Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, no s jmenama je to tezky, hlavne kdyz nadhodime neco v rodine, tak hned je pasujou pridomkama, jako treba ta LInda-pinda, a nebo ze tamten ondra je debilek a podobne
JA za JEndu dostala prstynek s briliantama 5ti
A vyryte je na nem maleho jmeno a datum
No a otec u porodu..........U Jenika jsem byla proti pritomnosti asi az do 20tt, pak mi to bylo jedno a nakonec jsem byla rada ze tam se mnou je.....i kdyz mi moc nepomohl, ale byl tam se mnou… rikal ze trpel jak kun, a ze tak zbytecny si jeste v zivote nepripadal.......taky je fajn, mohl fotit samotny porod mimina, pak u vazeni a pak jako hrdy tata choval to nase stesticko, o kterem jsem prohlasila, ze je osklive ![]()
Ale pak jsem maleho nechtela mu dat pochovat.
Pak s odstupem casu rikal, ze nejvice ho tam trapilo, ze ja trpim a nemuze mi pomoct.....
Tak s tím chlapem u porodu to bylo to samé jako u Kačky. Nejvíc mu vadilo, že mi nemůže pomoct.
Jinak jména. Zatím vede Nikol a Jakub. Ale jen prozatím ![]()
ahojky mamči,tak jsem dnes byla na odběrech krve a musím se s vámi podělit-poprvé jsem slyšela tlouci srdíčko
,mám z toho strašnou radost.Jediné,co mi přišlo líto bylo to,že na mě manžel čekal v čekárně a když jsem se zeptala,jestli si může jít také poslechnout,tak mi dr. řekla:PROSIM VÁS a tím to skončila.
Nechápu to má teta mohla mít strejdu úplně všude už od začátku.Každý to má prostě jinak. ![]()
Tak si musí počkat do 13.6.,to už mám dovolené,protože jde o ultrazvuk přes bříško a radost bude veliká,už by mělo jít rozpoznat pohlaví.Potom jedem 20.6. na 3D,což už jsem psala.Takže si to dožene. ![]()
Kvůli 11 položkám a vyhodila Tě?Pěkná píp.To jsou ty zamindrákovaný káči. ![]()
Jinak jména máme rozhodnutá.Celkem jsme se shodli.Jen Míša byl kompromis.Manža nabízel samá staromódní,ale dodnes nevím,zda to myslel vážně,tak to vyhrál Míša-po tatkovi ![]()
Musím na Míšu nabonzovat to,že vlastně on byl ten,kdo mě zaregistroval do této diskuze a také si občas počte. ![]()
Pa pa
Lumi - to ti dělá ještě UZ vaginálně? Mně od 12tt jen přes břicho.
A k té prodavačce se už raději nebudu vyjadřovat ![]()
Lumi - a komu by mohlo vadit, že ti dělá vagin. UZ jsi jedině ty. Měla by to nechat na tobě. Některé dr mě překvapují, na jedné straně zapojit tatínka do všeho a na druhé straně se diví, když ho chceš u UZ. ![]()
Ahoj holky,
hlásím, že u nás vše v pořádku. Byli jsme teď 14 dní na Šumavě, byla to nádhera, tedy až na to vrhnutí 3× denně
. Teď jsem se tedy nepovrhla už od soboty, takže propadám optimismu, že by se to už pomalu mohlo lepšit… Zase je výhoda, že jsem zatím nic nepřibrala. Čím později, tím lépe
.
Co se týče jmen , u nás je jasno: Daniel a Sofie. Možná Sofie Gabriela, líbí se mi u holek dvě jména. Já bych moc ráda Andělu, ale ta je přes manžela taky neprotlačitelná, a to ani jako druhé jméno. No, co se dá dělat
.
Miiri já dnes na ultrazvuku nebyla,jen mi poslouchala srdíčko nevím jak se ten přístroj jmenuje
.Tam mimi nevidím.
První i druhý byl vaginálně.První 28.2. to mi potvrdila těhu,bylo to v 5TT a dostala jsem při další ko fotečku,,gestačního váčku" a druhý jsem absolvovala 19.4. ve 12TT a to už šlo mimi pěkně vidět.Asi ten ultrazvuk dělá jen jak musí.Navíc ani ťuk.
Jsem srejného názoru.Jako kdyby mě můj miláček svlečenou nikdy neviděl.
A otěhotněla jsem asi ze vzduchu nebo co.Jinak je ta dr. fakt moc hodná,ale asi staromódní.Je to ukrajinka,ale asi už hodně dlouho žijící tady.
Konečně se dočká v tom červnu-to jdu na třetí a na 3D do Plzně,tam mě objednal manža.Fakt se moc těší a moc mě to vůči němu mrzí,ale pak si to užije 2× za sebou. ![]()
Holky, dneska teda fakt jedete ![]()
Tak jste vyřešily můj problém, bude to Tereza
A v:,–(im se, že mé příjmení tu nikdo nepřekoná - Psíková ![]()
Já jdu na ko. zítra, tak doufám, že bude vše v pořádku, abych mohla koupit první malinkatej hadřík ![]()
Laura vs Karolína myslim, že k tomu příjmení se víc hodí Laura, nebo jakékoli exotičtější jméno ![]()
Jdu mejt nádobí, za chvilku jsem tu ![]()
No teda, vy jste mi daly zabrat!!!
To jste se teda pěkně rozkecaly.. Děfčata, dneska jsme byly ve městě, tak jsem toho svýho vzala do obchodu s kočárkama. CHYBA!!! Byla tam ta cortina a když má drahá polovička zjistila, že ta cena na tom kočárku není 6 000, ale 16 000 tak se pořád skláněl a obhlížel si ho… No pak se na mě udiveně podíval a vážně se ptá - A to fakt nemá ani motorek? Vždyť za tu cenu bych prckovi pořídil favorita!!! Zabila bych ho
Ale aspoň se prodavačky zasmály ![]()
Jinak se jménama to máme taky těšký. Nejdřív jsme byli rozhodnutí, že holčička bude Nikolka, ale teď kdesi slyšel Valerie, tak se mu to jméno taky líbí, protože ta Valerie s Beverly Hills byla kun…hezká holka
tak by bral v úvahu i to. A ještě Lenka, ale to se nelíbí mě
Jinak kluk by podle něho byl Tomáš, Honza…Ale já bych spíš pro Lukáška. Jenže toho má jeho sestřenka a rozdíl mezi nimi by byl asi 2 roky, tak to je blbý! No ale než se rozhodneme, tak to bude ještě popsaných papírů… ![]()
Tak já, abych toho neměla dost, tak dnes ještě peču. Přítel jede zítra do práce do Prahy (jinak pracuje z Moravy na dálku) a slaví tam narozky a oznámení naší svatby a mimča, takže chce dovézt občerstvení. Budou kynuté šátečky se zelím a slaninou a nějaké tyčinky z listového těsta. Ale ještě nepřišel s kvasnicema, tak nevím, kdy skončím..
Teda Zuzajdíku, ty jedeš, nechceš nám taky něco poslat, když už to posíláš do Prahy ![]()
Napoly - s tím Favoritem jsi mě fakt pobavila ![]()
Hildo - Psík je docela dobrý příjmení, takový milý. Jsou mnohem horší ![]()
no jo, teď se tomu taky směju, ale v tom obchodě jsem musela být jako růžička ![]()
zuzajdiku, to ti teda nezávidím s tím pečením. Já jsem včera pekla buchtu a to jsem se musela teda pěkně přemlouvat ![]()
My jsme se chtěli brát taky letos, ale to jsem zatrhla protože bych tam nerada vrazila jako parniválec
My jsme ji měli mít koncem července začátkem srpna. Tak snad to taky zvládnem příští rok.
Jo, ten favorit je dnešní perlička ![]()
Zuzajdiku fakt tě obdivuju, já jsem dneska nehla… Vůbec se mi nechce nic dělat
Ale chuť na to teda mam, škoda, že nám nemůžeš poslat ochutnávku přes net ![]()
Tak jsem zjistila, že jsem ale pěkná brzda!
Až teď jsem zjistila, že máme galerku s fotečkama
Proč jste mi to někdo neřek
![]()
Napoly tak to se mu povedlo, smala jsem se tak ze si to prisel precist i Kubajz:-) moooc se mu to libilo a souhlasil snim:-)
Lumi to je fakt smula na dr. .. Ja bych chtela, aby Kuba sel na UZ, ale je pravda ze jsem se neptala jestli to je mozny, protoze jsem automaticky predpokladala ze jim to nevadi:-)
Kato to je jak u nas a kdyby nahodou zadny pridomek neexistoval tak ho rychle vymysli…nastesti na Viktorku maji jen ze je blazniva od splavu:-) Dneska vecer se zkusim pritulit a nejak prodebatovat pripadne klucika:-) tak mi drzte palce
Siamin Sofie-Gabriela je vazne pekny:-) ja zkousela 2 jmena pro kluka jako aby tam byl Jakub ale jako 2 jmeno a to taky neproslo:(
Hildo po mne by to taky bylo zviratkovsky Havranek/Havrankova…:-) takze radsi neutral po tatkovi
Zuzajdiku nechce se manzel stavit na namesti miru:-) kousek odtamad pracuji…to tvoje peceni zni lakave hmmmm