Poradna duly
Jana Čurdová
Baboon, Hildo a Raveno, gratuluji k úspěšným kontrolám ![]()
A všem, co mají dneska ko moc držím palečky ![]()
Jdu na seznámek a hodím sem nějaké fotky pupíčku ![]()
Ahojky ![]()
Ufffff to je ale fuška musela jsem dočíst 10stránek,člověk tu chvilku není a vy se takhle rozbrebentíte
![]()
Ahoj.
Tak jsem tady, kontrola dobrý, miminko je v pořádku, má asi 18cm, házelo sebou krásně, už tam má dost místa, tak si klidně natáhlo nožky. Viděla jsem taky plný močový měchýř mimíska. Se mnou už je to taky lepší, ale mám vydržet do 20tt. Tak jsem zase v klidu
![]()
Marťásku doplň mi kontrolu 7.6. to jdu i na velký UZ.
Všem taky gratuluju ke kontrolám ![]()
Holky mně je skvěle, mám fotky, ale ten UZ není kvalitní, tak to není dobře rozeznatelné.
Miiri
** Seznámek **
Těhulky Ravena nar.80, vodnář, svobodná, TP 26.10. , kontrola+tripple 17.5., těh. 16+6
Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , ko 17.5., těh. 16+4
lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , těh. 16+2
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , ko 12.6., těh. 16+2
Krisulka nar.83, býk,svobodná, TP 30.10. , těh. 16+2
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 16+0
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , kontr. 17.5., těh. 15+6
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , ko 30.5., těh. 15+3
Napoly nar.84, panna, TP 9.11. , ko+trip.test 23.5., těh. 14+6
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 14+5
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , tripple.23.5., ko 30.5., těh. 14+2
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , kontrola 25.5., těh. 14+1
Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , těh. 13+6
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , ko a trip.t.30.5., těh. 13+2
Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , ko 31.5, těh. 12+3
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 27.11. , UZV 22.5.,AFP 11.6.,amnio 15.6., těh. 12+2
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 3 roky
Marťásek Martínek 3,5 let
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky
Brzy znovu snažilky Jana79 nar.79, střelec, vdaná
Kikija nar.81, panna, vdaná
Marťásku máš krásný malinký bříško
Taky koukám, že jsi pěknej hubeňour (to ze mně mluví závist
) ![]()
Miiri, právě, že mě to bříško přijde malinkatý. Mám strach, aby mimi rostlo
Snad jo. ![]()
Teda samé radostné zprávy,Miiri gratulace ![]()
Kačíku víš my jsme strašně ukecaný baby,tady chvíli nebýt tak to pak půl dne musíš dočítat.
Baboon jasně že chci vědět co to bude a chci slyšet,že to je holčička,protože to jinak už budu reklamovat
Ale co jsme se domluvili na jménu pro kluka,tak zjisťuju,že mi to čím dál víc začíná být jedno. Mimochodem,kluk bude Samuel ![]()
Mína
Marťásku - to víš, že mimi ti roste jako z vody, jen tam nemáš ty špeky jako já, takže máš krásný bříško a to mimi si tam místečko udělá, holt odstrčí nějakou tu vnitřnost někam jinam ![]()
Miiri, teď jsem koukala na tvůj pupík 14+3 a ty vůbec nejsi špekatá
Právě , že tam máš to pěkný těhu bříško ![]()
ahojky holky, tak se du sem zase na chvilku ohřát. Koukala jsem na galerku a je to neuvěřitelný, jak nám tyi piškotci a ty bříška rostou, co?
Já si připadám aspoň na pátý měsíc - ale to je i s mýma špíčkama
Včera mi známí říkali, že to na mě není skoro vidět. No normálně jsem se URAZILA
Ale teď to musím uznat. Zrovna jsem v takovém stádiu, že když se na mě někdo koukne, tak neví, jestli je to špek nebo těhubříško! Ale však za pár týdnů budeme malé kuličky ![]()
Jo a gratulu všem ke KO a k UTZ! Já jdu až příští týden, tak nevím, jak to vydržím!!! Ale už se to blíží ![]()
Holky, úplně jsem vám zapomněla napsat, že dneska když jsem byla na ko, tak tam byla mamina s kočárkem Cam Cortina X3, tak jsem si ho prohlédla, teda je nádherný a hned jsem se zeptala, jak jsou spokojení. Paní pěla samou chválu, je prý lehký, snadné ovládání, skládání, no prý vše super!!! Tak jsem asi rozhodnutá ![]()
Marťásku pěknej pupík ![]()
Holky, už mam konečně ten metr
Jsem na tohle fakt debil, jasně, že jsem to celou dobu dávala do osobního nastavení ![]()
Holky taky občas cítíte, že se ve vás něco hejbe? Rukou to ještě necítim, ale občas mam takovej slabej pocit, jakoby se mi otáčely vnitřnosti
Máte to taky?