LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3077
26.4.07 08:55

Teda Miiri, ty jsi móóóc pěkná těhulka. Sluší ti to. A to bříško k tomu přeci patří, ne? :wink:

Míno, teď jsem si představila toho zubaře a běhá mě mráz po zádech :?

Lumi, super, že už jsi doma. Alespoň můžeš doma pěkně odpočívat a připravovat se na mimi :wink: Jinak tu cestu autobusem bych já určitě nezvládla :lol:

Hildo, Anička byla pěkný kus ženský :D To jsi se asi trošku potrápila, viď :wink:

Jsem zvědavá, jestli nám ten srazím dopadne. Bylo by to super. Akorát já to mám z Náchoda trošku z ruky. Ještě to budu muset nějak vymyslet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
26.4.07 09:02

Dobré ránko zdravím Mirii moc ti to sluší. Holky mám dotaz pokud by se jednalo o zamlklé těhu za jak dlouho začne tělo nějak reagovat na ten fakt že vše neni ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
26.4.07 09:06

Ahojky holky.
Děkuju za chválu, ale já si připadám hrozná, jsem taková obří (a bude hůř).
Jani79, nad čím to zase přemýšlíš????? O zamlklých těhu vím jen z doslechu, takže neporadím.
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
26.4.07 09:09

No mám strach protože mě kolem 10 tt přešli nevolnosti pupík, neroste ani náznakem , prostě se ani necítím těhotně. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.4.07 09:10

Jano, na prdel, takhle myslet.........pokud mas pochybnosti jdi k DR. hned......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
26.4.07 09:12

Stejně nemá ultr. mám fakt děsnej strach, je toho ted kolem mě nějak moc nějak to přestávám zvládat psichicky. Martinka a moje kámoška. Během dvou dnů sakra mám strašnej vztek a strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
26.4.07 09:12

Jani koukala jsem zpět v diskuzi a ty jdeš na ko v pondělí,že? Neboj všechno bude v pořádku. Měla jsem před týdnem úplně stejné pocity, asi tak v 10tt mi přestalo být nevolno, měla jsem dojem, že mi neroste břicho, zmenšily se mi prsa a už jsem nechodila tolik čůrat. Den před ko jsem dokonce měla i teplotu, jak jsem sama sebe šokovala. Ty nervy, než přiložila ten UZ na břicho a já viděla, že mimi vyrostlo a že se hýbá, to byla hrůza :( Pak jsem se uklidnila. Uvidíš, že bude vše v pořádku. Už abysme měly pohyby a mohly tak některé věci sledovat samy bez UZ.
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
26.4.07 09:15

Tak to jsi mě trochu uklidnila, snad je tedy všechno v pořádku, jdu v pondělí na ultr. nejradši bych šla ted abych ho viděla že se hýbe, vlastně ani nevím jestli je srdíčko anic, když jsem byla naposled na ultr. tak byla jen dutinka. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
26.4.07 09:22

Neboj, teď jen dočkat se v pohodě toho pondělka a nezbláznit se mezi tím. Říkala jsem manželovi, aby mně uspal a probudil až v den kontroly, ty nervy jsou hrozné. Jsem přesvědčena, že kdyby byl nějaký problém, tak by tělo dalo důrazně vědět. Užívej si, že je ti dobře, co by za to některé těhulky daly, když denně zvrací :) Četla jsem v některých diskuzích, že zvracejí i v 16tt, to musí být hrůza 8O
My jsme totiž hrozný ženský, když je nám zle a tloustneme, tak se nám to nelíbí a když je nám pak dobře a netloustneme, tak se nám to taky nezdá. :lol:
Buď v pohodě a usmívej se na svět - jsi přece těhotná :D
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
26.4.07 10:07

Ty brďo Jani,neblbni,já od samého začátku necítím vůbec nic,ani ten žaludek se nepohne.Každý den pracovně kmitám do večera, potom se honím doma a pak si doslova musím vzpomenout,že jsem těhu. To se právě tomu tvému mimískovi začíná dobře dařit a vůbec nic mu nechybí že je ti konečně tak fajn.Nevolnosti totiž vůbec neznamenají,že je všechno v pořádku. Holka,neztrácej hlavu,čeká nás všechny i tak ještě dost nervů do porodu :lol: Mám zkusit zítra dr.Minaříka jestli by tě nevzal do evidence?Nebo aspoň zmákl UZV?

Ozvu se večer,teď musím pracovně do PHY - užívejte sluníčka,já se budu slunit přes sklo v autě :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
26.4.07 10:35

Janičko, úplně chápu, jak se cítíš. Mě je zle, jen pomyslím na tu ko, co mě čeká. Těším se a hrozně se bojím zároveň. Minule jsem měla zamlklý těhu. Na revizi jsem šla 13tt a miminko bylo asi 10 tt. Netušila jsem vůbec nic, vůbec se to neprojevilo. Žádná bolest, žádný špínění. Pecka z čistýho nebe.
Vím, jak se cítíš a neboj se, příští týden se budem radovat ze zdravých miminek. Věřím tomu. Já jdu na UZV ve středu a moc se těším na pondělí, až mě oznámíš, že je vše OK a psychicky mě tím podpoříš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
26.4.07 10:54

Miláčkové vy jste zlatý no já dám na vás a budu si říkat že je teda všechno ok. :wink:
Míno já bych ráda ale nevím když jsem ted přestoupila k Duškovi jestli mě ještě Minařík vezme tak brzy, když jsem nedávno přestoupila k jinýmu. Myslím že tam musí být nějaká pauza.
Mooooooooooooc vám děkuju zlatíčka doufám že je všechno ok. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
26.4.07 13:42

Ahojky!

Jani - takový pocity má občas asi každá těhule. Dej si zmrzlinu, ať tvoje obavy roztajou :D! A v pondělí budeš mít super obrázek s človíčkem. Jen se nestresuj! A na pupík je ještě brzo, kámoška do 20tt byla jako netěhu… (a čekala druhý)

Miiri - vypadáš dobře! Já si zkoušela podobnou, růžovou v HM, ale asi mám malý prsa, nějak mi tam odstávala, tak jsem si jí nekoupila :( Minulý těhu jsem měla víceméně v zimě, takže na léto mám jedny kalhoty a jedno triko.

Míno - to musel bejt záhul 4 hodina z pusou dokořán, mě stačí 10 minut…

Koukala jsem, že už začínáte nakupovat, já si ještě počkám, mám věci po Kubovi a od švagrový i po holčičce, takže počkám až budeme znát pohlaví. Jestli se prcek ukáže, dneska v noci se mi zdálo, že jdu rodit a neznám pojlaví a ani jméno, protože to taky začneme vybírat podle pohlaví.

Mějte se krásně a užijte si prodloužený víkend, mě začíná už zítra ráno a nevím co bude v pondělí, takže možná až ve středu AHOJ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
26.4.07 14:02

Čau holky,
tak jsem konečně dala do galerky ty fotky :D
Miiri fakt ti to sluší. Taky si chci koupit nějakou halenku, mam samý trička a z těch mi asi brzy poleze pupek :?
Jani vůbec se nestresuj, miminko je určitě v pořádku :D Taky jsem se pořád stresovala a vždycky když jdu k dr. tak mi hrozně stoupne tlak a mam strach co bude… Mě nevolnosti taky ustupujou, myslim, že je to normální, tak se ničeho neboj :D
Míno u zubaře jsem byla dneska, vim o čem mluvíš, za poslední půlrok jsem tam byla asi 10krát a stálo to balík…
Katko taky mi přeskakuje čelist a před pár měsíci se mi stalo, že jsem nemohla tu pusu zavřít. Normálně jsem tam seděla asi 5 minut s dokořán otevřenou pusou a nemohla jí zavřít. Byla jsem z toho tak ve stresu, že jsem se rozbrečela. Musel to bejt fakt pohled na brečící ženskou s otevřenou hubou… Doufám, že už to nikdy nezažiju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
26.4.07 14:15

Ahoj!
Hildo - moc pěkné fotečky - mimi tam má krásný domeček. :D
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek