Poradna duly
Jana Čurdová
Čau holky, přeju kráááásný ráno ![]()
Dnes ráno jsem byla na odběrech, prej vývojový vady nebo co… Tak snad to bude v pohodě.
Adelko , žlutej hlen mam taky a myslim si, že je to naprosto normální. Po sexu se mi taky jednou stalo, že jsem špinila. Byla to úplně jasná červená krev a bylo to v poho.
Já jdu na kontrolu v pondělí, tak doufám, že bude fotka
Jo a na vratný lahve se chystáme s manžou v sobotu, prej je to fakt bomba
Zajdem někam na pizzu, kouknem na film, už se strašně těšim. Člověk ani pořádně nevytáhne paty když je těhotnej
Leda tak s dětma na písek…
Včera jsem koukala na letenky do Paříže a objevila jsem zpáteční za 2400 se všim všudy. Teď bych se teda bála a ani bych si to tam moc neužila protože se mi dělá všude blbě, ale jen co mimi malinko odroste aby ho moh někdo pohlídat tak letim. Manža by chtěl autem, ale já mam strach, že by se s nim naschvál po cestě něco stalo a manža teda neni zrovna automechanik ![]()
Těším? to je slabý slovo,mně to vůbec neutíká jak se nemůžu dočkat. moc si přeju už vidět to bouchající srdíčko.
Teď mi má každým dnem porodit sestřenka,na velikonoce měla první termín,celé těhu jí řikaly na UZV že to bude kluk a teď úplně nakonec že to bude holka,takže je v rodině velké očekávání ![]()
Míno - u té sestřenky, to je dobrý, sice holka v modrým to jde, ale kluk v růžovým, to by byla asi síla ![]()
Na tom UTZ budeš už 7tt, co? To by mohlo být vidět, i když někdy to vidí později, ale budu ti držet palečky !!!
Miiri
Miiri, jdu na UZV do nem. a tam mají lepší přístroj než má můj dr. v ordinaci (sám mi to říkal) a hlavně chci ověřit,jestli mi sedí stáří těhu,protože se mi termín podle posled.menses a UZV ŕozchází o dva týdny,a to je dost.Dle menses bych teď měla být 8 t. Podle těchto ranných UZV se dá nejlépe určit skutečný termín porodu,podle menses je to dost pochybné a úplně nejméně přesné to je podle prvních pohybů.
Co na to tvá dcera? Nezvykla si už na to být jedináčkem?
My jsme taky strašně zvědavý,jak se budou všichni naši hoši tvářit,určitě je to zaskočí,ale ve finále věřím, že bude doma veselo ![]()
Hildo, kdybych měla bezproblémové těhu, tak bych se nebála cestovat ![]()
Míno - dcera se docela těší, akorát se bojí si to moc připouštět, protože ji to docela vzalo, když jsem předloni potratila. Ale jinak asi tím, že je to holka, tak se těší a hladí mi bříško (protože už ho mám docela obří na to kolik jsem těhu).A než mimi vyroste, tak se chceme přestěhovat do baráčku, takže nehrozí, že by měli společný pokoj.
Miiri
Míno, já mám těhu mladší o týden než poslední ms. Prostě jsem měla ovulaci déle. Vím to i proto, že jsem si měřila tenkrát bazální teplotu a UZV to potvrdil. Takže jsem si tím jistá. Kluci ještě nevědí, že jsi těhotná?
My jsme to Martínkovi ještě neřekli, protože minule jsme mu to řekli hned ze začátku, že má maminka v bříšku miminko a když jsem pak potratila, tak nemohl pochopit, že už tam není ![]()
To je moc hezký a je to dobře že nebude sama. Já mám ségru o 9 let mladší a sem šťastná,že je
Snad to ti mí chlapáci taky tak vezmou ![]()
TAk ja Jendovi porad rikam, at me nekope do briska, nebo neskace a stejne je mu to sumak ![]()
Utros jsem brala- teda j este beru kvuli Hematomu, zitra koncim,
A na UZV jdu sice k dr. do ammb, ale nedela fotky, coz me stve, takze pak si pujdu do emocnice jeste jednou.....
Kačko, taky ještě nemám fotku. Jemu sice vytisknout jde, ale minule se mu nechtělo. Doufám, že ho v tom 13tt přemluvím.
Marťásku nevědí. To z toho tvůj chlapeček musel mít chudák zmatek v hlavičce viď
Já právě chci mít úplnou jistotu,že je vše v pořádku,takže to plánujeme až po výsledkách z amnia - tedy někdy na konec června. Ale věřím,že to vezmou v pohodě,bude to takové vzrůšo v rodině.Ví to jen moje ségra,někomu jsme se pochlubit museli ![]()
.Mína. píše:
Marťásku nevědí. To z toho tvůj chlapeček musel mít chudák zmatek v hlavičce viďJá právě chci mít úplnou jistotu,že je vše v pořádku,takže to plánujeme až po výsledkách z amnia - tedy někdy na konec června. Ale věřím,že to vezmou v pohodě,bude to takové vzrůšo v rodině.Ví to jen moje ségra,někomu jsme se pochlubit museli
Až na konci června?
To si toho asi všimnou dřív, ne? ![]()
Holky, já jdu v pondělí na ten 4D UTZ a taky na nějaké odběry kvůli genetice, tak jsem hrozně zvědavá. Slyšela jsem, že prý je tam mimčo krásně vidět, fakt realisticky, tak se těším.. Jen doufám, že budu všechno v pořádku, protože mně je až na trochu větší únavu hrozně fajn, včera to sice po ránu po čištění zubů vypadalo na první zvracení, ale asi jsem měla úplně prázdný žaludek, tak jsem jen dvakrát plivla a dobrý.. A celkově se mi zdá, že ty lehké nevolnosti, co jsem měla, ustupují. Takže jediné negativní, co zbývá, je bolení v zádech při delším stání nebo chození. Ale to se asi nezlepší. Objednala jsem si teď v knihovně knížky jóga pro těhotné a pilates pro těhotné, tak snad to trochu pomůže ![]()