LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3077
15.5.07 08:22
ravena píše:
Martasku, na mne to videt je a taky nejsou moc mily:-( nastesti mam sebou vetsinou Kubu a kdyz se mi neudela dobre necham ho tam a jdu ven:-) takze pomalu uz mne nechce brat na nakupy:-) Kdyz oni tam maj hrozny dusno a vedro…

Teď jsem přesně chtěla napsat to samý, jaký je všude hrozný vedro a vydejchanej vzduch. Já jsem vždycky hrozně ráda šmejdila po obchoďácích a teď mě to vůbec nedělá dobře.
Když jsem čekala Martínka, nepamatuji si, že by se mě někdy stalo, že by mě někdo pustil ve frontě před sebe a to mě třeba nebylo nejlíp. Lidi jsou někdy hrozně sobecký :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.5.07 08:33

No mne se zatim stalo, ze mne pustil pan v tramvaji, asi mnel rentgenovy oci, protoze to bylo cca pred 1,5 mesicem…ale strasne mne to potesilo, protoze jsem si prala, aby uz to videt bylo:-) i kdyz vim ze na prukazku je muzu vyhodit je mi to celkem blby a radsi zatim marne cekam ze se najde nekdo milej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
15.5.07 08:39

Já taky nejsem ten typ, že bych na to někoho upozorňovala, takže taky budu doufat, že se najde někdo, kdo nám dá přednost. :? Vždyť už si to pak do důchodu neužijem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.5.07 08:52

já byla minule svědkem tady u nás ve špáru,jeden chlapík si stoupl k expresní pokladně s takovým nákladem,že to musel mít do nějakého svého stánku a prodavačku tak seřval,že nedokázala nic dělat a prostě mu to pokladnou projela. A všichni lidi okolo se do něho pustili a on je všechny odkázal do pr… No byla to příšerná scéna a mě zas v tu chvíli bylo líto té pokladní,ale to nemění nic na tom,že ta co vyhnala Miiri musela být stará zapšklá kr..... :lol:

Holky,včera jsme poprvé koukali s přítelem na net na křestní jména,jednak jsme se u některých děsně nasmáli ,ale zároveň se i dohadovali. Vůbec nemáme jasno co bychom tak chtěli pro kluka. A pro holku jich já mám tolik,že bych musela mít aspoň paterčata :lol: Zatím pracovně boduje Karolína,Sofie,Laura,Linda. Ale bohužel jen u mě,přítel souhlasí tak akorát s Karolínou. Další kolo hledání jsme nechali až po amniu kdy se nám to na 50% ztenčí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.5.07 09:26

Mino i taci debilove jsou mezi nami bohuzel:-( Te pokladni se nedivim, taky bych mu to radsi namarkovala i kdyz to nejni spravny, delala jsem na brigade v maly samosce nekolik let jako studentka a s nekteryma lidma neudelas opravdu nic:o( ani kudla do zad nepomaha:-(

Nooo nastesti se jmenem pro holcicku u nas je jasno, byli to tezke boje na obou frontach, ale nakonec mi dovolil Viktorku:-), Zoe neprichzela v uvahu, pry jen pres jeho mrtvolu:-) (doufa ze holky neumi:-)) nooo pro kluka chce jedine Kubicka, ale byla jsem za:,–(ne proti dva Kubiky doma mit nechci, zatim to neresime dal, jelikoz porad verim, ze to nakonec bude princezna tak s dalsim rozhovorem zatim nezacinam…chtela jsem Matyska (Matyase) a to zas nechce tatka, protoze tak obcas reknu Mafii (to je ta moje kosiska) a pry, ze se jeho syn nebude jmenovat jako ta moje krysa (rikaji fakt osklive a to ji ma i rad)…

Mino amnio ti opravdu nezavidim a nikomu ho nepreju, ale taky bych chtela mit tu jistotu co, ze vlastne se nam narodi:-) Naivne doufam ze jiz tento ct to bude jasny z UZ:-) i kdyz pres ty speky nevim nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.5.07 09:35

Raveno tak dík, Kubíka už jednoho mám :lol: a Matyáš je hezký jméno,fakt. A Viktorie se mi taky líbí,ale ta by mi doma asi neprošla,přítel je v tomto konzerva,nejraději taková klasická jména :?

