LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
6.5.07 15:04

jeee holky pry uz hrajeme dneska a ja myslela ze az zitra… no alespon to budou mit hosi driv za sebou…

Mino - jo aha, to ja tam mam normalne gynekologa, protoze jsem tam bydlela a hlavne pracuju:-) No mne omezuje to ze musim kazdy den absolovat cestu tam a zpet a to je dost narocny:-(
Jeee Minarik je kousek od nas, bydlime pod Albertem a kamaradky tam taky chodi:-) Driv jsem chodila k Farkasovi cca 5 let zpatky…No ja jeste nevim zda se prihlasim nekomu v CL, uvidim po porodu… Budes rodit tady v CL?

Mirii hned dve najednou:-( ach jo uz aby poradne kopalo abych o nem vedela… Snad se jim brzy podari zapomenout a pak uz se na ne bude smat stesti v podobe narozenych miminek:-)

No ja vubec nemam moc chut na teply a uz vubec ne na maso, spis tak mlsam co kde najdu… to mi prcek asi moc nepodekuje:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
6.5.07 15:13

Ty brďo,to by mě teda taky nebavilo jezdit do práce takovou dálku,tak o tě chápu že to chceš příští měsíc ukončit. Rodit budu v Lípě,já tam kdysi děla tak mi ještě pár kontaktů zbylo a na blint jít někam jinam nemám odvahu,nikdy nevíš na koho narazíš :lol:

Holky,tak sem teď málem padla - oni nabízejí i kalíšek na sběr mentruční krve :lol: :lol: A prý se to dá čistit jako kojenecké láhve,tedy je to zřejmě vhodné i do myčky :lol: :lol: :lol: No nekupte to :! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
6.5.07 15:15

Píšu jak dement,vynechávám písmenka,ale snad to rozluštíte. Já se totíž už u toho cpu pozdním obědem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
6.5.07 15:43

Uprimne jsem si myslela, ze to v pohode zvladnu alespon do cervence, jenze mi bylo 3 mesic hodne spatne tak jsme sefovi radsi rekla at si najde nahradu do konce kvetna…Mozna budu jeste delat chvili doma v cervnu, kdyz to vyjde jinak budem valet sunky:-) Resp. mam v planu dokud se muzu hybat dodelat par veci v byte, pak pochybuju ze budu mit energii:-) a cas…
Ja nevim co mas za profesi, ale v ty moji se v Lipe moc prace nenajde a kdyz tak za par korun:-( a jeste zachazeni s pracovni silou nic moc:( Vubec radsi nemyslim na to co budu delat po matersky, tezko budu moct byt cely den pryc:-(
A dojizdi nas docela dost denne a pak tam jeste par kamaradu pres tyden bydli…Dokonce ted i dalsi tehulka:-) asi je to nakazlivy:-)

Taky jsem se rozhodla do CL. Preci jen mam to skoro u baraku a hlavne si nedovedu predstavit ze bych jela nekam do Frydlantu, nebo kam to jezdi:-) I kdyz jsem cetla a slysela par hoodne negativnich zkusenosti, ale myslim ze to tak horky nebude ze maminky maji sklon prehanet:-) a navic vsude se najde nekdo nespokojeny. Chystame se tam i na predporodni kurz…tatka je hrdina a chce taky rodit:-) taky chci zkusit to jejich tehulkovsky cviceni kdyz uz budu doma:-)

stim psanim se netrap, ja je vynechvam i prehazuji:-) preci jen net a sms komunikace se na cestine negativne podepisuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
6.5.07 16:37

Míno - to si děláš srandu s těma kalíškama 8O No to je humus, k čemu je to jako dobrý ? Já nevím jak vy, ale já menstruační krev nesbírám :? Jako dítě jsem sbírala známky, ale tohle :lol: Ne vážně, asi nemám informace, k čemu je to dobrý, ale přijde mi to ujetý .
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
6.5.07 16:48

ujety to je vazne hodne:-)
asi nebude moc lidi co by si to kdy poridilo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
6.5.07 17:09

Ahojda.
Ježíš, co je to za téma? Kelímky na menstruační krev? To zní opravdu přinejmenším podiveně. Spíš hnusně :lol:
Holky, jakpak to dneska vidíte s tou Kanadou? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
6.5.07 17:14

No asi nic moc:-( ale doufam ze se budou snazit a treba z toho neco vyzdimaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
6.5.07 17:20

Já tipuji naše vítězství :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
6.5.07 17:21

S Kanadou to vidím bledě :( Bylo by super, kdybysme vyhráli, ale po tom co předvádějí poslední dva zápasy tomu moc nevěřím. Budu ležet u TV a akorát se budu zase nervovat. Držím jim palce, ale Kanada to jsou rváči, to bude samé vyloučení, rvačky. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
6.5.07 17:26

Máš pravdu. Kanaďani jsou strašně agresivní. Doufám, že se jim to dneska vymstí. Jsem zvědavá na rozhodčí. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
6.5.07 17:32

.čauky. Tož sleduju vaši diskuzi o menstruačním kalíšku a vidím, že jste „mimo mísu“ :D :D :D To je místo vložek a tamponů. Je to prej hygieničtější… Zavede se to dovnitř a mění se to tak za 4 hodiny. Jenom vyleješ, vypláchneš… :? BRRR!!!!
No, našim hokejistům věřím, ale s Kanadou… No nevim nevim!
Jinak Marťasku - já jsem rok narození 84, Panna, TP 9.11, triple test 23.5 a ko taky v ten den. Doufám, že jsem na nic nezapomněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
6.5.07 17:35

jo už vím na co jsem zapomněla -těh. 13+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
6.5.07 17:35
NAPOLY píše: .čauky. Tož sleduju vaši diskuzi o menstruačním kalíšku a vidím, že jste „mimo mísu“ :D :D :D To je místo vložek a tamponů. Je to prej hygieničtější… Zavede se to dovnitř a mění se to tak za 4 hodiny. Jenom vyleješ, vypláchneš… :? BRRR!!!!
No, našim hokejistům věřím, ale s Kanadou… No nevim nevim!
Jinak Marťasku - já jsem rok narození 84, Panna, TP 9.11, triple test 23.5 a ko taky v ten den. Doufám, že jsem na nic nezapomněla

Aha, tak teď už vím, co je to menstruační kalíšek. Jupíí, jsem zase o trošku chytřejší. Ale přijde mi to divný, strkat si tam nějaký kelímek :lol:
Napoly, nemáš metřík, takže ještě nevím, jak dlouho jsi těhotná ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
6.5.07 17:36
NAPOLY píše:
jo už vím na co jsem zapomněla -těh. 13+2

:lol: Tak teď už je to komplet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek