Poradna duly
Jana Čurdová
Kato, to mam z ruky:-) v Usti mam segru, mohla bych u ni zustat a jeste by se postarala abych se nekde neztratila:-) Muj orientacni smysl je tezce pod bodem mrazu:-) ale diky
Ahoj holky
omlouvám se, že Vám sem lezu, ale chtěla jsem se zeptat Ka-tky, zda by neměla bližší info k tomu 3D ultrazvuku v Jablonci, ňákej kontakt nebo www stránky
Díky moc Kája
Dobrý večer, Těhulky. Jdu čučet na hokej, ale občas se zabrousím. Jakpak se všeci máte? ![]()
Napoly , vítám tě. Určitě sem občas zajdi a pokud se chceš připojit k nám do seznámku napiš mi info o sobě. Dík
Hildo , co depka? Doufám, že už je pryč ![]()
Miiri , tak ty jsi dnes slaměná vdova? Tak se nech pěkně dcerunkou obskakovat a odpočívej ![]()
Kačka má manžela doma. Tak to bude dneska asi tuli večer, viď? ![]()
Míno , já teda určitě budu používat papírový pleny. Možná, až zase budeme odnaučovat od plen, tak sáhnu po látkových. Teď už jsou asi jiný, než byly dřív.
Ufff, to bylo vyčerpávající ![]()
Ještě koukám, že sem zavítala Ravena . Ahoj a občas k nám zajdi, nikdy nevíš, jak dlouho budeš přenášet ![]()
Kája píše:
Ahoj holkyomlouvám se, že Vám sem lezu, ale chtěla jsem se zeptat Ka-tky, zda by neměla bližší info k tomu 3D ultrazvuku v Jablonci, ňákej kontakt nebo www stránky
Díky moc Kája
KAjo je to Dr. Jorgova
Palackého 2136/14
466 01 Jablonec nad Nisou
Telefon: +420 483 314 686
E-mail: ajorgova@seznam.cz
Ahoj holky,
tak já jsem se už objednala na 4D do Gennetu, jdu tam 21.7., dříve mně nechtěli objednat. Budu asi 25tt. Nechápu proč to nejde v Praze jít na to dříve, když to není škodlivé pro mimi a stejně si to platíme. Když jsem se objednávala, tak byli sice milí, ale dříve to neudělají ![]()
Jinak na ty nové látkovky jsem koukala a já půjdu do papírovek. Ale co mně tam dostalo, když jsem po těch stránkách brouzdala jsou látkové barevné prací návleky na vložky
Tak nevím, jestli jsem to nepochopila špatně ale dost dobře to nechápu. Asi aby ta vložka nebyla bílá a nebo aby byla suchá, nevím, ale přijde mi to humus ![]()
Miiri
Tak a uz prohravame ![]()
Martasku rada se pridam i k vam, ale porad tajne doufam ze se do listopadu nedostaneme:-) Nejradsi bych aby tu prcek uz byl:-) jsem nedockavka:-) Doufam ze mi alespon na UT uz reknou jestli Viktorka nebo Kubicek…budeme 16+6 tak doufam ze se na mne stesti usmeje a prcek se pochlubi…
ravena píše:
Tak a uz prohravameMartasku rada se pridam i k vam, ale porad tajne doufam ze se do listopadu nedostaneme:-) Nejradsi bych aby tu prcek uz byl:-) jsem nedockavka:-) Doufam ze mi alespon na UT uz reknou jestli Viktorka nebo Kubicek…budeme 16+6 tak doufam ze se na mne stesti usmeje a prcek se pochlubi…
To víš, že jo. Žádný přenášení ti nepřeju. Je to vopruz. Já jsem Martínka přenášela 2 týdny a nakonec jsem musela na vyvolání. Byla jsem jako slonice, už jen ten chobot. ![]()
No ja uz si jako slonice prijdu dneska:-) vypadam tak na 5-6 mesic:-) netusim co bude za mesic natoz za 5:-)…Normalne mi 9 mesicu neprijde jako dlouha doba, ale ted se to vlece a vlece:(
Ke konci se nám to povleče ještě pomaleji. ![]()
Tak doufám, že tohle byla naše prohra poslední nebo jedem domů ![]()
Náhodou posledních 10 minut hokeje bylo super. Já myslela, že minule to byla naše poslední prohra ![]()
Já taky patřím spíše do října, TP 28.10., ale tady v listopadkách se mi zdá, že se více povídá ![]()
Miiri
Miiri píše:
Náhodou posledních 10 minut hokeje bylo super. Já myslela, že minule to byla naše poslední prohra
Já taky patřím spíše do října, TP 28.10., ale tady v listopadkách se mi zdá, že se více povídá
Miiri
No to teda, ne že nám holky utečete
![]()