LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
25.5.07 08:43

Raveno - upřimně zatím ne,jen jsme opatrnější a je to takové softmilování. A jsem zvědavá jak na to odpoví chudák Miiri která povinně v sexu abstinuje :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.5.07 08:51

Metřík se aktualizoval a fakt přeskočím do pátýho až zítra. No a o sexu, to můžu vyprávět, ale jenom vyprávět :( :) Za 14 dní jdu na kontrolu a musím dr ukecat. Je mi dobře, tak myslím, že bysme to mohli zkusit. Je to těžké, vždycky si říkáme, že to asi zkusíme a pak převáží ten strach, co kdyby. Abysme si to nevyčítali. Tak asi vydržíme do té kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
25.5.07 09:04

Miiri tak to ja uz jsem tedy v 5 tym celej 1 den:-) hurra vetsi pulka za nami (tak to je dobry ze to sledujes, alepson budu vedet jak na to jsem :D) ja to pocitam na jen na tt.
Vidis to jsme ani nepostrehla ze nemuzete :( , uprimne taky bych si to prala mit do nedavna zakazany, alespon bych se nemusela vymlouvat a mit pocit provineni ze ho zanedbavam…Ale uvidis treba vam to uz dovoli.

Noo ja taky nemyslela zadnou divocinu:-) jen klasiku…Nevim proste mne to zaskocilo ze to resil on a ne ja… neco jako krkavci matka macecha co si zrovna vzpomene ze by po pul roce chtela :D a nebere ohledy…jsem vazne cakla doufam ze jsou to jen hormony :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
25.5.07 09:11

Miiri tak se opicim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
25.5.07 09:36

chtela jsem napsat mensi pulka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.5.07 09:40

Utíká to jak voda,já zas dnes skáču do 4. Nádherný.
Včera se můj miláček pochlubil svému největšímu kámošovi,už to nemohl vydržet dýl tajit a když nám v Praze řekli že to vypadá dobře tak jsem mu to svolení dala.Bych nevěřila že se chlapi dokážou přes hodinu bavit jen o tom a taky řešit odběr plodový vody. A kámoš měl radost jak kdyby to bylo jeho :lol: :lol: :lol: :lol: Byl to nádherný pocit pochlubit se tím :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
25.5.07 09:46

je to vazne super… za chvili tu budou s nami :D
Noo a pockej jak prekvapite rodinu…to bude teprva radosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.5.07 09:52

Míno, stejně tě obdivuju, že to vydržíte nikomu neříct. U nás už to ví snad úplně všichni a ti co to nevěděli, tak těm to došlo, když mně viděli. Protože mám už obří pupík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.5.07 09:54

Ono ten začátek utíká líp, protože vlastně když zjistíš, že jsi těhu, tak už jsi tak 1 - 1,5 měsíce těhotná. Za chvíli se to začne asi pěkně táhnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
25.5.07 10:09

hezké dopoledne 8) Tak toho zubaře nějak překousnu :?
A když se bavíte o tom sexování…Tak jsem na tom podobně jako miiri :roll: I když je všechno v pořádku, tak prostě nee :arrow: přítel moc nechce, protože se bojí, aby prckovi něco neudělal…Prej jsou i jiný způsoby… Takže mám slibnou budoucnost :arrow: Budu muset mít síťku přes ksich aby mi do pusy nenaletěly muchy a nejspíš budu dělat v pekárně :arrow: sypat pletýnky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.5.07 10:12

Napoly to jsi mě fakt pobavila, tak tam asi budeme dělat spolu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
25.5.07 10:16

já už jsem se s tím taky nějak smířila 8) Ale teď mám asi čtvrtý den klid, takže to vypadá, že se tatínek zítra ozve :arrow: abych to náhodou nezapomněla :o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.5.07 10:29

Holky jestli mě tu někdo pozoruje jak se směju,tak si bude snad myslet bůhví na jaký stránky nekoukám :lol: :lol: Tak to můj taťka je nezmar,otravuje neustále, ale naštěstí jak sem měla do 12 t tu strašnou antisexchuť tak už je to lepší. Občas ho i přijmu žádoucí :lol: :lol: :lol:

Našim všem dětem to oznámíme na začátku července,už jsme se tak domluvili a pak chceme na 2 týdny odjet i s Kubíkem někam k moři.Myslím,že až se vrátíme,tak už to budou vědět úplně všude :lol: :lol: Dneska sem se ptala doktora co on na tu dovču a pravil, že mi to ani nezakazuje a ani nedovoluje,že je v tomto alibistický.Tak jsem mu řekla že je aspoň upřimný alibista :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
25.5.07 11:27

Raveno já bych to s tim sexem zatim tak neřešila. Zrovna včera jsem si půjčila knížku kouzlo a magie sexu a tam vyvraceli tyhle běžný obavy. Tim, že partner leží na tobě nemůže mimču nic udělat, protože to je dokonale chráněno proti tlaku a nárazům. No a vevnitř se taky nemůže nic stát, prostě je to tak zařízený. Jde jen o to, jaký jsou tvoje pocity, protože pokud ti něco příjemný neni, tak to neděláš, ne? Taky tam psali, že sex v těhotenství je velice žádoucí, dělá dobře jak těhotné ženě tak mimču :D Samozřejmě nějaký vyložený divočiny by se měl člověk určitě vyvarovat, já si myslim, že miminka maj rádi něžnej sexík :D
Musíme si to užít dokud to jde, s panděrem se mi už asi moc chtít nebude, až si budu připadat jako lokomotiva… A taky to asi pude jen zezadu, a to mě fakt nebere :? Holky, doufám, že vám nevadí, že to tady píšu tak otevřeně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.5.07 11:48

Hildo vždyť je to lidský :lol: A dovoluju si upozornit,že ke konci je to žádoucí pro zdárný průběh porodu - sperma obsahuje velmi malé množství prostaglandýnu,který se v koncentrované podobě používá k indukci porodu a má za úkol naměkčit porodní cesty aby se zdárněji otvíraly. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí