LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
22.4.07 12:52

Ahojky,
Jani neboj, určitě bude vše v pořádku. Někde jsem četla, že nebezpečná může být horečka nad 39°C. Mám takovou chytrou :) knížku, kde je mimo jiné psáno, kdy jet okamžitě k dr, kdy stačí zavolat a kdy jde jen o plané strachy. Já jsem prodělala nějakou chřipku hned na začátku, cca 1týden před tím, než se mi potvrdilo, že jsem těhu. A teď jsem měla teplotu 2 dny před kontrolou - asi nervíky, taky jsem se těšila a bála. Když jsem si lehla na ten UZ a čekala, co bude na obrazovce, tak jsem se bála, že snad omdlím. A jak se tam objevil ten človíček, tak mi bylo nádherně. Viděla jsem, že vyrostl a že sebou hází a už jsem brečela :)
Uvidíte, že letos nebudou žádné špatné zprávy a my se přes všechny nevolnosti a pochybnosti dopracujeme až k těm zlatíčkům :lol:
Užijte si krásný sluníčkový den :D
Pa Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
22.4.07 13:17

Miiri, tak to si mě uklidnila. a jak se ta knížka jmenuje, to je přímo o těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.4.07 13:39

Knížka se jmenuje Co čekat v radostném očekávání. Ale bacha, někdy jsou tam i pěkně děsivé věci. Některé raději ani nečtu.
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
22.4.07 14:06

ahoj holčiny,

teda Miiri, já před tebou smekám,že si v sobě našla takovou odvahu,vytrvalost a odhodlanost všechno tohle pro mimi absolvovat,vedle toho co máš za sebou mi můj osud s těhotenstvími příjde naprosto titěrný a nezasluhující si žádné fňukání.Jsi jednička :!

Taky jsem ráda,že se ozvala Lumi ,a že náš „mančaft“ vzkvétá :lol:

Jdu žehlit příšernou hromadu,škoda že na to ještě nevymysleli nějaký automat kam bych to nasypala a vypadly by mi komínky prádla :)

Krásný den,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.4.07 18:51

Ahojky!
Holky já jsem to všechno zvládla taky díky obrovské psychické podpoře manžela (ještěže to nečte, ten by se naparoval - ale právem)
To je paráda, když je takhle hezky, dneska jsem dostala od tchýně novou halenku těhu, je taková delší, ale v ní vypadám fakt těhu :oops:
Pa Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
22.4.07 18:51

Dobrý večer, Těhulky.
To byl ale krásný víkend :D Jsem příjemně unavená a už si užívám jen váleníčko na gauči.
Míno, nechceš zajít vyžehlit i k nám? Nějak se mi to tu kupí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
22.4.07 18:53

Ahoj Miiri, to musíš být teda kočka :wink:
A věřím, že už jsi si smůlu taky vybrala a že se teď už budeš těšit z krásného, zdravého těhu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
23.4.07 08:27

Dobré ráno, Těhulky.
Jak se dneska máte?
Já včera bez blindění a dneska ráno jsem zjistila, že to byla jen náhoda. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
23.4.07 08:30
.Mína. píše:
ahoj holčiny,

teda Miiri, já před tebou smekám,že si v sobě našla takovou odvahu,vytrvalost a odhodlanost všechno tohle pro mimi absolvovat,vedle toho co máš za sebou mi můj osud s těhotenstvími příjde naprosto titěrný a nezasluhující si žádné fňukání.Jsi jednička :!

Taky jsem ráda,že se ozvala Lumi ,a že náš „mančaft“ vzkvétá :lol:

Jdu žehlit příšernou hromadu,škoda že na to ještě nevymysleli nějaký automat kam bych to nasypala a vypadly by mi komínky prádla :)

Krásný den,pa

Mino, az takovou vec objevis, dej mi vedet........ :-D
Zrovna vcera jsem nadavala jak to zehleni nesnasim........a d kvetna mi zacnou galeje, kosile a spol!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
23.4.07 08:32

Mirri tak se nam vyfot, at vidime brisko tehulko :-D

JA se chystam na nakup plataku ale jeste jsem nenarazila na takove co by mne oslovili :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
23.4.07 08:34

Ahojda Kačko. Já bych si ráda koupila nějak 3/4 kalhoty, ale vůbec nevím jaký. Půjdeš přímo do těhotenských?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
23.4.07 08:37

No to jeste nevim, zatim nemam hotovost na nakup :-D

Mozna kouknu k tamanum, svagruse se tam docela levne ohakla, sice kupovala jen vetsi velikosti, ale vypadalo to dobre a kdyz nesezenu, jako ze asi ne- jsem trochu vetsi nez ona a kupoval 3XL asi nebudu, tak zabrouzdam do Pragu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
23.4.07 08:40

Já už jsem u ťamanů nakoupila nějaká trička. Už odzvonilo krátkým tričkám a začali prodávat delší. To se akorát hodí :D
Na ty kalhoty se taky půjdu podívat nejdřív tam. Myslela jsem, že nějaký bokovky by nemusely tlačit na bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
23.4.07 08:44

No to jo.........a taky i kdyz tamany nemusim, ale davat za tehugate, ktere mam max na pul roku 1600 mi prijde zcestne, to ani normos kalhoty za tolik nekupuji, nebo treba, mam tehu tuniku bez rukvu a stala me 700, jsem asi U jendy byla padla na kebuli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
23.4.07 09:21

Ahojky,

holky vy už nakupujete těhu oblečení? Mě to zatím nějak stále nedochází že už se v létě asi do ničeho co mám doma nenaperu.Ale musím potvrdit,že si sestřenka u pinpongáčů koupila naprosto skvělý těhu džíny :!

Včera jsem si pořídila novou váhu,protože tu co sem doma měla mi pochcal náš Brit (britský kocour) - a odešel mi digi dysplej. A zjistila jsem že mám 2 kg dole :) A to se fakt snažím pravidelně a zdravě papat,narozdíl od časů minulých.

Jinak mě je stále netěhotně,t.j. nic mi není,nic mě nebolí,nic mě netrápí :lol:

Viděli jste včerejčí výměnu manželek? Proč se tam chodí někdo dobrovolně ztrapňovat fakt nechápu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí