LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
10.4.07 12:29

Katko kočárek je to fakt mooooc hezký,to se musí nechat.

Mirii,že mi povíš přesné datum a místo kde ten veletr bude,my bychom tam s přítelem stopro vyrazili.

Jsem docela ráda,že budeme s jistotou dopředu vědět,co to bude a tak si už pak věci vybírat do konkrétních barev. Při druhém jsem si byla tak jistá že budu mít holčičku,že jsem aktivně koupila sem tam růžové věci a nakonec to byl kluk - a fakt není nic horšího,než kluk v růžovém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.4.07 12:34

Mino, my delali holcicku :-D

Jinak ten veletrh se jmenuje For KIDS a bude od 24-27.5 na v ystavisti Letnany v PHA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
10.4.07 13:12

Katko děkuju za info :)

Jó,to my taky dělali holčičku,musím se řezat když si vzpomenu na ty rady od kámošek jak na to,ale po roce marného snažení už nám bylo úplně fuk jak na to a co to bude,hlavně ať to vyjde. A teď přítel machruje,že ví co dělal,že to bude cácorka. Ale už sem ho párkrát přistihla jak mu třeba říká : "Tak co,nezlobil si mamčulu? " A když se zeptám,proč s ním mluví jako s klukem,tak se směje,že pro případ,kdyby to jeho p..... pomotal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.4.07 13:21

No taky nam to trvalo rok od potratu

Tak ja verim, ze se zadarila Jitka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
10.4.07 13:31

Už máte i jmeno,jo?
No já mám taky několik typů,ale zatím jen pro holčičku,ale moc se s přítelem neshodneme.Líbí se mi Linda,Karolína nebo Dominika. Pro kluka vůbec nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
10.4.07 13:33

Čau holky, teda dneska je co dočítat :D Dostaly jste včera pořádně vyšleháno? Abyste neuschly… Koukám, že se tu už řeší kočárky, tak to já mám už vyřešeno, kočár mám sice po Aničce, ale je nanic, tak kupuju od kamarádky quinny i se sedačkou. Bude to stát minimum peněz a je pořád jak novej. To my teď řešíme autosedačku pro Aničku, protože máme takovej krám… Chceme koupit cybex, nemáte jí někdo? Jo a jinak taky nedopnu kalhoty, připadám si jak tank… To přece neni možný, že by už teď rostlo břicho :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.4.07 13:37

Hildo ted sedim v dzinach a tlaci mne, bricho roste uz ted..........
My mame na Jendu Megamax od Freeline, dostali sme ji jako darek, ty cybex nznam......

Mino Jitka je pracovny nazev, ale mozna ze i bude nakonec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
10.4.07 13:42

Ahojky!

Nestíhám, dočetla jsem v rychlosti, co jste napsaly. Vítám Karlu!

Katko - JANÉ se mi taky docela líbí, jen se mi zdá, že na těch trojkolkách je v úpravě na sporťák pak málo místa pro nožičky. Někdy ty děti mají kolínka až u brady - to přeháním. Jen jeden (ale nevim typ) je dost „vysokej“. Quinny je taky dobrej.
No každopádně se mi tyhle starosti netýkají - máme po Kubovi Hoco Big Foot - složit do kufru je sice jako kráva, ale jinak jsem s nim spokojená, neni těžkej, všechno funguje, neskřípe. A barvu máme červenou :D
Autosedačku máme MAxi Cosi - a taky spokojenost. Jen máme typ Citi.

Já mám dneska hroznej splín, ale nevim z čeho, navíc o těhu teď vůbec nevim, všechny příznaky jsou fuč. Až na ten neukojitelnej hlad a na to, že jsou věci, který prostě nechci jíst a nevim proč. Takže vlastně těhupříznaky. Vůbec mám nějakou krizovku s jídlem - vařit mě nebaví, co uvařim mi nechutná, mám na něco chuť - udělám to a pak mi to nechutná… Prej si tělo samo řekne, co potřebuje - to radši nebudu rozvádět, protože to, na co já mám chuť, tělo určitě nepotřebuje :D

Mějte se krásně, jdu pracovat, než se Kuba vzbudí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
10.4.07 13:44

Džíny už nemůžu nosit asi 3 tejdny, ono přeci jenom děloha roste a chce to volnější kalhoty. A navíc mi pak tlačí břicho, když ty těsnější kalhoty sundam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
10.4.07 13:48

Teda Baboon,to je depka,to chce aspoň kilovou čokoládu :lol:

Já zatím problém s kalhotama nemám,ale to je tím že jsem jen 6 t.,horší moje pleť,vypadám jak poďobaná zastydlá puberťačka :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
10.4.07 14:09

Teda holky, vy jste se rozkecaly. :D

Kačik , velká gratulace ke kontrole a k srdíčku. Super :D

Kačko , kočárek je moc pěkný. Taky se mi líbí. Akorát nevím, jestli není na mého chlapa moc nízký :?
Holky, do té Prahy na ten veletrh taky určitě vyrazím. Děkuji za info.
Hildo , nic si z toho nedělej, já se do kalhot už taky nevejdu. Nosím volnější :wink:
Baboon , úsměv prosím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
10.4.07 14:19

Holky nezlobte mě s těma pupkama, já nic nemám ba naupak ještě se mi zmenšilo, vejdu se do kalhot který jsem před těhu nosit nemohla. Už to vidím je to jak minule žádný břicho až do 6 měsíce, když jsem byla v tom 22 tt těhu na tom přerušení se mě tam ptali kde to mimi nosím. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
10.4.07 14:22

** Seznámek **

Těhulky lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , kontrola 19.4, těh. 11+0
Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 30.10. , kontrola 19.4., těh. 11+0
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 10+5
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. kontrola 24.4., těh. 10+4
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , kontrola 16.4., těh. 10+1
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 6.11 , kontrola 17.4.,těh. 9+6
Jana79 nar.79, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 9+3
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 9+3
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. kontrola 2.5., těh. 9+0
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , kontrola 27.4., těh. 8+6
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 22.11. , kontrola 25.4., těh. 8+0
Kikija nar.81, panna, vdaná, TP 25.11. , kontrola 16.4., těh. 7+2
Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , kontrola 10.5., těh. 7+1
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 4.12. , UZV 17.4., kontrola 30.4., těh. 6+0

Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 2 roky
Marťásek Martínek 3 roky
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
10.4.07 14:24
jana79 píše:
Holky nezlobte mě s těma pupkama, já nic nemám ba naupak ještě se mi zmenšilo, vejdu se do kalhot který jsem před těhu nosit nemohla. Už to vidím je to jak minule žádný břicho až do 6 měsíce, když jsem byla v tom 22 tt těhu na tom přerušení se mě tam ptali kde to mimi nosím. :cry:

Janičko, neboj se. U mě to není převážně to břicho. Spíš celkově kynu. Zvracím a přitom už mám kilo nahoře. Taky to trošku přikládám k těm hormónům :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
10.4.07 14:33

Já ten pupík už vyhlížím a nic ale určo se dočkám, třeba nakonec všechny předčím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí