LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
2.5.07 16:03

Checheche :D tak se tu uplne mlatim smichy nad temi uchylkami - fakt dobry!
Mne teda zacly rust chloupky jak o zavod od pupiku dolu, ale na nohach se na to vyprdly, takze holim tak jednou za 10 dnu 8) To by mohlo vydrzet :wink:
Jinac s chutema: pozitivni je, ze mne uplne prestala chutnat cokolada! neuveritelne! zato kompoty s merunkama konzumuju na sklenice :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
2.5.07 16:08

Miiri oplácaná fakt nejsi,jsi náhodou kóča :!

Tak já to tu v práci balím,ještě mě čekají takové ty pochůzky - nakoupit něco na véču,pošta a pak domu.

hezký večer :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
3.5.07 08:20

Ahoj holky, přeju všem krásný ráno :D
tak nám zase krásně svítí sluníčko a já asi budu muset začít mejt okna :? Myla jsem je nedavno, ale už jsou zas děsný… Taky se vám tak nic nechce? Já bych si šla nejradši lehnout a spát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
3.5.07 08:20

Málem bych zapomněla,
Krisulko fakt pěkná fotka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
3.5.07 08:21

Dobré ráno,
Krisulko, s tou čokoládou jsem to měla stejně, dřív jsem ji jedla po tabulkách a první dva měsíce těhotenství jsem ji nemohla ani vidět. Ale už se to zas pomalu vrací do normálu:) Jinak holky, já klepu na dřevo, ale mě prostě vůbec nic netrápí - ani pleť, ani vlasy, ani chloupky, ani fialová prsa (i když tím si nejsem jistá, mám fialovou noční košili, takže bych to asi nepoznala :lol: ).. Že jsem těhotná vím snad jen podle toho, že už nedopnu žádné kalhoty a po ránu se NUTNĚ musím nasnídat. A únava, samozřejmě. Doufám, že to není špatné znamení. A taky doufám, že to tak co nejdýl vydrží 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
3.5.07 08:37

Ahojky,
Hildo chtě nechtě musím být v práci,ale skoro lepší než doma mýt okna :wink: brr,nesnášim :lol: a taky proto je nemeju-max.1×za rok :lol: :lol:

Krisulko to je opravdu povedené foto,někdy ty mimískové nádherně pózují :)

Zuzajdíku mě ty chlupy rostou těhotenství netěhotenství - to je úděl nás černovlasých :cry:

Tak jsem se dnes ráno vážila a zjistila jsem,že mám zase kilo dole :? že by to bylo tou pravidelnou stravou :?: Dřív jsem se hrozně odbývala a teď se snažím každé dvě hod něco strčit do pusy :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
3.5.07 08:50

Míno s tim jídlem to mam úplně stejně, taky jsem na to kašlala a hlavně jsem měla šílený chutě, takže jsem žrala a teď jim pravidelně každé dvě hodiny a taky mam kilo dole. Tenhle styl mi maximálně vyhovuje a hlavně se mi nedělá špatně :D To bych mohla během těhotenství konečně zhubnout, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
3.5.07 09:01

Aspoň vidíme,že když se snažíme nejíst aby šly kila dolů tak vlastně děláme chybu,teď hlad vůbec nemám když stále něco zvýkám a moje tělo zírá :lol:

Včera jsem byla na józe,fakt doporučuji,nádherně protáhne tělo a uleví zádům. A těhotný jí můžou dělat prakticky do porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
3.5.07 14:22

Ahoj holky.
Tak mám za sebou kontrolu. Mimi je v pořádku, to je nejdůležitější. Jinak mám nízko děložní hrdlo (od toho ten tlak v břiše), trochu mi tvrdne břicho a mimi tam prý nemá moc místa. Taky mi chybí lactobacily, přesto, že je celé těhu užívám.
A verdikt? Ležet, vstát tak na WC a do koupelny, posedávat velice málo, zvedat max do půl kila. Vůbec nepostávat tudíž nevařít. Podložit postel - spodní půlka těla musí být min o 15cm výše než zbytek - šikmá postel. Kontrola za 14dní.
Já se z toho zblázním, prodloužila mi klid na lůžku min do 20tt.
To jsem se rozepsala co? Jdu si lehnout, už to zase bolí. Pozdějc zase nakouknu.
Přeju pěkný den :)
Pa Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
3.5.07 14:22

Já mam teda momentálně hlad příšernej, od půl jedenáctý jsem jedla jen ovoce. Mam totiž v lednici skvělýho melouna… Teď ale peču francouzký brambory a ty tak pěkně voněj, už se na ně těšim :D Akorát jsem teda zase nehla, jela jsem k našim na kafe… No nic, snad zítra :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
3.5.07 21:34

Ahojky,
kdepak všechny jste ? :)
Já jdu zase ležet, zítra kouknu, jak se máte.
Pa Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
4.5.07 07:30

dobré ráno,

Miiri jsem moc ráda,ře se tvému mimískovi daří,ale to co musíš ještě vydržet je fakt na obdiv. Teda né že bych jako netoužila na nějaký čas se zastavit a jen ležet,ale co je moc je moc :lol: Moc držím palečky ať se všechno urovná :! a aspoň po tom 20.t. můžeš normálně vegetit. Budeme mít přeci srazík,ne :?: :! :lol: :lol:

Odjíždím do práce,pak se zase ozvu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
4.5.07 08:49

Ahoj listopadová mimča!

Podle PM mám termín porodu taky v listopadu, ale podle UZ jsme mladší a tak jsem na prosinčátkách 5.12 TP.
Kluk se narodil podle UZ na den přesně tak uvidíme kdy se bude chtít na svět tomuhle pulečkovi.
Přišla jsem sem jenom nakouknout a všem vám držím palečky.

Miiri neboj až budeš držet mimčo v ruce tak budeš mít pocit jak rychle to všechno uteklo a hlavně budeš vědět, že to za to stálo.

Mějte se krásně a opatrujte své pupíčky
Pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
4.5.07 08:50

Dobré ráno, Těhulky.
Já se toho ranního blití snad nezbavím. :?
Miiri , gratuluji ti ke kontrole. Pěkně odpočívej a všechno bude dobrý. :wink:
Jinak všem přeji krásný den. U nás zatím sluníčkový :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
4.5.07 08:52

Ahoj Terulko.
Gratuluji ti k tvému těhotenství a pěkně si to užívej. A občas k nám někdy i mrkni. Třeba se tvému drobečkovi bude chtít na svět dřív. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí