Poradna duly
Jana Čurdová
Já sem tedy rozhodnutá
![]()
Ty otáčivý kola jsou báječný,jednoznačmě.Ale bacha,né každá značka to má zmáknuté ![]()
Joo taky jsem zastance sekacu, vzdyt prcek je porad spinavej a hlavne kazdej mesic vetsi a vetsi.. Chodim tam i pro sebe, nahodou se tam daji sehnat pekny veci a nema je cela CR na sobe:-)
jeee ted jsem se docetla ze na ty kocarky je cekacka 4-6 tydnu no tak to se musim do konce cervence vzchopit a definitivne rozhodnout…
I kdyz se mi porad libi ten Zephyr, protoze to co ma otaceci kolecka je ma mensi a to se mi mic nelibi:(
Ted mam broucka v hlave:-)
ka-tka
Však to je jasný…my taky nepotřebujeme žádný „značkový“ hadříky. Hlavně, že to bude použitelný.Už jsem dostala od sestřenky nějakou výbavičku, kterou měla na panenky, tak to mám v tašce schovaný. Ale stejnak se těším, až půjdeme koupit nějaký tričenko, fustičky a něco prťavýho… Spíš se na to těší přítel ( samu mě nepustí, protože je ještě brzo, ale když půjde se mnou na ten UTZ tak bychom se někam do obchodu stavit mohli) ![]()
Jinak já taky přemejšlím o tom otáčivý kočárku jelikož bydlím na okraji a do města to mám poměrně klikatě daleko.. A tramvajkou?? BRRR
My snad něco podědíme po malý od ségry,ale když to bude kluk tak ho chudáčka přeci nemůžu oblíkat do růžovýho
To by mu to taky mohlo zůstat a to by můj přítel nerozdýchal
![]()
Ne,tím že mám kluky už velké,nemám doma vůbec nic,taky mě čeká prakticky všechno nakoupit. A v tom nemám absolutně představu kolik čeho. Asi líp míň a přikoupit než to pak skladovat nepoužitý.
Už to vaše okolí ví,že jste v očekávání
My to stále tajíme,v půli června by mělo být jasno,zda je mimísek v pořádku a pak uděláme ten rodinný srazík našich dětí (já dva kluky 18,12 a přítel má taky dva hochy z prvního 21,19). A ještě přemýšlíme o takové kulišárně,že pokud by se povedla ta očekávaná holčička,že řekneme že čekáme chlapečka ať pak mají ještě jedno překvápko po porodu
![]()
Jo nas mladej je porad jako prasatko............a cim je vetsi tim je to horsi.. jak uz beha, a jestenekam upadne, pak pisek a blato… to je jeho ![]()
Jinak ty patrony pry delaji dobre trojkolky, ale asi nemaji otacive kola.....
Pokud chcete 4 kolky, tak uz je celkem dobry vyber kocarku, moc si chvali ty X-landery a vyjdou taky kolem 10-12 tisic
míno - u nás už to ví celá rodina. Ale taky jsme čekali až na UTZ, kterej tam to místečko objeví. Nechtěli jsme to říkat dřív kvůli tomu, že minule jsme to uspěchali a nakonec… Téda, vy jste ale spiklenci
Ale co když Vám nakoupí dárečky do modra? ![]()
Mino ja se uchcechtam az se male narodi a pak to opravdu bude kluk ![]()
U nas to vedi cca od 5 tt, manzel opet nevydrzel ![]()
Jeee tak ja to nevydrzela a ani tatka ne, v 5tt mi to dokror potrvdil a ukazal mi kulicku naseho mimiska:-) no a cca za 4 dny jsem koupila ponozticky a dala do dareckovyho pytliku a venovala nasim:-) A tatinek (muj tatinek) ronil slzy:-) Holky to bylo krasny:-) No a Kuba to doma rekl o den pozdeji…pak se to nestastne dostalo ke kamaradovi a ten to vykecal uplne vsude:-)…takze u nas to vsichni vi cca 6tt..
To ja uz si koupila bodycko a 2 tricicka (spravedlive 1 modry a 1 ruzovy)… Joo tak stejna predstava chybi i mne kolik jaky velikosti a tak, ale rikam si kdyz bude vic tak alespon segry a kamosky budou mit co dedit:-) Jsem hrozna nesmim ani kolem takovyho kramku projit, to mi pak Kuba ( joo asi jste to pochopili to je muj pritel) schovava penezenku a kreditky:-) ale rikala jsme si ze jeste do vysledku tripl testu musim vydrzet, preci jen mne obcas prepadaji chmury… To se pak chystam na nakup do Ikei:-)
Mino Kata ma pravdu nakoupi Vam modry oblecky pro holcicku:-) taky mne napadlo ze si znich udelama srandu kdyz nam to povi, ale presne tohle by nasledovalo:-)
jooo jediny co jsme vydrzeli je to ze jsme nerekli ze se snazime o miminko, porad jsme tvrdili ze je jeste cas:-) jenze nastesti se nam to povedlo hned druhy mesic, takze to vydrzet slo:-)
my jsme to taky řekli až po UTZ a to bylo taky kolem 5tt. Je to hrozně roztomilý, jaké jsou ti dědečkové citlivky! Můj taťulda měl taky slzy v očích - teda až po vysvětlení, že se půl hodiny bavíme o miminku
On je totiž trošku prďola.
Zato s přítele jsem rostla. Jak jsem si udělala testík, tak jsem byla na vážkách, jestli mu to mám říct hned nebo až mi to potvrdí doktor! Aby se nezklamal. Tak jsem to nahodila jako, že se mi něco děje s hormonama a tak.Chvilku na mě čučel a pak řekl, že už to chápe. Pak jsem si dělala testík ještě asi 2krát, tak jsem mu je ukázala. A prej - co to znamená? Tak jsem mu řekla, že budemem mít miminko.No byl děsně rád! Děvčata, za 14 dní mě vezl k doktorovi na kontrolní UTZ ( bohužel tam nebyl ) a na zpáteční cestě se mě zeptá - a tys k tomu doktorovi šla pro prášky? Vždyť jsme se přece o něčem bavili! Že chceme mimčo! No, kdyby neřídil, tak ho vyhodim z auta!!
Tak z toho teda nemám obavu, ty starší utrácejí penízky za svoje přítelkyně a ten 12tiletý zase všechno cpe do PC
Já budu spokojená když se urvou a přijdou s kytkou
![]()
Katko mě čeká amniocentéza,tak to pohlaví bude jisté,ale co z toho nakonec vyroste člověk nikdy neví
![]()
Ahojky, člověk tady pár hodin není a pak má pár hodin co číst, to je super.
Já po minulém nezdaru nekupuju, dokud nebude nějaký rozumný tt. Jinak kočárek taky vůbec netuším, jsem tak nějak sto let za opicema (tím nemyslím vás
)
Zatím koukám jen na netu, ale tam nejsou úplné informace a hlavně nikdy ten kočárek nemá všechno co bych chtěla aby měl. A co se týká oblečků na mimi, tak až to budu kupovat, tak myslím, že koupím všechno co uvidím, budu se muset krotit. Už je to tak dlouho, co jsem něco takového nakupovala pro sebe a obávám se, že naposledy. I když manžel by bral ještě další, ale po všech těch potížích, neumím si představit, že bych měla takhle ležet a běhal kolem drobeček. Ale uvidíme, nebudu raději předbíhat.
U nás to všichni vědí od začátku,protože manžel to nevydržel a všude vytroubil, že jsme těhotnýýý ![]()
Miiri