Poradna duly
Jana Čurdová
Ka-tko - já uvidím, kdyby to bolelo víc nebo to bude trvat více dní, tak bych tam asi taky zavolala a zajela. Jistota je jistota.
Miiri
Ahoj holky,
doufám, že se máte všechny moc pěkně a taky doufám, že všechny smutné zprávy jsou už zažehnány. Já jsem si s Aničkou udělala vílet do Prahy a zítra jdeme do zoo. Teda nejdeme, jedeme parníkem. Manžel se totiž učí na zkoušku a tak mi naznačil, že bychom mohly jet…Dneska jsme byli s Aničkou a mým bráchou a jeho rodinou na nábřeží a pak jsme zašli na Vyšehrad a dali si klobásu
Teď už teda necítim nohy, snad to zítra zvládnu… Ale musím říct, že je to velice příjemná změna oproti malýmu městu. Tak se zatim mějte pěkně maminky a hlavně se opatrujte ![]()
Ahojky holky,
ono nás teď všechny dost znervoznělo co se stalo Kikije a Jane79.Hned se určitě i víc pozorujeme.Katko jak píšeš o těch bolestech v podbříšku - je to to jediné čím se mi mimi hlásí. Já si už i tak nějak na to zvykla. Nález je spodem v pořádku,UZV také a to je důležitý ![]()
Miiri fotečku tam dám za chvíli,v pátek sem to nestíhala a doma nemám scan.
Napiště něco pozitivního,třeba jako Hilda,jak si pěkně v Praze prošoupala podrážky- neměla si psát o tý klobáse,já mám teď na ní šílenou chuť ![]()
Dobré ráno, Míno, mluvíš mi z duše, celou cestu do práce jsem nad tím přemýšlela, že je mi teď vlastně úplně dobře a jestli to teda náhodou není špatně. Mám kontrolu až 9.5., tak snad to do té doby nějak vydržím a nebudu se nervovat.
Ahojky všichni.
Máte pravdu, pořád na ty dvě holky myslím a určitě se i více pozoruju. Taky mám bolesti v podbřišku, ale myslím, že nejsou nijak dramatické, asi si je jen více připouštím po tom co se stalo holkám. Myslím, že v tomhle stadiu těhu už by se nějaký problém ozval mnohem více než jen nějakým pobolíváním. Tím se trochu utěšuju.
Jdu s dcerou na rovnátka, máme tam být asi za 20 min., to zase pofrčím. Pak si někde dám pohár a kafčo a bude mi fajn.
Mějte se a buďte na sebe opatrný
Miiri
Jasně Miiri,to je správná léčba,pohárek,kafíčko
takto se mi to líbí.
Mě rovnátka sundali před měsícem,rychle to sice uteklo ale pěkně mi to zničilo sklovinu a tak jsem si nechala hned zoubky potáhnout fazetami.
Dala jsem fotečku do galerky z páteční KO
pěkně rosteme ![]()
Míno - fotečka je úžasná. No oproti tvé minulé dutince, je to pěkný obřík ![]()
Je to super, vždycky po úspěšné kontrole je člověk tak v klidu.
Moc gratuluju, moc pěkný mimísek a má krásný domeček ![]()
Miiri
Holky, buďte v klidu, mě to břicho ani podbřišek fakt vůbec nebolel
![]()
Takže jestli vás jen trošku bolí na není to jako na ms, tak klíd ![]()
Ahoj holky
tak už sme zpátky z Prahy bylo tam super!!!
Moc mě mrzí co se holkám stalo
HOLKY držte se je ten svět nespravedlivý ale určitě se vám to brzo znova povede a už bude vše OK ![]()
Kikijo - ty jsi skvělá, po tom všem nás tady ještě podporuješ. Díky.
Drž se a koukej se brzy ozvat s dobrou zprávou. Držím palečky!!!
Miiri
Miiri dík za pochvalu mého zlatíčka. Oni jsou všechny ty fotky co už v galerce máme skvělý ![]()
Kikija je silná,je dobře že se s tím poprala statečně
Taky ti moc a moc držím všech deset (i na nohou) ![]()
Miiri,taky má tvá dcera volno ve škole? Já mám oba kluky doma a od rána nedělám nic jiného než na dálku po mobilu řeším jejich vzájemný bonzování a hádání ![]()
Míno - dcera má volno, tak je se mnou doma a je celkem v pohodě. Nemá se s kým hádat a na koho bonzovat. Jen ji vadí, že sedím u počítače, protože ona potřebuje nutně!!! na icq. Tak ji tady chvíli nechám, ve 14 hod jde ven, tak se sem zase kouknu.
Miiri
Miiri moji kluci mají každý svůj PC nebo to by spadl barák kdyby se měli o tohle dělit
A se mnou už vůbec ne
![]()
Musim se s vama podelit! Byla jsem dnes poprve na ultrazvuku, mimiso nejdriv trucovalo na hlavicce, ale na druhy pokus uz bylo vsechno krasne videt a ja jsem z toho uplne namekko ![]()
Kdo o mimi prisel, musi to byt fakt strasny
moc s vama citim, i kdyz to je vpodstate naprd, a drzimpalce, aby se vse brzo k dobremu obratilo ![]()
Krisulko, to je skvělé, já jsem toho taky byla ten den, kdy jsem mimuško viděla poprvé hýbat nožičkama a ručičkama, úplně plná a všem jsem to vykládala. A teď, po tom, co se stalo Janče a Kikije, tak bych ho zase nejradši chtěla hned vidět. Zatím nezbývá, než doufat, že se má mimuško i tak dobře a spokojeně si tam uvnitř vrní ![]()