LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
11.5.07 16:12

To snížené Hcg znamená prý nějaké možné riziko vady, kromě Downa, u Downa je zvýšené Hcg.
Ještě mně napadlo, že poprosím dr na kontrole, jestli mně nepošle na 4D, jestli by mě tam taky neproklepli. Třeba by tam viděli něco víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
11.5.07 16:13

Miiri to je bezva, nízké HCG bude určo v pohodě :D
Jinak tady teda taky šíííííleně fouká, fakt hrozně :? to zas popadá stromů…
Holky, víte co jsem se dočetla? Mam tady půjčenou jednu knihu o bylinách a tam píšou, že farmakologové prokázali, že užívání bazalky v šestinedělí podporuje tvorbu mléka. Takže já jdu do bazalky a třeba se rozkojím :D Mám jí v několika truhlících, protože jsem do bylin úplně hotová, tak se bude hodit :D Doporučujou konkrétně užívání bazalkového pesta, ale doma dělanýho, protože v koupeným je prej česnek a ten kojencům smrdí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.5.07 16:21

Ahojky těhulky,
ADELINO, musím bohužel říci,že tě trumfnu na plné čáře :) ,jsem totiž o 7cm nižší než ty a o 6kg těžší :oops: .Přibrala jsem 20kg za 1 rok a pak dalších asi 8,když jsem byla v nudící se práci,kde jsem ted skončila a jsem na rizikovém, a tak strašně jsem zlenivěla,že se mi nechtělo absolutně nic.Měla jsem krásné plány,jak s tím začnu letos něco konečně dělat a bác ho-čekáme mimi,tak smůla.Jinak prozatím jsem žádnými nevolnostmi-zvracením netrpěla a také jsem nic nepřibrala.Chut k jídlu mám,ale snažím se nepřejídat :-)
Nejdůležitější než ta pitomá váha teď pro nás je,abychom se cítily dobře a měly zdravá miminka :lol: .Třeba budeme mít potom kolem nich takový kolotoč,že to půjde dolů a ani nebudem vědět jak. :)
Přeji hezký víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
11.5.07 16:26

Míno četla jsi tohle?
https://www.emimino.cz/…s/story/1326

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.5.07 17:08

Teda Hildo - přečetla jsem si taky ten článek o amnio a je nádherný :) Až jsem z toho zase naměkko. Já jsem hrozná, každé něžné slovo mně dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
11.5.07 17:14

Miiri já to mam taky tak, když vezu Aničku ráno do školky tak se pravidelně rozbrečím u zpráv v rádiu… Už to považuju za normální :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
11.5.07 20:26

Ahoj tehulky..
ty jo clovek tu chvili nejni a hned ma co cist:-)

Nooo ja se musim dneska pochlubit na prelomu prosince/ledna ze mne bude teticka:-), volala mi kamaradka (je jako moje segra), ze je v 5tt…Mam obrovskou radost dlouho se snazili a nic:( az ted, ale musela jsem se smat povedlo se jim to v dobe kdy jsem ji byla prat opozdene k narozkam…a pak ze to nejni nakazlivy:-) a to uz vedle mne otehotnela holcina co s nami jezdi autem do prace:-)

Lumi nic si z toho nedelej mam 163/77, pred Vanoci to bylo pracne 70, pak hory jidla a rozhodnuti ze budeme delat miminko a bylo vymalovano…3 kilca mam od prcka (i kdyz chudak maly ma tak 150-180g podle tabulek:-), ale na nekoho se to svest musi :wink: ja tedy spoleham na to ze po porodu to pujde samo dolu, vsichni mne v tom ujistuji :D i kdyz asi nepocitaji s genetickymi sklony a chuti papat
Ale mas pravdu ted je nejdulezitejsi mimisek no a kdyz to pak nepujde lehce tak se nadrem no a co, jak by rekla moje nejmladsi sestricka kulaty lidi jsou taky lidi :D

Hildo ja mam letos smulu, bylinky stavkuji, musim to zkusit zasit znovu moc jich nevyrazilo, asi mi je nekdo sezral:( Loni jsem rozdavala plne kvetinace bazalek a letos si je asi pujdu koupit do marketu nebo co :cry:

Krasny patecni vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
11.5.07 21:03

Dobrý večer, holky, ještě se vracím k těm kočárkům - asi jsem tomu definitivně propadla:) Byli jsme dnes s přítelem v obchodě, prohlíželi tu Cortinu X3 Tris, a moc se nám líbila, až na to, že se vůbec nehoupe. No, ale pak jsme jeli domů a přítel se vykecával po telefonu o kočárcích se svým kamarádem, který nás od trojkombinace zrazoval a říkal, že oni při dalším mimi v každém případě pořádný hluboký kočár tak do osmi měsíců a pak golfák. Takže já jsem úplně zmatená a vůbec nevím, co dál hledat. Jak to vidíte vy, zkušené maminy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.5.07 21:06

Zuzajdíku - mně se ta Cortina X3 Tris líbí moc, ale naživo jsem ji ještě neviděla. Taky pořád říkám, že bych nejraději hluboký (tím spíš, že to je na zimu) a pak na konci jara sporťák, ale ještě jsem žádný hluboký, který by mě zaujal bohužel neviděla. Třeba ještě na něco narazím, zatím je času dost. :)
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.5.07 21:08

Ještě se musím pochlubit, že když jsme měli dneska ty výsledky, tak mi chtěl manžel udělat radost, tak jsme šli do kina na Vratné lahve. Super :lol:
Je to takové kino, kde se tak jako leží, je to pro mně teď super.
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
11.5.07 21:18

No, tak já musím říct, že se mi dnes v podstatě žádný jiný kočár, než ta Cortina, nelíbil.. Bude to fakt těžký.. Chtěla bych do nějakého obchodu, kde je velký výběr, abych trochu získala přehled, ale to tady v Olomouci není, takže výlet do Brna to jistí. Doufám teda :wink: No, ale nejdřív myslím, že musím vymyslet ten systém, jaký typ kočáru teda vlastně chtít.. Mamka má snad pravdu, oni to měli mnohem lehčí, byli rádi když kočár sehnali :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
12.5.07 11:15

Ahoj holky,
přeju krásnej víkend :D Právě jsem manželovi přenechala melení masa, jelikož je to nechutný, tak mám čas napsat :D Děláme sekanou s kašičkou a salátkem, už se na to těšim.
Miiri na vratných lahvích jsem byla taky, taky jsem tam skoro ležela a papala popcorn… Je to fakt bezva, teď se chystáme na spidermana :D
Tak se holky zatim mějte a přeju dobrou chuť k sobotním obědům :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
12.5.07 11:29

Zdravím.
My máme dneska k obědu kuřecí kousky na kari s rýží. Mám to moc ráda, už se na to těším - mňam :lol:
To kino na ležení je super, Spidermana mají dávat snad od čtvrtka, tak možná taky půjdeme. Dcera už ho viděla, jí se to líbilo, uvidíme. :)
Včera večer jsem koukala na Uvolněte se prosím a jak jsem se rozesmála, tak mě tak píchlo vpravo v podbříšku, že mě to hrozně vylekalo. Ale za chvíli to přešlo, tak snad to byly jen děložní úpony nebo svaly - jestli vůbec ještě nějaké na břiše mám :?
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
12.5.07 11:43

hildo , taky mame dneska sekanou :D . akorat s bramborama - mame krasny novy, tak je varim ve slupce. a sekanou mame od nasich - tatka umi strasne dobrou, mnam! (nasi me ted setrej, manzel bohuzel nevari, akorat tak prilohy, tak jsem hrozne rada, ze nemusim stat u plotny).
miiiri , s kari prosim te opatrne. a tim spis, ze nejsi uplne OK. nam to rikali na predporodnim kurzu, ze by se v tehu nemelo, a pisou to i vsude na webu. treba tady:
„Zcela vynechat jalovec, hořčičné semínko, šafrán, pelyněk (někdy je součástí čajů, které podporují trávení a zklidňují žaludek), rozmarýn, muškátový oříšek a petržel ve větším množství. Mohou způsobit potrat či předčasný porod. Omezit je pak potřeba: skořici, pepř, mátu, kari, celer ve vyšších dávkách - překrvují malou pánev.“
(dalsi na http://www.vasedeti.cz/clanky.php?… )
ja jinak kari miluju a davam ho opravdu hodne, ale v tehu si ho odpustim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
12.5.07 11:57

Adelino - to jsi mně teda vystrašila, tak já to udělám asi s něčím jiným. Nechci riskovat. Nevím, jestli je to jen, že by se nemělo asi jako třeba kafe, nebo jestli je to fakt nebezpečný 8O
Raději do toho dám něco jiného :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital