LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
16.5.07 21:14

jeee, toho soba mame taky, a aja ho miluje, i vsichni jeji kamaradi - byva o nej rvacka :wink: . je fakt bezpecnej a vyblbne se na nem jak desetimesicni, tak dvouapullety dite. urcite doporucuju!!!

ted jsem koukala do fotogalerii a narazila jsem na fotku „naseho“ kocarku - ja vam to holky musim ukazat, protoze ta letni boudicka se sitkou proti hmyzu je proste nedostizne vychytana a u zadnyho jinyho kocarku jsem ji nevidela. no kouknete:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
16.5.07 21:26

Dobrý večer, Těhulky. Já dneska vůbec nestíhám. Je něco nového? Pokusím se dočíst :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
17.5.07 07:26

Zuzajdíku teď jsem na něho jukla,první pohled -vypadá úžasně,ale!!! Je vhodný až od 18 měsíců (přičti dobu jak ještě dlouho budeme mimi nosit) a má to tedy cenu kupovat něco co budeš potřebovat za víc jak dva roky :?: A ještě se mi zdá,že je hrozně široky-tedy že děťátko pokud nebude mít nohy Karolíny Kurkové nemá šanci dosáhnout na zem. Rozhodnutí je na tobě,samozřejmě,ale já bych teď za ty penízky koupila mimi něco jiného. Určitě za dva roky bude na trhu zase něco úžasnýho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
17.5.07 08:12

zuzi, taky jsem na to koukala, a chtela jsem napsat presne to same, co mina, jen mi to vyfoukla :wink: . je fakt dost siroky, presne to jsem si taky rikala.
a neboj, takovych uzasnych veci je a jeste bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
17.5.07 08:59

Zuzajdiku souhlasím s holkama. Ale jestli se Ti tak moc líbí a máš doma dost místa, tak ho prostě kup a schovej do doby, než bude mimi dost velký :D Je opravdu moc pěknej, ale moje zkušenost je taková, že když jsem čekala Aničku, tak jsem taky koupila kdeco a spoustu těch věcí potom ani nepoužila. Taky si myslím, že za ty penízky můžeš koupit třeba pěknej kolotoč nad postýlku, ten mimi ocení hned jak se narodí :D Jinak holky, jdu konečně něco dělat, i když se mi zooooufale nechce… Odpoledne přijde na návštěvu děda, tak abych měla aspoň trochu uklizeno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
17.5.07 09:12

Dobré ráno.
Zuzajdíku - medvěd je moc pěkný, ale holky mají pravdu v tom, že je na něj brzy. Věř, že takových věcí ještě objevíme, než bude těm našim prckům 2 roky. :D
Marťásku ty máš nový metřík :lol: Mně se na něm líbí, že vidíš, kdy se přehoupneš do dalšího měsíce těhu. :D
Holky - nervozita se mnou cloumá, po o mám kontrolu, od včerejška mě z toho bolí břicho. Jsem hrozná nervačka. Jo a ráno jsem úspěšně načůrala do nádobky. Mám takovou plastovou z lékárny za 5 Kč. Jinak mám doma jen sklenice od okurek a to by bylo asi moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
17.5.07 10:16

Miiri,klíííídek :! :lol: Bude to v pohodě.Čekám ,že by se za chvíli mohla ozvat Ravena ,ale ona určitě hledá na UZV pindíka,nebo spíš nepindíka tak to bude na dýl :lol: :lol: :lol:

Docela vám ty dnešní KO závidím,mě se to zase začíná táhnout. Až v úterý UZV v Gennetu - to je dlouho :cry:

V práci dnes končím v půl dvanácté,jdu pak ke kadeřnici. Příjemná záležitost :) Taky jsem dnes objevila,že je o víkendu v Litoměřicích výstava psů - takže v sobotu razíme.Vloni jsme si tam našli plemeno,terý nás dostalo a tak doma máme 9.měsíčního psího kluka ( je to tele,váží o deset kilo víc jak já,ale je náááádherný - Anatolský pastevecký pes-doporučuji k domečku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
17.5.07 10:38

Ahoj tehulky,
hlasim prichod z KO:-) Nooo tak pindika jsme zatim nenasly :lol: ale ani nevyloucily :cry: tak snad az 12.6. na dalsim UZ

Jinak vse vypada vporaku na UZ, …Krev mi vzali a ze vysledky jsou za 2-3 tydny, a ze v pripade ze neco vyjde jinak nez ma tak volaji (takze radsi nebudu zvedat telefony:-))…jinak kontrola za 3 tydny s tim ze pak uz zustanu doma a budou pracovat jini:-)…

Nooo dneska jsme pocitali prstiky, koukali na srdicko, na zadecek…je to nadhera:-) mam dve pidi fotecky tak az budou nascenovany dam do galerie…dokonce na jedny je videt i rucicka sice jen 3 prstiky, ale ma jich opravdu 5:-) jooo a vazime cca 190g :-)

Mino ja zas budu hezka zitra cekaji mne vlasky a pedi:o) u kamaradky takze jeste prima pokec:-)

Tak vsem krasnej den musim trosku pracovat.
Miiri at taky prinesej jen dobry zpravicky

pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
17.5.07 10:42

Ahojte

Moooc gratuluji ke KO, ja mam taky dneska, ale az navecer, kolem 18te.......
No tak na pohlavi jak koukam, je jeste brzy.........asi si pockam, a stejne dnes nebude delat UZV asi......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
17.5.07 11:34

Raveno gratulace ke KO, a Katce taky držím palečky.

Dneska mi to krásně uteklo a já právě odcházím,pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
17.5.07 11:37

Raveno moooc gratuluji ke kontrole, ostatním držím palečky a Miiri neboj, všechno bude v pohodě :D Myslim si, že už začínáme všechny bejt ve stádiu, kdy už toho snad tolik nehrozí… Riziko je vždycky ňáký, ale snad už ne takový :D Taky už se nemůžu dočkat, až se dozvim, co to je :D Strašně moc bych chtěla chlapa, ale za princeznu se samozřejmě taky zlobit nebudu :D Dneska jsem byla na tripple testech, výsledky budou za týden, tak jsem zvědavá, jak to dopadne, ale myslim si, že mě amnio opět nemine :? S Aničkou jsem byla taky… No ale zase budu 100% vědět co to je :D
No nic, jdu papat, počkám, až přijede manža s malou ze školky a dáme si obýdek :D Dneska jsem dělala tuňákovej salát s těstovinama, moooc se poved a mam ho tak na tři dny, takže mam vystaráno :D Tak se tu zatim mějte a já vám pak přijdu povědět jak moc mi chutnalo :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
17.5.07 11:55

Holky poraďte, chci taky ten metr co má Miiri a Marťásek, ale nejde to… Zkopírovala jsem ten prostřední kód, ale ukáže se mi vždycky jen odkaz a ne obrázek… Jsem asi fakt debil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
17.5.07 11:58

Hildo zkopiruj ten kod s img v zavorkach a ukladej to do nastaveni, ne osobniho, ale v diskuzich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
17.5.07 13:51

Ahojky!

Koukám, koukám všichni choděj ke kadeřnicím… Já nevim, co s hlavou, nemůžu si vybrat, co by se mi líbilo. Nevíte někdo, co by se mi líbilo? :D

Raveno - gratuluju ke kontrole, na pohlaví si holt musíme ještě počkat. já doufám, že už za měsíc budu vědět, 18.6. jdu na velkej UTZ.

Míno - do úterka to snad vydržíš, já mám nejbližší KO 12.6. Tak to už budeš možná znát pohlaví, cheš ho znát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
17.5.07 14:00

Ahoj Těhulky. Já nestíhám dočítat. Jdu na to. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie