LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1994
16.5.07 13:44

Tak jsem zase tu :D UTZ mi dneska nedělal :( . Jen mě prošahal a nic neřek, jen že zejtra tripple test a za měsíc kontrola. Tak je to asi v pohodě. Má teď problémy s pojišťovnama, neplatěj mu, tak je takovej nesvůj… Vzal si obrovskou hypotéku, má veškerý vybavení, špičkovou péči… Trochu mě to zklamalo, myslela jsem, že mimi uvidim, no ale snad je v poho :D Teď pudu asi k našim na kafíčko a pak se ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
16.5.07 13:55

Ahojky těhulky.
To jste se zase jednou rozepsaly :lol: Já jsem měla včera plačící den. Nejdřív jsem se dívala na nějaký film a pak přišel miláček z práce a byl takovej přepadlej. Prý mu v práci každý říká, ať se těší, jak se nevyspí, když bude mimčo pořád plakat a křičet. Na to jim řekl, že se na to ale těší! Tak to prej jenom mávli rukou :? Tak jsem zas brečela kvůli těm debilům v práci a taky kvůli tomu, jakej je to brouček, že se těší vlastně na to „nejhorší“ :P
A když jste zabrousily na téma babiček :arrow: u nás to je pěkně na 2 věci. Moje mama přítele nemůsí, ale toleruje ho kvůli mě! Bohužel bydlíme tak blbě, že naši jsou v baráku, kterej je do ulice a my přežíváme v přístavku, kterej je na dvoře. Chystá se výměna (pořád se odkládá). Nejdřív jsem byla ráda, že nemusíme kupovat byt nebo baráček, že prostě máme kde být, ale už fakt nevím… S rodičema to bude o hubu. Mama to tak nebere - prej když se nebudem chtít vidět, tak se nevidíme, ale když se tam aspoň jednou za den nestavím, tak už volají ze dvora! No švihlo by mě!
Jinak Hildo, už čekám na zprávičky :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
16.5.07 13:57

tak než jsem to všechno napsala, tak už se Hilda objevila 8) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
16.5.07 14:08

Baboon noo tak to asi zitra taky nebude videt pindik/nepindik:( kdyz jsem jen o 4 dny vic tehotna…ach jo ja uz se tesila:(

Hildo asi jsi to psala ale odkud jsi, z Prahy? Jestli nahodou nemas myho byvalyho dokotora…odesel do soukroma nedavno:-)

Napoly nooo u nas jedna babicka chodit nechce a druha by tam byla porad takze si nedovedu predstavit co bude az prcek bude na svete:-)
Tak to je pekny ze se tesi:-) ty brecici hormony jsou vazne hrozny, u nas nejsme moc zavedeny na breceni :cry: tak nas to zaskocilo oba :P
To Kuba uz se stehuje do obyvaku:-) mame totiz jen 2+1…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
16.5.07 14:14

Holky, tak jsem to asi včera fakt přehnala, jsem dnes dost vyřízená, už se těším, až dorazím z práce domů a zalehnu. Musím se pak ještě sice učit, mám zítra dva zápočty, ale bez spaní před tím vůbec nemá smysl se do něčeho pouštět :( Ale budu sama doma, takže bude na všechno klid - i když je to vlastně nespravedlivý, já sama doma nad učením a přítelovi kolegové v Praze nad mým pečivem :cry: Vlastně ne, nebudu sama, budu s mimouškem :D :D :D Hurá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
16.5.07 14:25

raveno - tak to máš ještě dobrý! To my bydlíme v 1+1 :! Takže Peťa (to je zase ten můj :twisted: ) nemá kam utéct :lol: Ale říkal, že kdyby se prcek naučil ho budit kolem páté ráno, tak že by mu to nevadilo. Prej budík na mobilu hned vypne, ale k mimču musíš vstát, tak že by vstával 8) Tak jsem zvědavá :wink:
Jinak druhá babička bydlí na opačným konci města a ještě má nemocné koleno, takže zase tak často jezdit nebude. Doufám :) I když má už jedno vnouče, jenže toho si jako miminko neužila - měla nějaký problémy - tak mám takovej pocit, že na tom našem si to bude chtít vynahradit… Jednou si ze mě dělala ségra srandu, že jestli budeme mít mimčo, tak bych si měla pořídit kalendář abych věděla, kde mám dítě :P A teď to tak opravdu vypadá :lol:
A zuzajdíku - opatruj se! Odpočívej a relaxuj :lol: 8) Ale to se asi lehko řekne, že? Když za chvilku budeš PANÍ :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
16.5.07 14:37

Baboon víš jak to děláme že píšeme :?: Děsně se honíme v práci :lol: :lol: :lol: viď Raveno

jinak gratulece ke KO Hildě,i když to byla spíš rychlo KO.

Zuzajdíku nesmíš si teď z těch dnů udělat očistec,prostě klíííídek a spíš úkoly rozdávej :lol: To se mi to kecá, sama bych měla nerva jak hrom :lol:

Balím to v práci a jedu domu rozdávat ceny - synáček volal že dostal dvě kule,za zapomenuté úkoly. Je to normální :?: Teda u nás doma už jo,pořád něco zapomíná :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
16.5.07 15:22

jo jo Mina ma pravdu desne mooooc pracujem:-) no co jinyho se v praci dela :lol:

Napoly ja doma tatkovi vyhrozuju ze az budou flasticky tak bude mit o vikendu nocni:-) a celkem se tvari ze mu to neva tak uvidime:-) stejne by mi to asi nedalo, ale vyzkouset si to muze:-)
Nooo u nas ta 1 babicka bude mit jen nase vnoucatka…pomooooooc uz ted se bojim, a jeste za rok jde do duchodu a je hyperaktivni:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
16.5.07 15:41

Holky, tak to já snad budu mít zlaté babičky.. Teda zatím se tak tváří, tak doufám, že jim to vydrží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
16.5.07 15:59

Viděly jste toho houpacího medvěda, co je tento týden v Tchibu? Neviděla jste ho některá ve skutečnosti? V Olomouci není Tchibo obchod, tak ho není kde omrknout, ale na obrázku se mi líbí, takže nevím, jestli spustit sháněcí akci.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
16.5.07 16:02

jo jo, s těma flaštičkama jsme to taky včera probrali.
Zuzajdik - houpací medvěd? Se hned musím kouknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
16.5.07 17:32

teda holky, koukám, že všude je něco, že? Já si teda na babičky nemůžu stěžovat :D Tchýně mě taky občas štve, ale tak normálně, jak to bejvá, jinak vim, že by za mě dejchala :D
Raveno jsem z Třeboně :D
Jinak holky, byla jsem u našich na kafíčku a teď bych měla jít něco dělat, jenže asi nepudu, protože se mi taaaaaak hrozně nechce :? Jsem teď tak líná a doma je takovej bordel… Já už se tak těšim, až mi usne dítě, rozvalim se k letišti, udělám si ňákou ňamku :D Byla jsem dneska u řezníka, máme tady fakt skvělýho, a tam jsem si koupila voňavou šunčičku, tak si možná udělám hemenex :D Mam tady totiž taky domácí vajíčka od babičky :D Mam dneska mlsnou… Jinak v pátek jedu do velkýho mimi obchodu, tak koupim něco prťavýho :D Chci se totiž kouknout na ty látkový plínky, abych si to mohla ošahat. Už se tam taaaak těšim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
16.5.07 20:05

Hildo tak to nebude muj exdoktor:-) ten je v Praze
Noo ja si koupila o vikendu baleni plinek a proti tomu co jsem znala kdyz segra byla mala mi prisli nejaky ochuzeny:( no snad to bude dobry:-)
Taky si zitra nebo v patek az prijede segra udelam radost a koupim zase neco prtavyho treba cepicku tu jeste nemam…porad cekam na to ze dostanu u doktora pozehnani na ruzovou:-) (nadeje umira posledni) Jeeeeeeeeeeeeee ja se tak tesim uz by mohlo byt rano..

Joooo pry v Ikei maj uzasnyho houpaciho soba…jenze na to je jeste mooooooooore casu:( medveda od tchiba neznam…

No ja sice na ty nase babky nadavam, ale snad precek bude mit lepsi babicky nez jsem mela ja:) jen nevim jak moc casto ho pujcim, aby ho moc neprerozmazlili hlavne tchyne:-) mame velice rozdilny nazory na vychovu deticek:-)

Holky tak vsem krasnou dobrou noc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
16.5.07 20:51

Tak teď pro změnu pracuju já, doufám, že Kuba už spí :twisted: bylů tady už 4×, budeme asi muset pořídit žaluzie, závěsy nestačí a teď když je dlouho vidět!

Raveno - mě se Dr. na pohlaví nedíval, takže možná že už zítra… i když spíš by ti určil kluka než holku takhle brzo.

Houpací sob - máme, je fakt úžasnej. Sice stál asi 700 nebo 799, nevim ale je fakt boží!

Babičky - já si nemůžu stěžovat. Jedna přes chodbu (máma) je dostatečně zaneprázdněná, aby „otravovala“, ale pohlídá kydž je potřeba. Můžu jít k Dr. když Kuba spí, dám jen našim vysílačku. Druhá bydlí asi 1/4 hodiny od nás, což je akorát. Kubu by nejradši viděla 4× týdně, stačí zavolat, že jedem nakoupit a ona pohlídá. A má pravidelný úterky. Celý odpoledne. Ona si vynahrazuje, že má 2 vnoučata ve Francii.

Nakupovat asi nebudu nic, když to bude holka, máme fůru epesních věcí právě od švagrový s Francie, tak jen drobnost aby se neřeklo, že?
Končím, jdu pracovat, já to mám na výdělek :D (pro mámu = další výhoda).
Dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
16.5.07 20:59

Holky, já vím, že s tím už podruhé otravuju, ale mrkněte mi prosím na toho medvěda. Je na www.tchibo.cz Zdá se mi hrozně sympatický, jen se bojím, že pod něj děťátko strčí nožičky (pod tu desku). Poraďte, jedu zítra do Zlína a tam by se dal koupit.. Prosím, prosím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí