LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
16.5.07 09:14

Je to Praha 5 Kartouzská ulice, www.pwhc.cz, jestli chceš kouknout. Stránky mají v angličtině, chodí tam spousta cizinek, ale dr i sestry jsou češky. Jsou tam moc milí. Už jsem tam byla v minulém těhu a to mmě v 16tt našli pidníka, teda né mně, ale mimísku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
16.5.07 09:16

Miiri jak muzes vydrzet byt tak dlouho vzhuru:( ja chodim tak kolem 9 spat:( nekdy si zalezu uz v 8, trosku ostuda, ale jinak bych nefungovala:(

No to mne vubec netrapi mit kilicko ci vic nahore, ted to svadim vsechno na chudaka prcka:-) Jeee a v kolik jdes mi 8:40 na UZ a pak na odbery a pak do prace a hned napisu jak jsme dopadli, i kdyz nevim jak dlouho pak budu muset cekat na vysledky:(

Jeee to bych si mohla zjistit jestliby mi nekde v Cl taky neudelali soukr. Uz i pro tatku aby nemusel do Prahy…Mino nevis jestli to dela Minarik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
16.5.07 09:20

raveno - já jdu až ve 12.30, takže než se dostanu domů, tak už bude pozdní odpoledne. Dneska jdu k obvoďačce pro razítko do průkazky. Taky se musím objednat k zubaři, to se mi moc nechce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
16.5.07 09:21

Minařík UZV má,ale sám posílá už ve vyšším týdnu na UZV do špitálu (a mimochodem tam mají ještě horší než má on,ale asi to spíš dělá pro dvojí kontrolu - víc očí víc vidí). Lípa je v tomto pravěk.

Budu vám zítra závidět ale hlavně držet palečky :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
16.5.07 09:29

Aha tak to nic, tak proste asi pojedem do Prahy..Sice bych pres mati mohla zkusit nemocnici, jenze s ni stejne ted nemluvim:-) a kdyz rikas pravek tak by tam tatka asi nic nevidel…
By mne zajimalo kolik stoji ten 3D ze si ho v CL jeste nikdo neporidil, mne prijde ze je to ted dobrej vejvar, nejbliz je snad v Usti…

Miiri ja jdu k zubarce v patek, je dobra ale takova prisna baba…brrr. K ovodakovi zatim nemusim, ale kdybych pak kvuli tomu mela jed etra do Phy tak si to viridim u nas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
16.5.07 09:36

jeee koukam ze pisu cim dal hur:( omlouvam se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
16.5.07 09:42

raveno z toho si nic nedělej, já taky vynechávám písmenka nebo napíšu něco jiného než jsem chtěla a pak když to čtu tak se divím :lol: Někde jsem četla, že těhotenství ubírá inteligenci, tak se docela bojím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
16.5.07 09:43

Raveno 3D mají i v LBC,v areálu nemocnice je pobočka Gennetu z PHY.
Tvoje mamča dělá v nemocnici :?: To bych ji mohla znát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
16.5.07 09:46

Chudacci maly co mi na ne vsechno nesvedem :lol: a to se jeste nenarodili…

Mino mati dela na ORL u Kocicicky cca 15 let +- nejakej ten rok… Noo Praha/Liberec to uz vyjde na stejno kdyz stejne musime do Ikei a tu v LB nemaji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
16.5.07 09:48

No nekecej :lol: Táňa je tvoje máti :! Ty vogo,už o sobě nesmím nic říct abys mě neodhalila,já to své těhu úzkostlivě tajím :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
16.5.07 09:51

Teda holky, ten svět je malej co? Míno neboj ravena to na tebe nepráskne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
16.5.07 09:58

To tedy je :lol: Já to napsala žertem,nejsem nedůvěřivá. Až budu po amniu a budu vědět,že je vše o.k. tak to ráda pustím do světa ,ale do té doby fakt nechci. Navíc mě a mého bývalého tu ve špitále každý zná a to bude zas drbárna,mě už stačilo jak tu všichni prožívali náš rozvod - to bylo fám,s bývalým jsme z toho měli až legraci. To je tak,když nám nedělalo problém se na všem v pohodě a v klidu domluvit a dál spolu vycházet dobře,vlastně lépe než v manželství a sdílet dál společnou práci. To někomu vadí když se to obejde bez divadla :lol: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
16.5.07 09:59

No tak to je v haji ten svet je vazne malej:-) neboj stejne sni ted nemluvim a kdyz vim ze nemam neco rikat tak to nerikam…
Jen jednou jsme ji rikala, ze na diskuzi je jedna mamina z Cl co delala na porodnim…jenze z toho nic nevyvodim…tak to abych o ni taky nic osklivyho nerikala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
16.5.07 10:03

Já jsem taky nedávno přemýšlela nad tím, že z našeho okolí nikdo netuší, že jsem byla na IVF. Všichni myslí, že jsem otěhotněla normálně a já za žádnou cenu nechci, aby to věděli. Pár lidí z našeho okolí aniž by tušili totiž prohlásili, že je to divný takový ty umělý děti a podobné kecy. Tak jsme se rozhodli, že to nikdo nebude vědět. :)
A jak Míno říkáš lidi jsou někdy nepřející a závistiví. Místo aby ti přáli, že se s bývalým nechcete pozabíjet a je to v klidu, tak závidí. No jo s tím nic nenaděláme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
16.5.07 10:04

To vis kdyz lidi nemaj co roznaset tak si to vymysli:-) A kor kdyz je v praci spousta bab…To chapu ze chces pockat na amnio…ja bych to osobne nevydrzela… No a zavist u bezproblemovyho rozvodu je neskutecna!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí