Poradna duly
Jana Čurdová
Míno - to mám taky, když je vedro, tak nemám na teplé jídlo ani pomyšlení. A melouna mám v lednici taky, přemýšlím, že se na něj asi půjdu podívat zblízka ![]()
Ahojky!
Já byla dnes na krvi i s Kubou. Bylo tam lidí jak nasr… Naštěstí mě vzala rychle, Kuba byl hodnej, zvážil se a pak koukal, jak mi píchá jehlu do žíly a teče z ní krev. Všechno komentoval. Ptala jsem se, na co to je - takže protilátky, syfilis (nevim jaký i, ještě jsem to neměla ), genetika, toxoplazmóza. To je asi všechno. Výsledky nevim, kdy budou, ale nebojim se. Ale myslím, že budou tak do týden, takže Raveno asi fakt budeš poslední.
Jinak se musim pochlubit - budete mi závidět. Manža je vyloženě nakupovací tip a to tak, že většinou jsem to já, kdo už má dost. Jedeme do IKEA a 3 hodiny procházení - no problém. Když kupujeme oblečení projdeme klidně všechny krámy a pak se vrátíme do toho prvního (takhle jsme sháněli i sandály pro Kubu). Když jsem v kabince, nosí mi oblečení, sám ho vybírá ze stojanů. Ale jídlo taky nakupuje rád.
Chtěla jsem si koupit dneska dortík, ale vůbec jsem na ně neměla chuť. Zaujal mě ve vedlejším pultu salát Rumcajs. Nojono na tom ujíždim já. ![]()
Mějte se krásně a užívejte sluníčka!
holky, co se tyce tripplu, tak posledni budu ja, jdu teprve pristi tyden
.
jinak hlasim, ze mi je lip, momentalne mi uzasne zabira chlazenej meloun. dneska uz jsem snedla ctvrtku (a jeste jsem neskoncila
).
baboon, tvyho manzela bych chtela videt, to je normalni prirodni ukaz!!!
u nas nakupovani probiha tak, ze nejlip mit seznam, at to odsejpa, zadny prohlizeni… ale uz jsem s tim tak nejak smirena, s tim se da zit ![]()
Ne ne ne,co se týče triplle já budu poslední - viz seznámek
Ale výsledek věřím že bude v pohodě,vůbec o tom nepochybuji.
Baboon tvůj chlap je čestná vyjímka
![]()
Konečně padám z práce-příšerný,vidím to doma na další půlku melounu a vodu - v bazénu ![]()
pa
Meloun je jedna z mála věcí, která na mně zabírá, vždycky se po něm po… ![]()
Zubaře mám za sebou, jen mi udělal prohlídku a čištění zubů, uf ![]()
ahojky. Tak s tím melounem jste mi udělaly takový chutě, že jsem si musela pro jeden skočit. Téda, už aby byla sezóna
25 korun za kilo!!! BRRR
Tak jsem šupla pod pažu takovej maličkatej a valila domů. MŇAMKY..Byl výbo… ![]()
Jinak já taky z výsledků žádný bobky nemám…dopadnou super - všem ![]()
Holky a k tomu zubařovi MUSÍM???
Ahooooj,
dneska to v praci bylo kruty, jeste ze zïtra je patek a nemusim:-)
nooo ja vcera schanela meloun ve 3 kramech a nikde nemely hezky vsechny vyblity nezraly:-( tak jsme nekoupila nic
Napoly musis je na to kolonka v prukazce:-), neboj bude na tebe hodnej:-)
Babooon tak to mas skvelyho chlapa…
tak si ho poradne opecovavej ![]()
Noo a taky bych si vybrala rumcajze misto dortika…Ani bych snad nemela rikat co jsem snedla dneska ja, v regale jsem prochazela kolem fazoli s trencanskym parkem a dostala na ten blivajz takovou chut ze uz jsou ted v brisku…chudak prcek naposledy jsem to jedla na skole jako chudej student:-)
A co se tyce stravovani, tak jim kdyz mam hladik a chut…kaslu na to proste jsem schopna si dat jidlo i vecer:-) nooo pak si sice muzu stezovat ze jsem kulicka, ale co bych pro prcka neudelala, jeste si nic neuzil a uz by se mel trapit hlady nebo dietou:-) na to bude mit celej zbytek zivota …No hlavne ze si to mam jak zduvodnit
![]()
nastesti to nejni tak hrozny (vetsinou mam chut na rajce, okurku a tak) a staci mi mensi porce casteji denne… trochu se bojim co bude az zustanu doma, navic mame lednicku primo v predsini a musim kolem ni porad chodit…tak snad budou vericka to moc hlad nemam…
tak zatim pa pa
no to mi ani neříkej
Hlevně, že jsme včera chtěli jet do Kaufláču nakupovat… ![]()
No, já vím, že mám v průkazce tu kolonku, ale když mě se k tomu zubákovi NECHCE!!!!!!!!!!!!!!! Já to nenávidím…Mám z něho úplně panickou hrůzu
BRRR!!! No taky abych se přiznala, tak když nemusím, tak tam fakt nejdu
A to jsem dlouho nemusela…
A teď FAKT MUSÍÍÍM
![]()
Dobré ráno.
Tak se nám svěřila jedna těhulka v říjňatech, že For Kids nic moc. Prý jen půlka haly, pár stánků a hrozný vedro. My jdeme dneska, tak jsem zvědavá ![]()
krasny ranko tehulky:-)
to je pohoda nemuset do prace:-) i kdyz doma je ji vic nez dost…nastesti mne z toho vytahne kamoska a pujdem pokecat… no hlavne at se nezapomenu a stacim uvarit obidek…slibuju kure na paprice a to Kubik moooc rad ![]()
Napoly u zubaka to nebude tak strasny, jen mu ukazes zoubky a on ti da razitko:-) a hotovo… Ja tedy chodim 2× rocne na preventivky, chodej mi pozvanky tak chodim ![]()
Čau holky,
to je vedro, co? Včera jsme s Aničkou byly u našich a koupaly se v bazénu, to byla pohodička ![]()
Miiri zítra už skočíš do 5. měsíce, viď? Nemůžu se dočkat ![]()
Jinak já jsem se teda taky docela rozjedla, právě jsem měla koblihu s pudinkem a krémem… Fakt vynikající
Ale budu s tim muset přestat, jinak budu taky jak koule
To co jsem přibrala s Aničkou jsem ještě neshodila ![]()
Včera jsem volala na výsledky triplu a mam to v pohodě
Myslela jsem že pudu na plodovku jako s Aničkou a nic ![]()
Holky mela bych otazecku, resite uz sex. polohy ktery jo a ktery ne? Mne to prijde brzy, ale Kubik mne vystrasil, projevil neco jako obavy (coz u nej neni moc zvykem), mne to tedy zatim prijde zbytecny, ze jeste muzem celkem cokoli, kdyz to neboli nebo netlaci… Co si myslite?
Hlásím návrat z KO. Vše O.K. Jen se sestra divila ,že mám stále -2 kg váhy. Musím prý víc papat - a já přitom papám
![]()
Marťásku prosím do seznámku upravit triplle 6.6. (a ne 11.6.) a další KO 22.6.
Miiri my jedeme zítra,a to mi ani neříkej že se tam potáhneme na H… Chci hlavně na kočárky - Cortinu mám omáknutou ale nikde jsem ještě neviděla Jané a taky se mi moc líbí. No,podej prosím pak zaručenou zprávu ![]()
Hildo - gratuluju k výsledkům
Myslím, že možná to má přeskočit dneska, ale ještě se mi nezaktualizoval metřík, pořád tam mám včerejšek 17+4, tak taky netrpělivě čekám (jako by o něco šlo, ale ten pocit).
Kvůli tomu jsem zapla PC hned ráno, tak doufám, že už se zaktualizuje. ![]()