LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
29.4.07 20:47

Ka-tko - já uvidím, kdyby to bolelo víc nebo to bude trvat více dní, tak bych tam asi taky zavolala a zajela. Jistota je jistota.
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
29.4.07 21:11

Ahoj holky,
doufám, že se máte všechny moc pěkně a taky doufám, že všechny smutné zprávy jsou už zažehnány. Já jsem si s Aničkou udělala vílet do Prahy a zítra jdeme do zoo. Teda nejdeme, jedeme parníkem. Manžel se totiž učí na zkoušku a tak mi naznačil, že bychom mohly jet…Dneska jsme byli s Aničkou a mým bráchou a jeho rodinou na nábřeží a pak jsme zašli na Vyšehrad a dali si klobásu :D Teď už teda necítim nohy, snad to zítra zvládnu… Ale musím říct, že je to velice příjemná změna oproti malýmu městu. Tak se zatim mějte pěkně maminky a hlavně se opatrujte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
30.4.07 08:15

Ahojky holky,

ono nás teď všechny dost znervoznělo co se stalo Kikije a Jane79.Hned se určitě i víc pozorujeme.Katko jak píšeš o těch bolestech v podbříšku - je to to jediné čím se mi mimi hlásí. Já si už i tak nějak na to zvykla. Nález je spodem v pořádku,UZV také a to je důležitý :)

Miiri fotečku tam dám za chvíli,v pátek sem to nestíhala a doma nemám scan.

Napiště něco pozitivního,třeba jako Hilda,jak si pěkně v Praze prošoupala podrážky- neměla si psát o tý klobáse,já mám teď na ní šílenou chuť :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
30.4.07 08:29

Dobré ráno, Míno, mluvíš mi z duše, celou cestu do práce jsem nad tím přemýšlela, že je mi teď vlastně úplně dobře a jestli to teda náhodou není špatně. Mám kontrolu až 9.5., tak snad to do té doby nějak vydržím a nebudu se nervovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
30.4.07 09:16

Ahojky všichni.
Máte pravdu, pořád na ty dvě holky myslím a určitě se i více pozoruju. Taky mám bolesti v podbřišku, ale myslím, že nejsou nijak dramatické, asi si je jen více připouštím po tom co se stalo holkám. Myslím, že v tomhle stadiu těhu už by se nějaký problém ozval mnohem více než jen nějakým pobolíváním. Tím se trochu utěšuju.
Jdu s dcerou na rovnátka, máme tam být asi za 20 min., to zase pofrčím. Pak si někde dám pohár a kafčo a bude mi fajn.
Mějte se a buďte na sebe opatrný
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
30.4.07 09:21

Jasně Miiri,to je správná léčba,pohárek,kafíčko :lol: takto se mi to líbí.
Mě rovnátka sundali před měsícem,rychle to sice uteklo ale pěkně mi to zničilo sklovinu a tak jsem si nechala hned zoubky potáhnout fazetami.

Dala jsem fotečku do galerky z páteční KO :) pěkně rosteme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
30.4.07 09:31

Míno - fotečka je úžasná. No oproti tvé minulé dutince, je to pěkný obřík :D
Je to super, vždycky po úspěšné kontrole je člověk tak v klidu.
Moc gratuluju, moc pěkný mimísek a má krásný domeček :D
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
30.4.07 11:26

Holky, buďte v klidu, mě to břicho ani podbřišek fakt vůbec nebolel :! :! :!
Takže jestli vás jen trošku bolí na není to jako na ms, tak klíd :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
30.4.07 12:16

Ahoj holky
tak už sme zpátky z Prahy bylo tam super!!!
Moc mě mrzí co se holkám stalo :( HOLKY držte se je ten svět nespravedlivý ale určitě se vám to brzo znova povede a už bude vše OK :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
30.4.07 12:43

Kikijo - ty jsi skvělá, po tom všem nás tady ještě podporuješ. Díky.
Drž se a koukej se brzy ozvat s dobrou zprávou. Držím palečky!!!
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
30.4.07 12:51

Miiri dík za pochvalu mého zlatíčka. Oni jsou všechny ty fotky co už v galerce máme skvělý :)

Kikija je silná,je dobře že se s tím poprala statečně :! Taky ti moc a moc držím všech deset (i na nohou) :wink:

Miiri,taky má tvá dcera volno ve škole? Já mám oba kluky doma a od rána nedělám nic jiného než na dálku po mobilu řeším jejich vzájemný bonzování a hádání :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
30.4.07 12:57

Míno - dcera má volno, tak je se mnou doma a je celkem v pohodě. Nemá se s kým hádat a na koho bonzovat. Jen ji vadí, že sedím u počítače, protože ona potřebuje nutně!!! na icq. Tak ji tady chvíli nechám, ve 14 hod jde ven, tak se sem zase kouknu.
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
30.4.07 13:02

Miiri moji kluci mají každý svůj PC nebo to by spadl barák kdyby se měli o tohle dělit :lol: A se mnou už vůbec ne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
30.4.07 19:59

Musim se s vama podelit! Byla jsem dnes poprve na ultrazvuku, mimiso nejdriv trucovalo na hlavicce, ale na druhy pokus uz bylo vsechno krasne videt a ja jsem z toho uplne namekko :wink:
Kdo o mimi prisel, musi to byt fakt strasny :( moc s vama citim, i kdyz to je vpodstate naprd, a drzimpalce, aby se vse brzo k dobremu obratilo :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
30.4.07 20:31

Krisulko, to je skvělé, já jsem toho taky byla ten den, kdy jsem mimuško viděla poprvé hýbat nožičkama a ručičkama, úplně plná a všem jsem to vykládala. A teď, po tom, co se stalo Janče a Kikije, tak bych ho zase nejradši chtěla hned vidět. Zatím nezbývá, než doufat, že se má mimuško i tak dobře a spokojeně si tam uvnitř vrní 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí