Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já jsem dneska spala super. Mám novinku - už asi 3 dny nemám fialový prsa
Najednou to přestalo, uvidím, třeba budou za pár dní zelený ![]()
Já v těhu trpím hlavně na zácpu, to je hrůza, když beru laktobacily (soukromě jim říkám kakací prášky) a piju kysaný nápoj Activia, tak chodím tak 1× za 3 dny. Jsem z toho zoufalá, ale nevím co s tím. ![]()
Dr říkala, že ty laktobacily a Activia by měly stačit, ale nějak to nepůsobí. Aspoň, že jdu za ty 3 dny. Hurá dneska je ten 3. den ![]()
Miiri ono to taky bude možná tím,že teď máš málo pohybu když musíš hodně ležet. Ale obecně ono to trápí hodně ženských,můj je to odvěký problém. A myslím.,že jsem si to pěkně vypěstovala,protože mi stačí zavést glycerinový čípek a běžím okamžitě,ani ještě nepůsobí.Ale působí v hlavě. No co dělat
![]()
Miiri, ty laktobacily jsou volne k dostani v lekarne? Taky muj odveky problem a ted to stoji za to:( driv pomahalo obcas rano kafe s mlikem, jenze to mi cela tehotenstvi absolutne nechutna…No a na aktivii jsem imunni…ta nefunguje vubec, ani teply mliko:(
noo s barvou poprsi problem nemam, ale zato s objemem uz se zvetsili skoro o 2 velikosti, nedovedu si predstavit co bude po porodu:(
Holky jen si to poprsí užívejte,jiný to zvětšujou za prachy a my to máme zadarmo
jen škoda,že dočasně ![]()
Miiri,ty si záhada,fakt bych chtěla vědět,co ti to způsobovalo.Třeba to časem vychytáš ![]()
Ahojky maminy,vy teda sebou mrskáte o zem.Důležité je,že se vám a hl. mimiskům nic nestalo.Naštěstí jen ta modrá kolena.
já jsem tak ráda,že se mě ty všelijaké nevolnosti celkem netýkají.Doufám,že to ted nezakřiknu.
Po ránu se mi občas zvedá žaludek,ale nezvracím.Bylo mi špatně při dojíždění do práce,ale to už se mě netýká.Doma mi je fajn.
Trpím občasnou malátností a příšernou únavou a ty horší migrény,jak už jsem psala.
S tím poprsím,já si asi budu kupovat padáky,protože už ted mám vel.E
Přeji vám hezký den ![]()
Tak já jsem teď konečně aspoň na regulérním košíčku B, doufám, že se to ještě zvětší - aspoň na chvilku, prosím
Včera jsem byla s mamkou poprvé na kočárky, zjistila jsem, že to bude ještě složitější, než jsem si myslela… Ale koupila jsem dvoje nádherné dupajdy, jedny na úplného mrňouse (vel. 56) a jedny větší námořnické pak na léto. Nemohla jsem odolat.. Už mám dvě plné krabice oblečků, nakonec to mimčo ani nevynosí, ale to se prostě nedá odolat. Hlavně moje ségra je zlatá a zásobuje mě - hrozně se těší ![]()
Ahojky ![]()
tak hlásím že KO byla v pořádku ale mimísek asi spinkal nebo je to lenoch ale srdíčko krásně tlouklo takže super a zítra jdu na krev
![]()
Další KO mám 31.5
Holky, znáte někdo přístroj Baby Plus? A máte na něj nějaký názor?
Kačíku gratuluji ti KO, sedí ti termín přesně i s UZV?
Zuzajdíku trochu jsem se zasmála,když sem si to četla,to by se mi jako měl narodit Einstain když si to koupím
Já jsem na tyhle věci hrozně nedůvěřivá. Myslím,že už ty naše mazlíčkové mají své IQ dané. Je to ale jen můj názor ![]()
raveno - laktobacily co užívám jsou normálně v lékárně - buď Adults Dophilus nebo Super Dophilus. Beru 1 denně.
Kačíku - gratuluju ke KO.
Teda já jsem minule jednou viděla mimíska spinkat, ale to bylo fakt divný. Bylo to asi v 16tt, takže už byl velký a normálně se ani nehnul,srdíčko tlouklo, ale on spal jako dudek
Já jsem z toho byla naměkko, tak mě vzali na UTZ i druhý den a to sebou zase mlel jako o závod. ![]()
No jo, já vím, ale Míno, víš jak to je, první mimčo - to chce člověk dělat maximum a naletí na každou blbost
Tak jsem chtěla vědět, co na to řeknete ![]()
ahoj holky,
tak mam za sebou dalsi kontrolu, mimi je v poradku a deloha se uklidnila (a ja se postupne uklidnuju taky
). mam dobrat celou krabicku utrogestanu a pak uz to bude asi jen na prirode. a hlavne ja uz se budu opravdu setrit, po tehle silene zkusenosti s krvacenim si budu davat velky pozor, co delam. zadne velke uklidy, zadne zvedani 13kilove aji (uz je dost velka, aby vsude vlezla sama) apod…
dr. se mi taky snazil udelat to sijove projasneni, ale nepovedlo se mu to. takze holky, co jste tu rikaly, jake nejste tlustosky, na me opravdu nemate - pres ten muj spek na brichu se NT zmerit nepodarila
.
jinak prosim o zmenu v seznamku - dalsi KO s tripple testy mame nakonec az 30.5.
jo a zacpu mam teda taky silenou ![]()
Adelino - gratuluju a buď nasebe moc opatrná. Já beru utrogestan pořád a ještě asi pár týdnu ho brát budu. Mimi to neuškodí, tak co. ![]()
Míno - koukala jsem na ten tvůj kočárek Cam Cortina X3 Tris Evolution a musím říct, že se mi líbí čím dál tím víc. Nejvíce asi ta červenočerná kombinace. Jen jsem se nikde nedočetla, kolik váží. A taky si nejsem jistá, jestli u sporťáku jdou zvednout nožičky - podpěra na nožičky. Jinak mě fakt nadchnul, možná se po tobě budu opičit ![]()
Miiri, hned jsem ho šla hledat, protože mám dojem, že jsem ho včera viděla v tom obchodě - posílám odkaz, kde je i váha.