Poradna duly
Jana Čurdová
ha ha, Marťásku, tak teď si mě dostala
Tlemím se na monitr a jsem červená až na kostrči
No tak si mě teda překecala ![]()
Napoly - krááásné fotečky, jen prosím příště napiš čí jsou ![]()
Taky jsem nakonec přidala jednu dnešní naší, už se na obrazovku nevejde ![]()
jsem já to ale kopyto. Já jsem myslela, že jsem se podepsala
A to bříško je taky moje
Ale taky jsem na to čučela jak puk. Ono to z vrchu vypadá jinak než z boku ![]()
Jsem tu
musela jsem si vyzvednout hade od sousedu
Takze KO dopadla vyborne, sahnul si do mne, kvuli cestovani, pry muzu i do ameriky klidne......
A delal mi UZV takze mimis ma vse co ma mit, zaludek, srdicko, mechyrek, a meri od hlavinky po prdylku 11cm
Placku mam napravo jak vepredu tak i v zadu a je tam hlavicka, takze kopani mam cekat nalevo
V pondeli tripple testy a kdyby neco poslou mi SMS, a musela bych pak prijet zpatky-Jedema na SK
No a rikal dr. ze podle bricha to bude kluk ![]()
Jo a dostala jsem prenatal box pro tehulky
Miiri, super kontrola......
Hildo, sikulka..........ja si myslela ze tam bude problem
Fotky jsem nevidela, ale zitra se v ramci 16+0 fotim, tak hodim foto
NApoly, Miiri krasne fotecky...........a Napoly brisko mas pidi ![]()
Vložila jsem fotku svého pupku
Dr říkala, že mimísek už tam má dost místa a to je vidět ![]()
Jdu koukat na Ordinaci tak dobrou a zítra ![]()
Miiri
Ahojky těhulky,gratuluji ke ko.máte hezká bříška,také by se mi takové líbilo.
.Jak už jsem jednou uváděla svou váhu,tak mé břicho vypadá jak těsně před porodem.
Jedno mi ale dělá velkou radost,měla jsem dvě velké pneumatiky,které se mi slévají v jednu,tak dobré,ne?
Můžu to svést na to,že mi tak ted narostlo.
Ve skutečnosti jsem nepřibrala nic.Ale bříško mi povyrostlo.
K těm babičkám-mám z toho hrůzu.Všichni se moc těší,mimi bude mít i prababičky a pradědy,takže hafo lidí na rozmazlování. ![]()
Největší strach mám z tchýně,bydlí tak 10m od nás,je moc hodná,ale ještě před tím,než věděla,že jsem těhu,tak prohlásila,že babičky jsou od rozmazlování a já at si to pak dám doma do kupy. ![]()
Ono je to sice hezké,ale ne když ji máte 10m od sebe,to pak bude vlastně čí výchova???Proto chci být s mimi také doma,stejně už práci nemám,tak není kam pospíchat(Pro nás je bohužel i rozhodující,jak to bude s rodičov.měs.dávkou.Klidně budu doma i 4 roky,ale se 4tis. bychom to nezvládli.Tak budu 3roky,to má být rapidně víc.To se vše uvidí.)
Jinak moje mamča bydlí cca 20km od nás,takže ta tu asi tak moc často nebude:( .Což mi je celkem líto.Když tchýně tu bude pečená vařená.
Mimi bude ze všech stran první vnouče i pravnouče.
To jsem se nějak rozepsala. ![]()
Přeji vám hezký večer.
Taaaak a uz jsem tam dala miminko i pupek
Holky na mou obranu je to foceny vecer:-) a to jsem vzdycky vic tehotny…ty odlesky jsou ze zrcadla a nechtelo se mi retusovat:o) i kdyz v praci by mne za takou fotku nepochvalili ![]()
Pani clovek 1 odpoledny chybi a nestiha pak cist:-)
Mirii dekuji, povedlo se nam krasne vid:-) a gratuluji ke KO…Nooo myslim ze stim pupikem jsi na to porad lip nez ja, taky zadny speky nevidim, nikdo mi nechce verit ze jsem teprve pred 1/2
mas krasny tehulkovsky brisko…Vsechny mame krasny briska a budeme mit krasny miminka…
Martasku klidne vymenim velky za mensi i bez doplatku:-) a neboj ono pekne naroste a jeste ho buses chtit vratit… Ja uz mam pocit ze bez batohu na zadech prepadavam…gravitace jedna!!!
Kato ja mam hlavicku na levo ![]()
Jooooooooooooo holky musim se pochlubit dneska v aute jsme mela sampano v brisku, uzasne to lechtalo, vazne hooooooooooodne, jeste ze jsem byla vycurana:-)
Martasku ja mam KO 6.6. a velky UZ 12.6…
Lumi ja sice neco pribrala, ale ne tolik na kolik vypadam:-) tak si z toho nic nedelej, hlavne budte zdravi a stastny:-)
tak krasne vecer…je zitra nemusim pracovat ![]()
Dobré ráno,
děkuji za rady ohledně médi, dala jsem na vás, byla jsem se s ním jen pomazlit, ale nechala jsem ho v obchodě. S tím, že je široký, jste měly pravdu. A než by na něj mimčo dorostlo, tak by byl parádně zaprášený. Je plyšový, takže umýt by nešel. Nicméně ty peníze, co stál, jsem tam stejně nechala. Koupila jsem bryndáčky, deku, osušku, spací pytel, ponožečky a plyšového hada na držák od autosedačky (případně na cokoliv jiného). Skoro jsem se bála jet domů
Ale byla jsem pochválena, že je to všechno krásný. Akorát to nemám kam dát, budeme muset už koupit nějakou komodu ![]()
Krasne ranko:-)
tak za chvili vyrazim k zubakovi tak snad na mne bude dr. hodna:-) a pak se jdu zkraslovat a rychle neco uvarit nez prijede segra a zase zkraslovat tentokrat nozicky…uffff to bude den
No nevim jestli se dostanu jeste dneska ke compiku…tak vsem preju krasny den…
joooooooo a o vikendu ma byt nadherne, takze pekne na slunicko a zadny pracovani maminy!!!
Zuzajdiku, taky se brzdim, protoze to nemam kam davat, cekam jen na cerven a na vysledky testu, abych mohla do Ikei nakupovat skrinky a utracet
, ale dneska si neco pidi koupim, alespon cepicku:-)
Moc se opatrujte a hlavne svoje briskovy poklady…pani ja mam dneska strasne pozitivni naladu:-) mimisek si bude myslet ze jsem si dala neco na povzbuzeni:-) ale byl to jen ranni caj a vitaminy:-)
tak pa pa
Dobré ráno maminy ![]()
Raveno - krásné bříško ![]()
Dneska jsem se vzbudila v 3.40 a do 5.30 jsem koukala do stropu. Pak jsem usnula a pořád se mi zdálo, že nemůžu dýchat, tak jsem byla tak snad každých 20 min vzhůru. No nic moc ![]()
Závidím vám, že už nakupujete, já se pořád bojím. Počkám po velkém UTZ 7.6., to budu 20tt, tak snad pak
Jinak mám stejný problém, nevím, kam to budu dávat. Budeme muset pořídit novou ložnici, protože do téhle se s postýlkou a komodou fakt nevejdeme
Koncem června nám budou měnit okna, tak pak se do toho asi dáme. ![]()