Poradna duly
Jana Čurdová
jeee holky pry uz hrajeme dneska a ja myslela ze az zitra… no alespon to budou mit hosi driv za sebou…
Mino - jo aha, to ja tam mam normalne gynekologa, protoze jsem tam bydlela a hlavne pracuju:-) No mne omezuje to ze musim kazdy den absolovat cestu tam a zpet a to je dost narocny:-(
Jeee Minarik je kousek od nas, bydlime pod Albertem a kamaradky tam taky chodi:-) Driv jsem chodila k Farkasovi cca 5 let zpatky…No ja jeste nevim zda se prihlasim nekomu v CL, uvidim po porodu… Budes rodit tady v CL?
Mirii hned dve najednou:-( ach jo uz aby poradne kopalo abych o nem vedela… Snad se jim brzy podari zapomenout a pak uz se na ne bude smat stesti v podobe narozenych miminek:-)
No ja vubec nemam moc chut na teply a uz vubec ne na maso, spis tak mlsam co kde najdu… to mi prcek asi moc nepodekuje:-)
Ty brďo,to by mě teda taky nebavilo jezdit do práce takovou dálku,tak o tě chápu že to chceš příští měsíc ukončit. Rodit budu v Lípě,já tam kdysi děla tak mi ještě pár kontaktů zbylo a na blint jít někam jinam nemám odvahu,nikdy nevíš na koho narazíš ![]()
Holky,tak sem teď málem padla - oni nabízejí i kalíšek na sběr mentruční krve
A prý se to dá čistit jako kojenecké láhve,tedy je to zřejmě vhodné i do myčky
No nekupte to
![]()
Píšu jak dement,vynechávám písmenka,ale snad to rozluštíte. Já se totíž už u toho cpu pozdním obědem ![]()
Uprimne jsem si myslela, ze to v pohode zvladnu alespon do cervence, jenze mi bylo 3 mesic hodne spatne tak jsme sefovi radsi rekla at si najde nahradu do konce kvetna…Mozna budu jeste delat chvili doma v cervnu, kdyz to vyjde jinak budem valet sunky:-) Resp. mam v planu dokud se muzu hybat dodelat par veci v byte, pak pochybuju ze budu mit energii:-) a cas…
Ja nevim co mas za profesi, ale v ty moji se v Lipe moc prace nenajde a kdyz tak za par korun:-( a jeste zachazeni s pracovni silou nic moc:( Vubec radsi nemyslim na to co budu delat po matersky, tezko budu moct byt cely den pryc:-(
A dojizdi nas docela dost denne a pak tam jeste par kamaradu pres tyden bydli…Dokonce ted i dalsi tehulka:-) asi je to nakazlivy:-)
Taky jsem se rozhodla do CL. Preci jen mam to skoro u baraku a hlavne si nedovedu predstavit ze bych jela nekam do Frydlantu, nebo kam to jezdi:-) I kdyz jsem cetla a slysela par hoodne negativnich zkusenosti, ale myslim ze to tak horky nebude ze maminky maji sklon prehanet:-) a navic vsude se najde nekdo nespokojeny. Chystame se tam i na predporodni kurz…tatka je hrdina a chce taky rodit:-) taky chci zkusit to jejich tehulkovsky cviceni kdyz uz budu doma:-)
stim psanim se netrap, ja je vynechvam i prehazuji:-) preci jen net a sms komunikace se na cestine negativne podepisuje..
Míno - to si děláš srandu s těma kalíškama
No to je humus, k čemu je to jako dobrý ? Já nevím jak vy, ale já menstruační krev nesbírám
Jako dítě jsem sbírala známky, ale tohle
Ne vážně, asi nemám informace, k čemu je to dobrý, ale přijde mi to ujetý .
Miiri
ujety to je vazne hodne:-)
asi nebude moc lidi co by si to kdy poridilo:-)
Ahojda.
Ježíš, co je to za téma? Kelímky na menstruační krev? To zní opravdu přinejmenším podiveně. Spíš hnusně ![]()
Holky, jakpak to dneska vidíte s tou Kanadou? ![]()
No asi nic moc:-( ale doufam ze se budou snazit a treba z toho neco vyzdimaji…
S Kanadou to vidím bledě
Bylo by super, kdybysme vyhráli, ale po tom co předvádějí poslední dva zápasy tomu moc nevěřím. Budu ležet u TV a akorát se budu zase nervovat. Držím jim palce, ale Kanada to jsou rváči, to bude samé vyloučení, rvačky. Ach jo.
Máš pravdu. Kanaďani jsou strašně agresivní. Doufám, že se jim to dneska vymstí. Jsem zvědavá na rozhodčí. ![]()
.čauky. Tož sleduju vaši diskuzi o menstruačním kalíšku a vidím, že jste „mimo mísu“
To je místo vložek a tamponů. Je to prej hygieničtější… Zavede se to dovnitř a mění se to tak za 4 hodiny. Jenom vyleješ, vypláchneš…
BRRR!!!!
No, našim hokejistům věřím, ale s Kanadou… No nevim nevim!
Jinak Marťasku - já jsem rok narození 84, Panna, TP 9.11, triple test 23.5 a ko taky v ten den. Doufám, že jsem na nic nezapomněla
NAPOLY píše: .čauky. Tož sleduju vaši diskuzi o menstruačním kalíšku a vidím, že jste „mimo mísu“![]()
![]()
To je místo vložek a tamponů. Je to prej hygieničtější… Zavede se to dovnitř a mění se to tak za 4 hodiny. Jenom vyleješ, vypláchneš…
BRRR!!!!
No, našim hokejistům věřím, ale s Kanadou… No nevim nevim!
Jinak Marťasku - já jsem rok narození 84, Panna, TP 9.11, triple test 23.5 a ko taky v ten den. Doufám, že jsem na nic nezapomněla
Aha, tak teď už vím, co je to menstruační kalíšek. Jupíí, jsem zase o trošku chytřejší. Ale přijde mi to divný, strkat si tam nějaký kelímek ![]()
Napoly, nemáš metřík, takže ještě nevím, jak dlouho jsi těhotná ?
NAPOLY píše:
jo už vím na co jsem zapomněla -těh. 13+2
Tak teď už je to komplet