LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3077
18.5.07 14:20

** Seznámek **

Těhulky Ravena nar.80, vodnář, svobodná, TP 26.10. , ko 6.6., UZV 12.6., těh. 17+0
Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , ko 7.6., těh. 16+5
lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , těh. 16+3
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , ko 12.6., těh. 16+3
Krisulka nar.83, býk,svobodná, TP 30.10. , těh. 16+1
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 16+1
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , těh. 16+0
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , ko 30.5., těh. 15+4
Napoly nar.84, panna, TP 9.11. , ko+trip.test 23.5., těh. 15+0
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 14+6
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , tripple.23.5., ko 30.5., těh. 14+3
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , kontrola 25.5., těh. 14+2
Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , ko 4.6., těh. 14+1
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , ko a trip.t.30.5., těh. 13+3
Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , ko 31.5, těh. 12+4
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 27.11. , UZV 22.5.,AFP 11.6.,amnio 15.6., těh. 12+3

Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 3 roky
Marťásek Martínek 3,5 let
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky

Brzy znovu snažilky Jana79 nar.79, střelec, vdaná
Kikija nar.81, panna, vdaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
18.5.07 14:38

S tím pohlavím - kromě toho, že ti naši manžílci přece vědí co dělali :lol: :lol: :lol: , tak se pohlaví pozná fakt snad jen na UTZ a z plodovky. Když jsem byla těhu poprvé, tak asi v 6.měsíci přišla k nám do práce cikánka, že mi z ruky řekne, co to bude. Tenkrát jsme se nechali překvapit. Řekla mi, že budu mít celkem dvě děti, to první, co právě čekám bude kluk a druhé holka. :lol: :lol: :lol: Dobrý ne? :lol: A břicho jsem měla tenkrát jen vystrčené dopředu, zezadu nikdo nepoznal, že jsem těhu a byla to holka. Švagrová to měla stejně a má kluka, takže tyhle metody asi fakt nic moc. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
18.5.07 15:06

ahoj ahoj ahoj. Jo, to jsou asi fakt pověry s tím pohlavím. Taky jsem slyšela, že když v těhu jíš hodně kyselý okurky, tak to bude kluk a s tvarem břicha ani nemluvě. Já taky nějak podvědomě cítím, že čekám chcajdu, ale kdyby to byl pindík, tak budu stejně ráda. Je to náš první piškotek, tak je mi úplně šumák, co to bude. Ani bych si to nenechávala říct, kdybychom nekupovali výbavičku :P A taky podle těhu testů, které byly všechny růžové, tak to bude princezna… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
18.5.07 16:50

Čau holky, vy zas jedete :D Jo a máte všechny moooc hezký pupíky :D Ten svůj jsem taky vyfotila, ale fotky umim jen zmenšovat, neumim to převzorkovat, tak musim počkat na manžu, abych to mohla dát do galerky :D
Míno postavu jako ty bych teda fakt chtěla mít, jak to děláš?????? :D
Komu to dr. říkal, že podle tvaru břicha bude mít kluka? Tos byla ty Katko? Tomu teda říkám jasnovidectví :D Myslim, že tvůj dr. může ultrazvuk úplně klidně vyhodit, vždať ho vůbec nepotřebuje :D
Dneska jsem koupila malý dupačky, takový fialový, proužkatý a nerozepínaj se mezi nohama ale na prdýlce, fakt nyny :D
Jo a to o tý Žilkový jsem slyšela, je to hrozně smutný, když někdo donosí dítě a pak to takhle dopadne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
18.5.07 16:52

Miiri netrpělivě očekávám tvůj skok do pátého měsíce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
18.5.07 17:26

Tak jsem si právě vyskládala na postel všechno, co už pro mimi mám a je toho fakt dost. Ale většinu jsem dostala, takže to není moje chyba.. Když pominu včerejší nakupovací úlet :oops: Musím si už sepsat, co mám od jaké velikosti, abych pak věděla, co dokupovat. Já se fakt nemůžu udržet, když ty pidi věci vidím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
18.5.07 18:00

no mě taky napadlo, že bych ty hadříky, co už mám doma oprala a pak je už pomalu uložila (i když nemám kam :? ) Ale příští týden jdu na tu KO a to stejně chci něco koupit - POPRVÉ :P Jééé já jsem nedočkavec!!! Nejradši bych už všechno měla doma zařízené, koupené a nejradši i s prckem v postýlce 8) Mám totiž povahu, že musím mít všechno hned! Takže teď „trpím“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
18.5.07 18:52

Napoly nechvátej, až se mimi narodí tak budeš ještě mockrát toužit po klidu :D
Holky, vy co máte doma malý smradíky, taky se s nima musíte pořád rozčilovat jako já s Aničkou? Vždycky řeknu tohle nedělej a ona samozřejmě udělá pravej opak… Co jsem těhotná tak jsem z toho občas fakt na nervy. Ještě k tomu se mi chce pořád spát, jenže to si člověk na chviličku lehne a už mami, já chci rohlík, mami já chci šťávu… V momentě dělá všechno pro to, abych nemohla chvilku v klidu ležet :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.5.07 18:55
Hilda píše:
Napoly nechvátej, až se mimi narodí tak budeš ještě mockrát toužit po klidu :D
Holky, vy co máte doma malý smradíky, taky se s nima musíte pořád rozčilovat jako já s Aničkou? Vždycky řeknu tohle nedělej a ona samozřejmě udělá pravej opak… Co jsem těhotná tak jsem z toho občas fakt na nervy. Ještě k tomu se mi chce pořád spát, jenže to si člověk na chviličku lehne a už mami, já chci rohlík, mami já chci šťávu… V momentě dělá všechno pro to, abych nemohla chvilku v klidu ležet :evil:

Hildo pod tohle se podepisuji, ztaky jecim, kricim a i placnu a BEZ EFEKTU!!!!!

ka-tka

• Citovat
  • Upravit
1686
18.5.07 20:37

Hildo - taky očekávám ten přestup do pátého měsíce. Jsem zvědavá, kdy přesně to bude. Asi někdy příští týden. :D
Já mám doma velké dítě, to mně nechá ležet i spát, ale zase pořád říkám udělej to, no a nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
18.5.07 21:39

Tak jsme se právě vrátili a udělali jsme si radost,přesně jak mi Ravena doporučila - koupili jsme nějaké hadříky na mimi,ale jak už to nemám v oku tak jsem u všeho měla pocit že je to na nedonošence :lol: A taky jsme koupili lahvičku od Aventu (značku mi doporučila ségra). Přecházely mi oči z těch věcí co v obchodě měli :roll:

Jdu se s hadříky pomazlit a uložím je zatím prozatím do šuplete.

Hildo dík za pochvalu,asi bys nevěřila že jsem kdysi v dětství byla v 5.třídě v lázních na odtučnění :lol: :lol: :lol: Teď už dělám jen jogu,dřív sem chodila i na aerobic několikrát týdně. Stále je to moje velká láska,ale ten čas chybí. A jinak,mě moje postava nepřijde nijak vyjímečná :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
18.5.07 22:07

holky taky jsem si udela radost pidi cepicku s ouskama jako od medvidka a osusku s obrazkama a ruzovejma:-) no kdyztak chlapecek bude mit trosku holcici osusku :-)

Napoly ja nemusim mit vsechno hned, ale prcek uz by tou byt mohl:-) preci jen skoro 5 mesicu cekani staci bohate:-)

jsem KO pedi byla uzasna nozicky jak batole, objednali jsme si pizzu a stravili tam 3 hodiny (je to kamaradka)

jdem spinkat:-) dneska prcek zase bublal sice to je nepravidelne ale alespon neco:-) dobrou noc a krasny sny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
19.5.07 10:10

teda holky, vy mate takovy brisinka… pockejte, az na vas vybalim ja ten svuj pupek :D . no, musim se vyfotit a pak nejak vykoumat, jak se to vklada… ale slibuju, ze o ten uzasnej zazitek neprijdete :D :D :D …

jinak s tema starsima ditkama - u nas to je to samy. taky kdyz chci odpocivat, tak aja zrovna potrebuje jit honem honem nahoru (nez mymu tehotensky zpomalenymu mozku dojde, ze me neposlechla, tak uz je mila slecna v pulce schodiste :roll: ) a podobne. a nejdradsi by mi, kdyz lezim, obkrocmu sedela na brise a skakala po nem… ale zase musim rict, ze kdyz mi je fakt blbe, tak ona to vyciti a to si pak ke mne lehne a hladi mne, dava mi pusinky, rika mi „aja ma mamu rada“ a to je pak tak strasne dojemny a krasny, ze se to snad ani neda popsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
20.5.07 21:31

Ahoj holky :)
Dneska jsme byli na návštěvě u manželových rodičů a nějak mně to sluníčko zmohlo, že jsem pak doma asi na hodinu usnula jako zabitá :roll:
Jinak mimi v bříšku pořád pobublává, pořád ještě nepravidelně, ale častěji než dřív. Už bych chtěla, aby to mohl cítit i manžel a dcera :lol:
V úterý jdu na ten UTZ, už se těším :lol:
Dobrou noc a pohlazení pro vaše bříška :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
21.5.07 07:23

Ahojda,

trochu nám to tu přes víkend zamrzlo,ale bylo nádherně tak co sedět u PC :lol:
V sobotu jsme byli ne té výstavě psů v Litoměřicích,docela mě to zklamalo,nic moc :?
A včera jsem se celý den válela u vody,úžasný. Dokonce jsem se 3 x smočila ve vodě,a to je na mě co říct,jsem takový suchozemec :)

Miiri já už se taky nemůžu dočkat zítra na ten UZV,trochu mi začínaly pracovat nervy jestli je vše o.k.,že je mi zas podezřele nějak moc dobře,ale pak mi to sluníčko ty chmury zahnalo :D Ale zítřka nedospím :! :! :! A to to mám až ve 13.15 :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí