Poradna duly
Jana Čurdová
Raveno - upřimně zatím ne,jen jsme opatrnější a je to takové softmilování. A jsem zvědavá jak na to odpoví chudák Miiri která povinně v sexu abstinuje
![]()
Metřík se aktualizoval a fakt přeskočím do pátýho až zítra. No a o sexu, to můžu vyprávět, ale jenom vyprávět
Za 14 dní jdu na kontrolu a musím dr ukecat. Je mi dobře, tak myslím, že bysme to mohli zkusit. Je to těžké, vždycky si říkáme, že to asi zkusíme a pak převáží ten strach, co kdyby. Abysme si to nevyčítali. Tak asi vydržíme do té kontroly.
Miiri tak to ja uz jsem tedy v 5 tym celej 1 den:-) hurra vetsi pulka za nami (tak to je dobry ze to sledujes, alepson budu vedet jak na to jsem
) ja to pocitam na jen na tt.
Vidis to jsme ani nepostrehla ze nemuzete
, uprimne taky bych si to prala mit do nedavna zakazany, alespon bych se nemusela vymlouvat a mit pocit provineni ze ho zanedbavam…Ale uvidis treba vam to uz dovoli.
Noo ja taky nemyslela zadnou divocinu:-) jen klasiku…Nevim proste mne to zaskocilo ze to resil on a ne ja… neco jako krkavci matka macecha co si zrovna vzpomene ze by po pul roce chtela
a nebere ohledy…jsem vazne cakla doufam ze jsou to jen hormony
![]()
Utíká to jak voda,já zas dnes skáču do 4. Nádherný.
Včera se můj miláček pochlubil svému největšímu kámošovi,už to nemohl vydržet dýl tajit a když nám v Praze řekli že to vypadá dobře tak jsem mu to svolení dala.Bych nevěřila že se chlapi dokážou přes hodinu bavit jen o tom a taky řešit odběr plodový vody. A kámoš měl radost jak kdyby to bylo jeho
Byl to nádherný pocit pochlubit se tím ![]()
je to vazne super… za chvili tu budou s nami ![]()
Noo a pockej jak prekvapite rodinu…to bude teprva radosti…
Míno, stejně tě obdivuju, že to vydržíte nikomu neříct. U nás už to ví snad úplně všichni a ti co to nevěděli, tak těm to došlo, když mně viděli. Protože mám už obří pupík ![]()
Ono ten začátek utíká líp, protože vlastně když zjistíš, že jsi těhu, tak už jsi tak 1 - 1,5 měsíce těhotná. Za chvíli se to začne asi pěkně táhnout ![]()
hezké dopoledne
Tak toho zubaře nějak překousnu ![]()
A když se bavíte o tom sexování…Tak jsem na tom podobně jako miiri
I když je všechno v pořádku, tak prostě nee
přítel moc nechce, protože se bojí, aby prckovi něco neudělal…Prej jsou i jiný způsoby… Takže mám slibnou budoucnost
Budu muset mít síťku přes ksich aby mi do pusy nenaletěly muchy a nejspíš budu dělat v pekárně
sypat pletýnky… ![]()
Napoly to jsi mě fakt pobavila, tak tam asi budeme dělat spolu
![]()
já už jsem se s tím taky nějak smířila
Ale teď mám asi čtvrtý den klid, takže to vypadá, že se tatínek zítra ozve
abych to náhodou nezapomněla
![]()
Holky jestli mě tu někdo pozoruje jak se směju,tak si bude snad myslet bůhví na jaký stránky nekoukám
Tak to můj taťka je nezmar,otravuje neustále, ale naštěstí jak sem měla do 12 t tu strašnou antisexchuť tak už je to lepší. Občas ho i přijmu žádoucí
![]()
Našim všem dětem to oznámíme na začátku července,už jsme se tak domluvili a pak chceme na 2 týdny odjet i s Kubíkem někam k moři.Myslím,že až se vrátíme,tak už to budou vědět úplně všude
Dneska sem se ptala doktora co on na tu dovču a pravil, že mi to ani nezakazuje a ani nedovoluje,že je v tomto alibistický.Tak jsem mu řekla že je aspoň upřimný alibista
![]()
Raveno já bych to s tim sexem zatim tak neřešila. Zrovna včera jsem si půjčila knížku kouzlo a magie sexu a tam vyvraceli tyhle běžný obavy. Tim, že partner leží na tobě nemůže mimču nic udělat, protože to je dokonale chráněno proti tlaku a nárazům. No a vevnitř se taky nemůže nic stát, prostě je to tak zařízený. Jde jen o to, jaký jsou tvoje pocity, protože pokud ti něco příjemný neni, tak to neděláš, ne? Taky tam psali, že sex v těhotenství je velice žádoucí, dělá dobře jak těhotné ženě tak mimču
Samozřejmě nějaký vyložený divočiny by se měl člověk určitě vyvarovat, já si myslim, že miminka maj rádi něžnej sexík ![]()
Musíme si to užít dokud to jde, s panděrem se mi už asi moc chtít nebude, až si budu připadat jako lokomotiva… A taky to asi pude jen zezadu, a to mě fakt nebere
Holky, doufám, že vám nevadí, že to tady píšu tak otevřeně ![]()
Hildo vždyť je to lidský
A dovoluju si upozornit,že ke konci je to žádoucí pro zdárný průběh porodu - sperma obsahuje velmi malé množství prostaglandýnu,který se v koncentrované podobě používá k indukci porodu a má za úkol naměkčit porodní cesty aby se zdárněji otvíraly. ![]()