určitě přejdu na tu těhotenskou. ![]()
Dobré ráno, Těhulky. Jak se daří?
„Chvilku“ jsem tu nebyla, tak jdu dočítat. ![]()
Jinak u mě včera ko v pořádku. Srdíčko bouchá jako zvon a máme 15 mm, takový pěkný červík. Brali mě krev a na ko jdu za 4 týdny, to už dostanu i průkazku. Konečně ![]()
Kátě a Janče už jsem ke ko gratulovala, ale ještě můžu jednou, že jo?
![]()
Vítám novou těhulku Kitty ![]()
Holky to zvracení je fakt nemožný. Myslíte, že to někdy skončí
![]()
.Mína. píše:
Marťásku určitě až porodíme![]()
![]()
![]()
Tak to už se nemůžu dočkat ![]()
** Seznámek **
Těhulky Jana79 nar.79, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 8+5
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. kontrola 2.5., těh. 8+2
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. kontrola 24.4., těh. 9+6
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 6.11 , kontrola 17.4.,těh. 9+1
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 10+0
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , kontrola 16.4., těh. 9+3
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , kontrola 27.4., těh. 8+1
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 8+5
lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , kontrola 19.4, těh. 10+2
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 22.11. , kontrola 25.4., těh. 7+2
Kikija nar.81, panna, vdaná, TP 25.11. , kontrola 16.4., těh. 6+4
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 4.12. , těh. 5+2
Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , kontrola 10.4., těh. 6+2
Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 30.10. , těh. 10+2
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 2 roky
Marťásek Martínek 3 roky
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Ahoj holky,
tak se nesmele hlasim mezi vas. Uz jsem si vasi diskusi pred par dny procitala ale jsem posera
, cekala jsem az do dnesni kontroly.
Takze: posl. MS 6.2., // v prvni jarni den a 23.3. uz to bylo potvrzeno i UTZ.
Dnes uz jsem dostala i fotecku, bobik ma asi 9mm, 6tt a hned i prukazku. Zatim cekame na srdicko… TP kolem 25.11.
Musim rict,ze jsem z toho vseho docela mimo
, je to me prvni tehu, tak pilne ctu vse co mi prijde pod ruku. A hlavne je to trochu sok, protoze podle vsech lekarskych nalezu byla pravdepodobnost tehu velmi nizka {ja PCO a manza mizerne spermio}.
Takze ZAZRAKY se deji!!!
At nam mimisci pekne rostou! A jak to tak ctu, tak co nejmene nevolnosti… ![]()
Karli
Ahojky Karli - vítám tě mezi náma. Je moc fajn, že jsi se přidala. Napiš pak taky něco o sobě, ať tě může Marťásek přidat do seznámku.
Pěkný večer Miiri
Ahojky berušky vítám novou těhulku je to super že se rozrůstáme.Já se z těch mých nevolností zblázním opravdu mě týraj celej den , už jsem vyzkoušela všchno a jediný co mi zabíra je cucat kolu.
Taky zdravím novou kolegyňku těhulku.
Jani tedy tobě se pěkně mimísek hlásí přes žaludek - snad už ti to brzy ustoupí ![]()
Včera večer sem zrovna říkala,že nebýt té fotečky mimi co mám a prsou o číslo větších,nevím že jsem těhu
ale nechci to zakřiknout!!
Hildo,ani si nenapsala jak dopadly perníčky ![]()
Já už to dnes odpoledne vidím - obchoďák narvaný lidma,každý nacpaný vozík až po okraj,u pokladny fronta jak ....... to tak nesnáším, ale pak ty tři úžasný dny volna ![]()
Dobré ráno, Těhulky.
Karli , vítej mezi námi. Super, že vám to takhle pěkně vyšlo, i když jste to nečekali. To muselo být krásný překvapení
Přidej info o sobě, viz seznámek ![]()
Míno , prosím tě, ty nevolnosti radši nezakřikni. Já to měla taky později.
A doufám, že budeš jedna z mála a vyhne se ti to.
Jani , neboj, snad to už dlouho trvat nebude. Koupila jsi si ten čaj, co jsem ti psala? Zrovna jsem ho vypila a fakt mě zabral. Teda ťuky, ťuky ![]()
Sluníčka, nemáte někdo nějaký osvědčený recept na mazanec?
Martásku nekoupila úplně mi to vypadlo z hlavy ale polepším se adneska koupím teda pokud nebudu muset stát 3 hodin. frontu
Jedeme večer nakoupit dokauflandu tak to bude zase čekat na vozejk pak se rvat s lidma o vejce. ![]()