Poradna duly
Jana Čurdová
krasny ranko tehulky:-)
jeee to se krasne vycistil vzduch, hned se lip dycha ![]()
Napoly drzime vsechny pesticky co mame
a na 2 testy uz mi braly jen 1 zkumavku a to se da prezit, tech prvnich 6 bylo hroznych…brrrr
A jak dlouho budes cekat na vysledky??
Mino tak aspon v tom nejsem sama na prvnim screeningu jsem byla tak vykulena z prcka, ze jsem na ni taky zapomnela, ale po druhy jsem to hlasila uz od dveri, ze bez fotky neodejdu
![]()
Noo u nas to ted vypada ze poslednich 14 dni v praci si poradne uziju…doufam ze mi nevezme ty volny patky…proste narazovky, ach jo a to jedna kolegine ma 14 dni dovcu…
Miiri tak nas treba obe ceka velke prekvapeni az na porodnim sale:-) Jak porad resim jestli holka nebo kluk tak se mi porad zda ze to bude Kubik…proste mam cim dal tim vic silnejsi pocit…tak nevim jestli je to 6 smysl nebo sugesce
No hlavne at je prdolka zdravej ![]()
Jooo a strasne se mi ted zvetsuje brisko…mate to taky? Vaha ani ne tak 1kg za 14 dni, ale ten pupek …
Ahojky,
tak se vám musím pochlubit jak mi hrabe - celou noc se mi zdálo jak mi dělají UZV - různý lidi a nakonec jeden náš kamarád měl doma taky UZV a tak mi ho taky udělal a najednou přes celou obrazovku byla obrovská „buchtička“ - já začala brečet jak želva že máme holčičku (radostí samozřejmě) .......a pak jsem se vzbudila
![]()
Už se těším jak takhle živý sny začnu mít ke konci těhu a budu hekat ze spaní - jako že rodim ![]()
Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu. Měla bych dotaz. Krvácela jste některá (teda spíš špinila) tak v 5. nebo 6. tt? Byla jsem s tím u doktora a napsal mi ascorutin, tak ho beru, ale stejně jsem z toho trochu vyplašená, tak bych potřebovala uklidnit.
.
Díky za odpovědi.
ahoj holky, vsem gratuluju k uspesnym kotrolam!!!
ja jsem ted par dni uplne nepouzitelna, uz jsem se radovala, ze me nevolnosti opustily, ale misto toho se vratily a mnohem horsi… nejen zaludek, ale uz mam i prujem, a uz mam fakt dost. kdyby to bylo pri prvnim tehu a mohla bych se valet v posteli, tak je to v pohode, ale s tou nasi treperendou to fakt neni jednoduchy. no nestezuju si, jen to muselo ven
.
jinak co se tyce jmen, u nas doslo nedavno k dalsi debate (ohledne kluka, mam vic a vic pocit, ze to bude kluk). manzel meho roky planovaneho matyase tvrdosijne odmita, tak jsem prosla celou knappovou, abych nasla nejakou nahradu. protoze jeho jarouska proste nezkousnu… a nasla jsem benjamina - a svete div se, on se libi i manzovi!!! takze pracovni nazev pro kluka je benjaminek
…
mmia- při minulém těhu jsem špinila od začátku, měla jsem v děloze hematom. Taky mi dali ascorutin a musela jsem ležet. Za pár týdnů se vstřebal a bylo to v pohodě. Špinění má spousta těhulek, nemusí to být vůbec nic. Jen dodržuj rady, co ti dali. Budu ti moc držet pěstičky, ať je všechno brzy v pořádku a ať máš krásné zdravé mimi ![]()
Ahoj holky,
Mmio já jsem krvácela v 5. tejdnu. Dr. mi taky napsal ascorutin, ale ani jsem ho nebrala, protože jsem přesvědčená, že je k ničemu
Všechno bylo v pohodě, akorát jsme na čas přestali sexovat
Měla jsem to i při prvním těhu, myslim si, že je to naprosto normální, teda pokud tě při tom nebolí břicho jako při ms a pokud tý krve neni moc.
Jinak holky tady byla včera pěkná buřina, to bylo super
Ale teď jsem šla s malou do školky a zdá se mi, že je zas pěkný dusno
Už se těšim na víkend, to se pudem koupat k našim do bazénu ![]()
Pro Mmiu: neboj,to bude dobrý,taky se mi to stalo a myslím že tu o tom psalo víc holek. Je to tím,jak se mimi zahnízďuje do děložní sliznice. Může i pobolívat v podbříšku - ta to sem nejvíc trpěla.Kolem 10 t.to pak přešlo. Pa
Adelino to je mi tě fakt líto - a průjem ti teda už vůbec nezávidím
Tak pěkně dietka - houska,piškot,.....
![]()
Adelin mne se taky kolem 14-15tt vratil zaludek do stavu na vode, ale za par dni to nastesti preslo…tak drzim palecky at to brzy zmizi…
jeee mne taky vysneny Matysek neprosel, ale Benjamin je krasny, jen u nas by taky neprosel
tatka je proste konzerva…prosim co to mas za knihu se jmenama?
Mino to jsou krasny sny:-) koukam ze nam krasne hrabe…no ja jsme zvedava jestli a co se mi bude zdat o porodu, kdyz vlastne vubec netusim jaky to je…
Díky holky, trochu jste mě uklidnily. Ta krev neni čerstvá a neni jí moc, ale rozčiluje mě to. Já vůl jsem totiž v neděli uklízela po malování a v pondělí večer mi to špinění začalo, včera jenom trochu ráno a dneska taky teď ráno. Ten ascorutin zatim beru, snad to mimi neublíží. Ale nějak si vnitřně věřim, že to bude OK. Díky za držení palečků a vám přeji pohodová těhu a krásná zdravá miminka. ![]()
Adellino - to je mi tě líto
Horem i spodem, to už je trošku moc. Snad se ti to brzy spraví a bude ti zase dobře. No a ještě s prckem běhajícím okolo, to musí být fakt záhul. Nemohla jsi chytit nějakou střevní chřipku?
Mmio - mne nic takoveho nepotkalo, ale kamaradka sla se spinenim k doktorovi a ten ji rekl ze je v 6tt a je vsechno OK…a jak pisou holky je to castejsi…tak se neboj vse urcite nbude vporadku a budes mit krasne, zdrave miminko ![]()
raveno, diky za uklidneni, taky doufam, ze to prejde
. preci jen to trochu uklidni, kdyz clovek vi, ze neni sam, koho to potkalo
.
strevni chripka to neni, spis myslim, ze to je tak trochu (spis tak trochu vic) tim debilnim pocasim. ja normalne mivam migreny, kdyz se meni tlak, ted v tehu se to nastesti zlepsilo, ale stejne ma na me pocasi vliv - hlava se mi porad mota, zaludek na vode…
jinak ta knizka:
Jak se bude vaše dítě jmenovat? / Miloslava Knappová. – Vyd. 4., přeprac. a dopl.. – Praha : Academia, 2006. – 651 s. ; 21 cm
holky, tady máte seznam jmen, ať máte z čeho vybírat ![]()
http://krestni-jmena.cz/seznam/?
Holky, ty sny jsou fakt na hlavu - včera se mi zdálo, že jsme se na té svatbě zapomněli fotit, takže jsme se museli druhý den znovu obléct kvůli focení, a taky že jsem si z té svatby skoro nic nepamatovala, ačkoliv jsem vůbec nic nepila.. No, a dnes se mi zas zdálo, že už jsme měli mimčo, ale neměli jsme na něj skoro nic nachystané, ani plínky, a že bylo zabalené v zavinovačce, jeli jsme s ním na výlet a já jsem nevěděla, jestli je to kluk nebo holčička… Ještě že se z toho ráno vždycky probudím ![]()