LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
21.5.07 09:46

Holky v říjňátkách jedna těhulka sepsala podle nějaké knížky tabulku, ať víme ve kterém jsme měsíci, tak jsem ji sem zkopírovala.

1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
21.5.07 09:51

No my tam byli tak přes hod určitě,moje ségra mi dala radu ať si koupím od Aventu,že má tato firma výborný výrobky a osvědčili se jí. No ale že tam budu na to koukat jak debil,už mi neřekla. Tačíná to od O+,cožby měl být novorozenecký dudlík a pak 1+,......... ale nevím,jestli ta čísla jako mají odpovídat měsíci mimi. Já prostě vzala s jednou dirkou a na měsíční - to novorozenecký mi přišlo zbytečný. On mezi tím asi ani moc rozdíl není. A oblečky :?: Tak ty mi přišly všechny malý - vzala jsem nakonec vel.56 - ale jenom jeden kabátek,dvoje pižamka a nádhernou osušku - a tam se naštěstí velikost nemusí řešit. Pořád dumeme jak to vymyslet v ložnici,chtěla bych tam mít i balák,ale širší,né to co prodávají. Mám takovou tříšuplíkovou komodu,normálně ji vlastně ani nepoužívám,tak mi přítel na ní udělá balák. Matraci na ní prodávají i samotnou,tak je to dobrý. Jen nevím,jak se tam porovnáme,barák jako kráva ale ložnici máme malou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
21.5.07 09:52

jeste k ty vymene manzelek, nechat doma 4 mesicniho prcka uplne cizi zensky na krku…tak to mi prislo sileny…no a jeste lepsi bylo jak ji chtela nechat zavrenou v aute :? :?
Ale ta malicka mne rozneznila, asi si taky budu pripadat jako tydyt (moc hezky oznaceni Mino :D ), ale strasne se tesim a klidne bych vse preskocila a uz mela prcka v naruci:-)…
No to mne pobavil zas budouci tatka, ukazovala jsme mu jak vypada miminko po porodu (aby pak byl schopnej ho vyfotit a nezusta stronzo :wink: ) a rikala jsem mu, ze do ruky mu ho daji uz cistounky, a on na to z desem v ocich povida ze neco tak malyho by urcite upustil, ze si ho nevezme…nooo abych nakonec nebyla nervoni za nej:-)

A co jste rikali na makrobiotiku? nemuzu si pomoct, ale mne pripadali ne moc zdravi - strasne vychrtly a ta plet no nevim:( tim se nezastavam lednicky plne burtiku, i kdyz taky mam rada uzeninu, ale i seminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
21.5.07 09:53

Jéé,to je super, no já v pátek začnu 4.měsíc :! To není možný jak to letí :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
21.5.07 09:57

Miiri ja to pocitam podle tech lunarnich:-) si prijdu vic tehulka a ze mi tim padem schazi min do konce :-)

Noo ja tedy jsme na zacatku 5…tak to je taky pekny :D

Mne zas kamaradka doporucila tefal lahvicku ze ma termo bodik:-) kvuli ohrejvani.. Mino a kde u Ikei je kram pro prdisky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
21.5.07 10:01

Ahóóój Těhulky.

Jakýpak byl víkend? Podle počáska určitě super, co? Já si ho teda užila maximálně. A jak se mě manžel věnoval. Včera večer dostal odměnku :D

Jde dneska někdo na ko? Mína? Moc držím pěstičky, ale teď už vím, že je vše O.K. :wink:

Já jsem ještě nezačala nakupovat. Musím přebrat ještě to, co mám po Marťovi a pak se na to vrhnu. :D V pátek jedem do Prahy na ten veletrh for Kids. Už se těším. :D

Koukám, že všechny chcete vědět, co čekáte? Žádná nechce být překvapená? U Marti jsem se nechala překvapit, ale u toho druhýho pořád váhám. Já to asi nevydržím, ale manžel o tom nechce slyšet ani slovo. Chce abychom byli oba překvapeni. :?

Včera výměna manželek? :lol: :lol: :lol: Jsem se pobavila. Tu makrobiotiku bych jim omlátila o hlavu. Hlavně že pořád strašně zdravě žerou, ale štěstí jim tam teda chybí. To já se radši pořádně nažeru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
21.5.07 10:02

No makrobiotika pro mě není-doslova bych chcípla,neboť čočku nejím,hrách nejím,jáhly nejím,mrkev nemusím,......a mohla bych dlouze pokračovat :lol:

A to co teď přímo miluju je tak strašně nezdraví -že se to stydím napsat- nemůžu si pomoct ale ujíždím na Májkách :! A loupáčky :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
21.5.07 10:04

Mino ja stou loznici taky zapasim, na mm merim postylku a komodu jestli a jak se mi tam vejdou…ale balak si udelam na komode chci si koupit ten s pevnym dnem co se da dat i pres postylku a vanu a pak budu mit pujcenej ten na nozickach s vanickou a ten dam do obyvaku :o)…nooo snad to zvladnem…

Ted mi poslala fotecky kamaradka z Izraele (ma 5t do porodu) nooo normalne je stihla, ale to brisko mne prekvapilo, porad mi prijde ze to moje uz se moc nezvetsi, ze je dost velky uz ted…jenze co jsem videla mi vzalo dech…a kdyz si to spojim s tim ze nam doma budou delat ty plastaky…brrrrr porad jsme si myslela ze to bude sranda a ono asi ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
21.5.07 10:05

Májka? No mňáááám, to bych si teda dala. :D

Taky teď miluji nezdravý věci. Chudák miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
21.5.07 10:07

Marťásku já mám KO u doktora v pátek - bude váženíčko,měřeníčko tlaku,......klasika :lol:

Raveno jestli jezdíte do Ikei na Černý Most,tak je to na druhé straně - jak je Hornbach a Elektroword.Zhruba mezi tím,trochu vzadu - Babypark se to myslím jmenuje,naproti je Mauntfield a vedle kancel.potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
21.5.07 10:09

Joooo Mino to mi neprijde tak hrozny, ale mne zacly chutnat sladky limosky jako je Toma a tak…brrr…A nejak mi prestalo chutnat maso:( ale ujizdim na omackach a smazenym…chudak prcek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
21.5.07 10:09

Hezké dopoledne 8)
Tak s těma lahvičkama jsem to kdesi četla - že ty dírky jsou podle toho, co se do toho dá, jestli čaj, tak je myslím jedna, když sunar tak víc protože je hustší…ale fakt to teď nemůžu najít, tak bych nerada plácala :wink: Hele kdo měl jít dneska na ko? Ka-tka? Já jdu až ve středu :cry:
Holky, to máte dobrý, že máte Ikeu někde blízko. Taky bych se tam chtěla zajet kouknout, ale od nás je to celkem kus, takže nevím, jestli v autě vydržím. Začíná mě dost bolet v zádech - a to ještě nemám žádnej „mišelin“ :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
21.5.07 10:10
.Mína. píše:
Marťásku já mám KO u doktora v pátek - bude váženíčko,měřeníčko tlaku,......klasika :lol:Raveno jestli jezdíte do Ikei na Černý Most,tak je to na druhé straně - jak je Hornbach a Elektroword.Zhruba mezi tím,trochu vzadu - Babypark se to myslím jmenuje,naproti je Mauntfield a vedle kancel.potřeby.

Aha, tak jo. Budu držet pěsti v pátek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
21.5.07 10:10

Raveno on je balák co se dá dát přes postýlku? Nemáš nějaký odkaz abych se na to někde mohla juknout.To by bylo řešení :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
21.5.07 10:11

Mino jo jo na cernaku se mi libi vic nez na Zlicine a hlavne mam doktora na Hloubetine:-) diky zkusim tam tatku dostat… ikdyz nevim nevim, protoze musime uz absolovat kocarky na Melniku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí