Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak jsem se vrátila z Prahy. Parník byl včera skvělej, ale musim říct, že celkově byl výlet docela vyčerpávající… Začal v osm ráno a skončil v osm večer. Děti byly totálně hotový. V zoo to bylo moc pěkný, akorát už tam jsou davy lidí. Dala jsem si tam klobásku a byla opět výborná, pěkně černá od grilu, k tomu trochu piva
Akorát haranti trošku zlobili, tak jsem si jí nevychutnala úplně v klidu. Mojí švagrové tak chutnala, že si dala rovnou dvě
Dohodly jsme se, že někdy necháme děti tatínkům, a půjdem do zoo samy, abychom si to užily pěkně v klídku. A nejspíš to bude příští rok, až nebudu těhotná, abych mohla pít ![]()
Vítám Krisulku
Míno pěkná fotečka ![]()
Já jdu na ko. 16. 5. a taky doufám, že bude vše ok. Břicho mě teda nebolí, ale občas mi tvrdne, teda myslim, že je to tvrdnutí
Jo a trochu mě bolí po sexu, ale neřešim to, asi je to normální. Taky si myslim, že řešit by se měly jen bolesti podobný těm jako na ms. Tak se holky zatim mějte a já se zítra zase ozvu. Pa pa
Dobrý večer, Těhulky.
Vůbec nějak nestíhám. Mám za sebou vyčerpávající prodloužený víkend a teď jsem ráda, že už konečně ležím doma spokojeně na svém gauči. Jsem ale úplně K.O.
Zítra jdu na kontrolu a jsem úplně vyřízená. Strááášně se bojím. Jdu tam hned ráno a během dne dorazím a dám vědět. Doufám, že jen dobré zprávy. ![]()
Vítám novou těhulku, Krisulku. Budu ráda, když mě hodíš nějaké info o sobě (viz seznámek) Děkuji
Papa a zítra se ozvu
** Seznámek **
Těhulky Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , kontrola+tripple 10.5., těh. 14+2
lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , těh. 14+0
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , kontrola 15.5.,těh. 14+0
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 13+5
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , kontr. 17.5., těh. 13+4
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , těh. 13+1
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 12+3
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. kontrola 2.5., těh. 12+0
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , kontrola 25.5., těh. 11+5
Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , ko 14.5., screening vad 11.5., těh. 11+3
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , kon. 9.5., trip.t.23.5., těh. 11+0
Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , kontrola 10.5., těh. 10+1
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 27.11. , kontrola 25.5., těh. 10+0
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 2 roky
Marťásek Martínek 3 roky
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky
Brzy znovu snažilky Jana79 nar.79, střelec, vdaná
Kikija nar.81, panna, vdaná
Ahojky těhule.
Marťásku držím palečky na kontrolu, určitě bude v poho. ![]()
Tak co, jste všechny dneska políbené pod kvetoucím stromem? Třešeň už asi neseženeme. ![]()
Miiri
Ahoj Miiri.
No na mě se manžel normálně vybodl.
Alespoň, že mě včera neupálil ![]()
Marťásku - to je správnej přístup. Teď určitě jen kveteš, takže nějaké uschnutí ti rozhodně nehrozí ![]()
Miiri
No snad neuschnu, ale pusana mi dát mohl ![]()
Doufám jen, že to teď nebude chtít mě vynahradit, jsem úplná mrtvolka ![]()
Jé, já bych to brala, nám to dr. zakázala
Prý do toho 17tt raději nic. ![]()
My to vydržíme ale pak to rozjedem ![]()
Miiri
No vidíš, mě se do toho zase moc nechce. Je teda pravda, že mi je pořád dost často špatně a tak doufám, že se to brzy změní. Jinak si bude muset manža hledat náhradu ![]()
To já bych loudila, ale nesmím
Možná je to proto, že nesmím, třeba kdybych mohla tak bych nechtěla. Člověk vždycky chce to co nesmí. Zrovna dávají v TV Top10 o sexu, no to je naschvál ![]()
Pa Miiri
Tak se koukni na Novu, tam je romantika. To ti zatím musí stačit ![]()
A neboj, sexu se taky dočkáš. V 9 měsíci jsem ho měla dokonce naordinovaný. ![]()
Jdu zkusit tu romantiku - natáhnu se a určitě za chvíli usnu. Teď mám zase období, že můžu spát kdykoliv. Jen to noční čůrání, někdy jdu i 2×.
Tak dobrou a ještě jednou držím palečky na kontrolu, budu tady čekat, až příjdeš s dobrou zprávou. Klidnou noc
Miiri
Dobré ranko,
Marťásku myslím na tebe a rychle nám pak dej vědět co a jak na KO.
Krisulko naprosto ještě živě vím co si při UZV prožívala,my byli s přítelem v pátek a bylo to dojemný ![]()
Miiri to tě tak trochu lituji že do 17 t.nic. To by ten můj už hodně těžko rozcházel a já bych byla samý beďar
Když jsme to doma taky řešili,že se může stát že mi to dr.zakáže tak ten můj měl okamžitě řešení(určitě holky nemusím vysvětlovat jaké) - bože jak těm chlapům to v tomto rychle pálí
![]()
Ahojky holky.
Jo Míno, to já se taky lituju, i když zatím nebeďaruju a manžel ten se po tom minulým nezdaru hrozně bojí, takže si myslím, že i kdyby nám to povolili, tak bych ho snad musela přemlouvat
Jinak jinak ho teda přemlouvat nemusím ![]()
Miiri