Poradna duly
Jana Čurdová
No já jdu až za 14 dní no snad do té doby nezešílím. Kdyby jsme aspon měli už pohyby to už je člověk klidnej že miminko cítí.
Přesně tak. Ty pohyby, tak pak člověk bude klidnější. Já jdu taky až 2.5. a mám pocit, že to snad nemůžu vydržet. Hrozná nejistota. ![]()
Teda chudinky, to budete čekat tak dlouho ![]()
Já jdu ve čtvrtek a mám pocit, že je to kdovíjak daleko.
Na pohyby si budeme muset ještě dost počkat, ale už se na ně těším ![]()
Miiri
Taky se na pohyby strašně těším, už aby to bylo.
Dnešní výměna manželek byla super, mooooooc se mi líbila. ![]()
Ahoj holčiny,
Miiri děkuji za typ na dobré papů ![]()
Hildo my taky byli v sobotu na Vratných lahvích,je to dobrý viď ![]()
Holky,co mám říkat já? Nemám vůbec žadné potíže,ani pachy nevadí,totálně nic a tak si to vysvětluju tak,že mu je právě v tom bříšku tak dobře,že nezlobí
Už se nemůžu dočkat zítřejšího UZV ![]()
Čeká nás krásný den tak „slunce v duši“ ![]()
Dobré ráno, Těhulky.
Víkend byl teda supééér. Doufám, že tohle počásko dlouho vydrží.
Koukám, že Zuzajdik a Kikija jdou dneska na kontrolu. Tak móóóc držím pěstičky a doufám, že nám hned dáte vědět.
Míno, ty jdeš na UZV už zítra. Já ti fakt závidím, budeš vědět, že je vše v pořádku. ![]()
Čau holky,
to je zas krásně, co? Já mám Aničku ve školce a dala jsem se do úklidu, aspoň trochu. Vytřídila jsem odpad, peru a musim říct, že mě to dneska docela i baví. Včera jsem si udělala radost a koupila si bundu a sukni. Bundu jsem žádnou neměla protože mi jí někdo sprostě ukrad a sukni taky ne, protože je nenosim. Teda nosila jsem je, ale po Aničce mi hrozně narost zadek
Tahle je teda velká dost a musim říct, že i přes ty moje nic moc proporce se mi na mě fakt líbí. A je na ní dobrý, že když jí povysunu malinko nahoru tak se do ní v létě vejde i kotel
Dnes jdu taky na kontrolu tak jsem celá napjatá a doufám, že bude fotka
Když jo, tak jí dám večer do galerky. Tak se zatim mějte mamky a já se zase ozvu. Pa pa
Hildo upřimně si mě pobavila
A držím k dnešní kontrole pěstičky ![]()
Krásný den těhulky přeju! Holky at kontroly dopadnou na výbornou, nevolnosti jsou fuč asi definitivně no ale musím věřit že za 14 dní na mě mimísek zamává z obrazovky. ![]()
AHOJKY!
Jak se máte? Když je takový kráásný počasí, to je radost, že?
Zuzajdik, Kikija, Hilda - držim palce na kontrolu a těšim se na fotky!
Marťásku - červená barva na kočárku mi přijde po 1,5 roce jako nová, nevyšísovaná. Nám se taky děsně líbil, hned jak jsme ho viděli, ještě jsem chtěla koukat po jiných barvách, ale tahle byla tak suprová, že jí nemohlo nic konkurovat
. Jo a manža kočárek vybíral i s ohledme na moje proporce, že prej jsem malá, tak nemůžu mít kočár jako kráva ![]()
Jo a viděla jsem odkaz na www.topnakup.cz - mají tam výprodej kočárků Hoco.
Mějte se bájo! Já jdu pracovat než se Kubula probudí.
Čau holky,
tak fotku nemam, dr. říkal, že mam v pondělí za nim přijet na jeho druhé pracoviště, prej tam má novej UTZ, ňákej prej lepší… Tak jsem na to zvědavá, co to bude za zázrak. Jinak už mám průkazku tak aspoň něco
Tak se zatim mějte a užívejte zbytku pěknýho dne. Pa pa
Ahóóój.
Hildo, gratuluji ke kontrole a k průkazce. Super. Mě doufám čeká průkazka příští kontrolu ![]()
Ahojky,
Hildo gratuluju. ![]()
Já už snad taky ve čtvrtek dostanu průkazku, ono o nic nejde, ale všichni se na ni těšíme ![]()
Miiri
Holky, tak jsem včera byla ve fakultce na tom screeningu. No, nebylo to úplně tak, jak popisoval můj Dr., 3D ultrazvuk bude skutečně až ve 20. týdnu, ale to vůbec nevadí, protože jsem včera poprvé viděla na normálním UTZ svoje miminko a byl to úžasný zážitek.. Vypadá úplně zdravě, hýbalo nožičkama a bušilo mu srdíčko. Má všechno, co má mít a měří 5cm. Z dojetí mi tekly slzy jak hrachy a příteli jsem skoro umačkala ruku
Ještě mi brali krev na genetické testy a říkali, že výsledky pošlou doktorovi poštou pokud budou v pořádku a pokud ne, že mi během dne určitě zavolají, nejpozději do tří hodin. Nechápu, jak se mi to podařilo, ale měla jsem hodně práce, takže jsem na to úplně zapomněla a až v šest se mě přítel ptal, jestli nevolali, tak jsem si vlastně uvědomila, že je asi všechno v pořádku a ani jsem se nestihla stresovat. Prostě nádherný den
Zítra jdu na kontrolu ke svému doktorovi, myslím, že ty výsledky ještě mít nebude, ale doufám, že kdyby něco, tak fakt včera zavolali…
Ahoj, tak hlásím že včerejší kontrola ok, máme krásné srdíčko. Jen podl uz je mimi o týden maldší
prý bylo malinké už minule, tak doufám, že poroste a bude vše v pořádku. Dosatala jsem už průkazku ![]()
a na další kontrolu jdu až 14.5.
tak doufám, že se do té doby nazblázním jestli roste
no ale asi porod bude až začátkem prosince