A to že budeme vědět co čekáme je asi jediné pozitivní na amniu,a vlastně co plácám,hlavní je ,že budeme vědět, že bude snad úplně zdravoučké :lol: I když prý zůstává stejně 5 % populační riziko nějaké skryté vady. No,na to raděj nemyslet. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.5.07 09:58

Mino nooo proc myslis, ze doma byli takovy boje hotova 3 svetova:-), protoze muj chlap je nejvetsi konzerva co znam a to snad ve vsem:-), ale mam na nej dobrej kazici vliv :-) dokonce mame doma barevny zdi a spoustu infantilnich obrazku z Ikei:-)… no jo konzervativni kozoroh versus kreativni-snilek Vodnar…

5% je skoro zadny riziko:-) na to uz se ani myslet nemuze!! Priznam se kdyby to nebylo rizikovy, ze bych na to amnio sla snad i dobrovolne…proste abych vedela ze je prdolka v poradku, vim ze to zni divne, asi nejsem moc normalni :oD a ani nevim proc tem UZ screeningum 100% neverim, treba to je ted jen predvysetrovaci nervoza, nekdy jsem vazne hrozna stresmenka:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.5.07 10:10

Raven a kdo je dneska normální :?: :lol: :lol: :lol:
Koukám že jsme dost podobně ulítlé,jsem sice citlivá ryba ,ale přítel říká,že mám někdy větší dominanci než lev. Za to můžou ale moje kořeny-děda byl Rumůn a babička Němka,úžasný mix :lol: A jak říkáš že máš doma introverta,tak já zas pěkně ukecanýho chlapa,co na srdci to na jazyku :lol: Je z toho kolikrát Itálie,ale náádherná :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
15.5.07 10:16

Dobré ráno :)
Pro upřesnění v tom krámě jsem měla v košíku tak 11 věcí a na začátku pultu jen stála cedule A4 s upozorněním - pokladna do 5 položek. Fakt jsem si nevšimla. Ale už je to pryč. A taky je to na mně už pěkně vidět, ale co, všude na světě jsou příjemní i nepříjemní lidé. Jenom to teď snáším nějak hůř. :?
Teď jdu s kamarádkou sem do cukrárny na banánový shake a dortík. Tak se cítím fajn :D
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
15.5.07 10:19
Miiri píše:
Dobré ráno :)
Pro upřesnění v tom krámě jsem měla v košíku tak 11 věcí a na začátku pultu jen stála cedule A4 s upozorněním - pokladna do 5 položek. Fakt jsem si nevšimla. Ale už je to pryč. A taky je to na mně už pěkně vidět, ale co, všude na světě jsou příjemní i nepříjemní lidé. Jenom to teď snáším nějak hůř. :?
Teď jdu s kamarádkou sem do cukrárny na banánový shake a dortík. Tak se cítím fajn :D
 Miiri

Tak v tom případě to je děsná Kráva :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.5.07 10:20

Miiri ty si děláš nádhernou radost,to já už od rána snědla veškeré zásoby na celý den a už se mi tu třepetají jen dva loupáčky.To je bída :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.5.07 10:22

Jo,Miiri jak si spokojená s tou paní co ti chodí pomáhat :?: Osvědčilo se :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
15.5.07 10:25

Ty klučičí jména, to je fakt problém.. Pro holku bychom jich měli taky dost, ale pro kluka ani jedno. Teda možná jedno by bylo - Tomáš - ale tak se jmenuje od přítele (to zní tak blbě, už se těším, až budu moct psát MANŽELA :wink: ) synovec. Jak moc myslíte, že je nevhodné, aby se bratranci jmenovali stejně? Bude mezi nimi ale věkový rozdíl 15 let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.5.07 10:31

Zuzajdíku já si myslím, že to není vůbec žádný problém. Ale naprosto žádný.
Už máš nervíky ze svatby :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
15.5.07 10:37

Ani mi nemluv, mám teď nervíky ze všeho. Kromě práce ještě dálkově studuju, tak chci udělat aspoň nějaké zkoušky a do toho chystání svatby.. Někdy mám pocit, že už to mám pod kontrolou, ale pak se to vystřídá a zdá se mi, že není šance, aby všechno proběhlo v klidu. Původně to měla být malinká svatbička, ale nakonec tam bude průběžně asi 60 lidí. Momentálně mě nejvíc tíží, že zlatnice ještě nezačala pracovat na prstýncích a že nemáme definitivně upřesněný počet hostů na večerní raut, tzn. hlavně množství jídla. A červík, který začal hlodat včera - vejdu se vůbec do šatů, které mám objednané? Mají sice sukni na gumu a docela vůli, ale je fakt, že tak se mi to zdálo před dvěma měsíci… Jen ať ze mě není princezna Koule :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí