Poradna duly
Jana Čurdová
** Seznámek **
Těhulky Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , kontrola+tripple 10.5., těh. 14+5
lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , těh. 14+3
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , kontrola 15.5.,těh. 14+3
Krisulka nar.83, býk,svobodná, TP 30.10. , těh. 14+3
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 14+1
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , kontr. 17.5., těh. 14+0
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , těh. 13+4
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 12+6
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , tripple.23.5., ko 30.5., těh. 12+3
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , kontrola 25.5., těh. 12+1
Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , ko 14.5., screening vad 11.5., těh. 12+0
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , kon. 9.5., trip.t.23.5., těh. 11+3
Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , kontrola 10.5., těh. 10+4
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 27.11. , kontrola 25.5., těh. 10+3
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 2 roky
Marťásek Martínek 3 roky
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky
Brzy znovu snažilky Jana79 nar.79, střelec, vdaná
Kikija nar.81, panna, vdaná
Holky, za 500,– mám je vzít? Zdá se vám to dobrá cena? Je to slabá bavlna.

Ahoj těhulky,
děkuju za podporu, ulevilo se mi, když jsem tam toho obříka viděla jak sebou mele. Včera jsem opravdu poctivě ležela a je mi líp. Asi v tom něco bude. Možná účinkuje i to Magnesium.
Taky mi zjistili, že nemám žádné laktobacily, i když je celé těhu beru
Tak jsem si musela koupit silnější a ještě budu nějaké zavádět. Už zavádím 3 druhy něčeho a fakt mě to neba ![]()
Jinak dneska je celkem hezky co? Teda za oknem to tak vypadá ![]()
Holky dcera mi do ložnice zapojila Play Station 2, tak se nudit nebudu ![]()
Mějte se moc fajn a buďte opatrné
Miiri
Ahoj těhulky ![]()
Miiri ty si teda užíváš, viď? Ale za to miminko to stojí. Do 20. týdne to vydržíš a pak hurá ven
To už budeš mít pěknej pupíček jak míč
Play station v ložnici musí bejt paráda
Jo a gratuluju ke kontrole, zase chvilku klid, viď?
Dneska peru o sto šest, mam strach, že začne pršet a mam tady hrozivou horu prádla
Ale sprchnout by už mohlo, co? Docela se těšim jak se všechno venku osvěží ![]()
Marťásku ty kalhoty ber, cena je super a kalhoty taky
Já musim po příští kontrole taky vyrazit na nákup, do ničeho se pomalu nevejdu ![]()
Představte si, včera jsem sdělovala své novinky kamarádce a ta mi doporučila jinou naši dávnou kamarádku, která má nějaký částečný důchod, že dělá bokem pomocnici v domácnosti. Tak jsem se s ní hned domluvila a bude k nám domů 1× týdně chodit uklidit a vyžehlit. Chce za to 400,–Kč. Myslím, že se mi to bude hodit a i jí každá koruna.
Manžel mi zítra odjíždí na prodloužený víkend na soustředění s badmintonem, tak se tady o mně bude starat Verča. Už vymyslela co uvaří-nějakou polívku, nebo něco. Je moc šikovná, na sourozence se moc těší, včera mě celý den bombrdovala sms, jak to vypadá a jestli je to v poho.
Tak si budeme užívat samotný ženský ![]()
Marťásku, jestli se ti ty kalhoty líbí, tak si je vem. Ta cena je podle mně dobrá. Já budu nakupovat, až jestli mně někdy pustí ven. Doma mi stačí triko a tepláčky. ![]()
Pa Miiri
Hmmm, teď jsem zjistila, že ty kalhoty by mě byly krátký. Při své výšce 175 cm s tím mám docela problémy. Škoda ![]()
Tak tu paní na úklid bych občas taky potřebovala. Ne že bych nemohla uklízet, ale mě se táááák nechce ![]()
Miiri z vlastní zkušenosti známý nebrat
Když jsem zjistila,že jsem těhu sám přítel mi navrhl,ať si někoho najdeme kdo by mi pomohl.Úplně cizou ženskou jsem do baráku pustit nechtěla a pak ho napadlo,že jeho kámoš má manželku v částečném a tak jsem to zkusili se zeptat. Máme hodně velký dům,velkou zahradu, a tak jsem chtěla aby chodila na dvě hod od pondělí do pátku. Nabídla jsem za to podle mě i dost peněz. Vzala to děsně ochotně, a hned první týden začaly problémy - že jí ujel autobus ať jí tam odvezu, pro jistotu pak další dva dny nešla,potom opět jí nejel autobus a přišla mě „otravovat“do práce ať jí tam někdo odveze,načež další týden jí chytly záda a znovu nechodila,pak zjistila že máme saunu a infrakabinu - a že by jí to dělalo dobře ať jí ukažu jak se to pouští,.....a minulý týden jsme malovali a nakonec jsem všechno po večerech rvala sama
(ona nemůže dělat okna-měla závratě). A to byl vrchol,bouchla jsem jak kamna v piliňáku a vše ukončila.
Strašně moc bych někoho potřebovala,jsem pracovně moc vytížená a ten příšerně velký barák je pro zlost. Ale je to neskutečný problém najít někoho spolehlivého,slušného a ještě k tomu pracovitého.
Teda Miiri ale nechci ti brát iluze,třeba ta tvoje dávná známa je zrovna svatá vyjímka ![]()
Míno - neděs mně.
Je stará jako já a bydlí asi 5 minut pěšky od nás, tak s dojížděním problém nebude a kdyby byl problém s něčím jiným, tak to vyřeším stejně jako ty. Myslím, že se to ukáže velice rychle. Drž mi palce ![]()
Pa Miiri
To ti taky držím palce,a úplně ve všech směrech
Je to dobré rozhodnutí, a v tvém případě obvzlášť, a za zkušenou nic nedáš ![]()
A jak je dnes
Je to lepší když ležíš
Já mám takovou kliku,že se absolutně cítim netěhotně a tudíž báječně ![]()
Když ležím, tak je to lepší. Jen to musím vydržet, nesmím brzy podlehnout tomu, že se cítím dobře. Dr. mě trochu vyděsila, ale asi je to dobře, jinak bych to možná nebrala tak vážně.
Miiri
To je pravda,když otrne tak to svádí zapomenout na pokyny. Až budeš ponocovat s mimčem, tak se ti ty hodiny proležené v posteli budou zdát jak nejhezčí dovolená v minulosti ![]()
To jo, holky už abysme ty mimísky měly v ruce. Kdyby nám někdo dokázal zaručit, že bude všechno v pořádku, tak klidně budu těhotná dlouho, ale ty stresy, to je hrůza
I když strašně moc věřím tomu, že všechno dopadne dobře. ![]()
A s tím spaním, kdyby to tak šlo naspat si do foroty, co? To bych pak po porodu byla v klidu ![]()
Miiri
Taky se nemůžu dočkat, až budeme mít ty maličký uzlíčky v náruči. Já mám jen strach, že nejvíc se nám budou táhnout ty poslední měsíce. Já jsem měla u Martínka pocit, že jsem těhotná minimálně 2 roky. ![]()
Mě už by teď stačilo alespoň to bříško a miminkovské kopanečky, aby člověk věděl, že je vše O.K.