Poradna duly
Jana Čurdová
ravena píše:
Martasku, na mne to videt je a taky nejsou moc mily:-( nastesti mam sebou vetsinou Kubu a kdyz se mi neudela dobre necham ho tam a jdu ven:-) takze pomalu uz mne nechce brat na nakupy:-) Kdyz oni tam maj hrozny dusno a vedro…
Teď jsem přesně chtěla napsat to samý, jaký je všude hrozný vedro a vydejchanej vzduch. Já jsem vždycky hrozně ráda šmejdila po obchoďácích a teď mě to vůbec nedělá dobře.
Když jsem čekala Martínka, nepamatuji si, že by se mě někdy stalo, že by mě někdo pustil ve frontě před sebe a to mě třeba nebylo nejlíp. Lidi jsou někdy hrozně sobecký ![]()
No mne se zatim stalo, ze mne pustil pan v tramvaji, asi mnel rentgenovy oci, protoze to bylo cca pred 1,5 mesicem…ale strasne mne to potesilo, protoze jsem si prala, aby uz to videt bylo:-) i kdyz vim ze na prukazku je muzu vyhodit je mi to celkem blby a radsi zatim marne cekam ze se najde nekdo milej…
Já taky nejsem ten typ, že bych na to někoho upozorňovala, takže taky budu doufat, že se najde někdo, kdo nám dá přednost.
Vždyť už si to pak do důchodu neužijem ![]()
já byla minule svědkem tady u nás ve špáru,jeden chlapík si stoupl k expresní pokladně s takovým nákladem,že to musel mít do nějakého svého stánku a prodavačku tak seřval,že nedokázala nic dělat a prostě mu to pokladnou projela. A všichni lidi okolo se do něho pustili a on je všechny odkázal do pr… No byla to příšerná scéna a mě zas v tu chvíli bylo líto té pokladní,ale to nemění nic na tom,že ta co vyhnala Miiri musela být stará zapšklá kr..... ![]()
Holky,včera jsme poprvé koukali s přítelem na net na křestní jména,jednak jsme se u některých děsně nasmáli ,ale zároveň se i dohadovali. Vůbec nemáme jasno co bychom tak chtěli pro kluka. A pro holku jich já mám tolik,že bych musela mít aspoň paterčata
Zatím pracovně boduje Karolína,Sofie,Laura,Linda. Ale bohužel jen u mě,přítel souhlasí tak akorát s Karolínou. Další kolo hledání jsme nechali až po amniu kdy se nám to na 50% ztenčí ![]()
Mino i taci debilove jsou mezi nami bohuzel:-( Te pokladni se nedivim, taky bych mu to radsi namarkovala i kdyz to nejni spravny, delala jsem na brigade v maly samosce nekolik let jako studentka a s nekteryma lidma neudelas opravdu nic:o( ani kudla do zad nepomaha:-(
Nooo nastesti se jmenem pro holcicku u nas je jasno, byli to tezke boje na obou frontach, ale nakonec mi dovolil Viktorku:-), Zoe neprichzela v uvahu, pry jen pres jeho mrtvolu:-) (doufa ze holky neumi:-)) nooo pro kluka chce jedine Kubicka, ale byla jsem za:,–(ne proti dva Kubiky doma mit nechci, zatim to neresime dal, jelikoz porad verim, ze to nakonec bude princezna tak s dalsim rozhovorem zatim nezacinam…chtela jsem Matyska (Matyase) a to zas nechce tatka, protoze tak obcas reknu Mafii (to je ta moje kosiska) a pry, ze se jeho syn nebude jmenovat jako ta moje krysa (rikaji fakt osklive a to ji ma i rad)…
Mino amnio ti opravdu nezavidim a nikomu ho nepreju, ale taky bych chtela mit tu jistotu co, ze vlastne se nam narodi:-) Naivne doufam ze jiz tento ct to bude jasny z UZ:-) i kdyz pres ty speky nevim nevim…
Raveno tak dík, Kubíka už jednoho mám
a Matyáš je hezký jméno,fakt. A Viktorie se mi taky líbí,ale ta by mi doma asi neprošla,přítel je v tomto konzerva,nejraději taková klasická jména ![]()
A to že budeme vědět co čekáme je asi jediné pozitivní na amniu,a vlastně co plácám,hlavní je ,že budeme vědět, že bude snad úplně zdravoučké
I když prý zůstává stejně 5 % populační riziko nějaké skryté vady. No,na to raděj nemyslet. ![]()
Mino nooo proc myslis, ze doma byli takovy boje hotova 3 svetova:-), protoze muj chlap je nejvetsi konzerva co znam a to snad ve vsem:-), ale mam na nej dobrej kazici vliv
dokonce mame doma barevny zdi a spoustu infantilnich obrazku z Ikei:-)… no jo konzervativni kozoroh versus kreativni-snilek Vodnar…
5% je skoro zadny riziko:-) na to uz se ani myslet nemuze!! Priznam se kdyby to nebylo rizikovy, ze bych na to amnio sla snad i dobrovolne…proste abych vedela ze je prdolka v poradku, vim ze to zni divne, asi nejsem moc normalni
D a ani nevim proc tem UZ screeningum 100% neverim, treba to je ted jen predvysetrovaci nervoza, nekdy jsem vazne hrozna stresmenka:(
Raven a kdo je dneska normální
![]()
Koukám že jsme dost podobně ulítlé,jsem sice citlivá ryba ,ale přítel říká,že mám někdy větší dominanci než lev. Za to můžou ale moje kořeny-děda byl Rumůn a babička Němka,úžasný mix
A jak říkáš že máš doma introverta,tak já zas pěkně ukecanýho chlapa,co na srdci to na jazyku
Je z toho kolikrát Itálie,ale náádherná
![]()
Dobré ráno ![]()
Pro upřesnění v tom krámě jsem měla v košíku tak 11 věcí a na začátku pultu jen stála cedule A4 s upozorněním - pokladna do 5 položek. Fakt jsem si nevšimla. Ale už je to pryč. A taky je to na mně už pěkně vidět, ale co, všude na světě jsou příjemní i nepříjemní lidé. Jenom to teď snáším nějak hůř. ![]()
Teď jdu s kamarádkou sem do cukrárny na banánový shake a dortík. Tak se cítím fajn ![]()
Miiri
Miiri píše:
Dobré ráno
Pro upřesnění v tom krámě jsem měla v košíku tak 11 věcí a na začátku pultu jen stála cedule A4 s upozorněním - pokladna do 5 položek. Fakt jsem si nevšimla. Ale už je to pryč. A taky je to na mně už pěkně vidět, ale co, všude na světě jsou příjemní i nepříjemní lidé. Jenom to teď snáším nějak hůř.
Teď jdu s kamarádkou sem do cukrárny na banánový shake a dortík. Tak se cítím fajn
Miiri
Tak v tom případě to je děsná Kráva ![]()
Miiri ty si děláš nádhernou radost,to já už od rána snědla veškeré zásoby na celý den a už se mi tu třepetají jen dva loupáčky.To je bída ![]()
Jo,Miiri jak si spokojená s tou paní co ti chodí pomáhat
Osvědčilo se ![]()
Ty klučičí jména, to je fakt problém.. Pro holku bychom jich měli taky dost, ale pro kluka ani jedno. Teda možná jedno by bylo - Tomáš - ale tak se jmenuje od přítele (to zní tak blbě, už se těším, až budu moct psát MANŽELA
) synovec. Jak moc myslíte, že je nevhodné, aby se bratranci jmenovali stejně? Bude mezi nimi ale věkový rozdíl 15 let..
Zuzajdíku já si myslím, že to není vůbec žádný problém. Ale naprosto žádný.
Už máš nervíky ze svatby ![]()
Ani mi nemluv, mám teď nervíky ze všeho. Kromě práce ještě dálkově studuju, tak chci udělat aspoň nějaké zkoušky a do toho chystání svatby.. Někdy mám pocit, že už to mám pod kontrolou, ale pak se to vystřídá a zdá se mi, že není šance, aby všechno proběhlo v klidu. Původně to měla být malinká svatbička, ale nakonec tam bude průběžně asi 60 lidí. Momentálně mě nejvíc tíží, že zlatnice ještě nezačala pracovat na prstýncích a že nemáme definitivně upřesněný počet hostů na večerní raut, tzn. hlavně množství jídla. A červík, který začal hlodat včera - vejdu se vůbec do šatů, které mám objednané? Mají sice sukni na gumu a docela vůli, ale je fakt, že tak se mi to zdálo před dvěma měsíci… Jen ať ze mě není princezna Koule ![]()