Poradna duly
Jana Čurdová
Checheche
tak se tu uplne mlatim smichy nad temi uchylkami - fakt dobry!
Mne teda zacly rust chloupky jak o zavod od pupiku dolu, ale na nohach se na to vyprdly, takze holim tak jednou za 10 dnu
To by mohlo vydrzet ![]()
Jinac s chutema: pozitivni je, ze mne uplne prestala chutnat cokolada! neuveritelne! zato kompoty s merunkama konzumuju na sklenice ![]()
Miiri oplácaná fakt nejsi,jsi náhodou kóča ![]()
Tak já to tu v práci balím,ještě mě čekají takové ty pochůzky - nakoupit něco na véču,pošta a pak domu.
hezký večer ![]()
Ahoj holky, přeju všem krásný ráno ![]()
tak nám zase krásně svítí sluníčko a já asi budu muset začít mejt okna
Myla jsem je nedavno, ale už jsou zas děsný… Taky se vám tak nic nechce? Já bych si šla nejradši lehnout a spát…
Dobré ráno,
Krisulko, s tou čokoládou jsem to měla stejně, dřív jsem ji jedla po tabulkách a první dva měsíce těhotenství jsem ji nemohla ani vidět. Ale už se to zas pomalu vrací do normálu:) Jinak holky, já klepu na dřevo, ale mě prostě vůbec nic netrápí - ani pleť, ani vlasy, ani chloupky, ani fialová prsa (i když tím si nejsem jistá, mám fialovou noční košili, takže bych to asi nepoznala
).. Že jsem těhotná vím snad jen podle toho, že už nedopnu žádné kalhoty a po ránu se NUTNĚ musím nasnídat. A únava, samozřejmě. Doufám, že to není špatné znamení. A taky doufám, že to tak co nejdýl vydrží ![]()
Ahojky,
Hildo chtě nechtě musím být v práci,ale skoro lepší než doma mýt okna
brr,nesnášim
a taky proto je nemeju-max.1×za rok
![]()
Krisulko to je opravdu povedené foto,někdy ty mimískové nádherně pózují ![]()
Zuzajdíku mě ty chlupy rostou těhotenství netěhotenství - to je úděl nás černovlasých ![]()
Tak jsem se dnes ráno vážila a zjistila jsem,že mám zase kilo dole
že by to bylo tou pravidelnou stravou
Dřív jsem se hrozně odbývala a teď se snažím každé dvě hod něco strčit do pusy ![]()
Míno s tim jídlem to mam úplně stejně, taky jsem na to kašlala a hlavně jsem měla šílený chutě, takže jsem žrala a teď jim pravidelně každé dvě hodiny a taky mam kilo dole. Tenhle styl mi maximálně vyhovuje a hlavně se mi nedělá špatně
To bych mohla během těhotenství konečně zhubnout, ne? ![]()
Aspoň vidíme,že když se snažíme nejíst aby šly kila dolů tak vlastně děláme chybu,teď hlad vůbec nemám když stále něco zvýkám a moje tělo zírá ![]()
Včera jsem byla na józe,fakt doporučuji,nádherně protáhne tělo a uleví zádům. A těhotný jí můžou dělat prakticky do porodu ![]()
Ahoj holky.
Tak mám za sebou kontrolu. Mimi je v pořádku, to je nejdůležitější. Jinak mám nízko děložní hrdlo (od toho ten tlak v břiše), trochu mi tvrdne břicho a mimi tam prý nemá moc místa. Taky mi chybí lactobacily, přesto, že je celé těhu užívám.
A verdikt? Ležet, vstát tak na WC a do koupelny, posedávat velice málo, zvedat max do půl kila. Vůbec nepostávat tudíž nevařít. Podložit postel - spodní půlka těla musí být min o 15cm výše než zbytek - šikmá postel. Kontrola za 14dní.
Já se z toho zblázním, prodloužila mi klid na lůžku min do 20tt.
To jsem se rozepsala co? Jdu si lehnout, už to zase bolí. Pozdějc zase nakouknu.
Přeju pěkný den ![]()
Pa Miiri
Já mam teda momentálně hlad příšernej, od půl jedenáctý jsem jedla jen ovoce. Mam totiž v lednici skvělýho melouna… Teď ale peču francouzký brambory a ty tak pěkně voněj, už se na ně těšim
Akorát jsem teda zase nehla, jela jsem k našim na kafe… No nic, snad zítra ![]()
Ahojky,
kdepak všechny jste ? ![]()
Já jdu zase ležet, zítra kouknu, jak se máte.
Pa Miiri
dobré ráno,
Miiri jsem moc ráda,ře se tvému mimískovi daří,ale to co musíš ještě vydržet je fakt na obdiv. Teda né že bych jako netoužila na nějaký čas se zastavit a jen ležet,ale co je moc je moc
Moc držím palečky ať se všechno urovná
a aspoň po tom 20.t. můžeš normálně vegetit. Budeme mít přeci srazík,ne
![]()
Odjíždím do práce,pak se zase ozvu ![]()
Ahoj listopadová mimča!
Podle PM mám termín porodu taky v listopadu, ale podle UZ jsme mladší a tak jsem na prosinčátkách 5.12 TP.
Kluk se narodil podle UZ na den přesně tak uvidíme kdy se bude chtít na svět tomuhle pulečkovi.
Přišla jsem sem jenom nakouknout a všem vám držím palečky.
Miiri neboj až budeš držet mimčo v ruce tak budeš mít pocit jak rychle to všechno uteklo a hlavně budeš vědět, že to za to stálo.
Mějte se krásně a opatrujte své pupíčky
Pa Terka
Dobré ráno, Těhulky.
Já se toho ranního blití snad nezbavím. ![]()
Miiri , gratuluji ti ke kontrole. Pěkně odpočívej a všechno bude dobrý. ![]()
Jinak všem přeji krásný den. U nás zatím sluníčkový ![]()
Ahoj Terulko.
Gratuluji ti k tvému těhotenství a pěkně si to užívej. A občas k nám někdy i mrkni. Třeba se tvému drobečkovi bude chtít na svět dřív. ![]()